- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.141
saol canım onu sordukta ucaklı turlarda olmuyo dediler otobuslulerde oluyormuşBiz Antalya'ya gidiyoruz canım, son güne kadar iptalli aldık 30 tl fark ödeyip, belki siz de öyle yapabilirsiniz. Ama karadeniz turu da çok yapmak istiyoruz, siz bi yapın memnun kalırsanız biz de turla yaparız.Bu arada kayınpederin için çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.
Çok sağol tatlım, size de şimdiden iyi gezmeler. Biz de balayına gitmiştik antalyaya, tabii 3 yıl oldu bizimsaol canım onu sordukta ucaklı turlarda olmuyo dediler otobuslulerde oluyormuş
saol allah razı olsun:)
bakalım gidebilirsek bn anlatrım size güzelmiydi die:) inşallah gidebiliriz :) biz balaynda antalyaya gitmiştik ekimde :) sizede iyi eğlenceler şimdiden:)
benim de iğne oldugum zamana göre bugün 9 kaldı
Benimde yarin adet olmam lazim ama bi belirti yok suanlik.bakalim ne olur
Dun yapmistim negatifti.adet 1 hafta gecmeden daha test yapmamtest yaptınmı kuzum?
olsun bu sefer 3 kişi gidiyorsunuz yada 2.5Çok sağol tatlım, size de şimdiden iyi gezmeler. Biz de balayına gitmiştik antalyaya, tabii 3 yıl oldu bizim
evet, ben de üzerimden onu atmak istedim biraz. Olacağı varsa her şartta olur. Zaten şu civanperçemine devam ediyorum, Allah'ım günah yazma ama nasıl çirkin bişi öyle oCok kötü bi psikoloji oluyor ya hamileysem ya bişi olursa demek falan sorma minnoşum :)
bencede seninkilerde kmyasaldı niye oluyo acaba kimyasal ya eskiden insanlar ne kolay hamile kalıyormuş bnm kv nin 7 cocugu olmuş :) şimdi yiyip içtiklerimizdenmi bilmem zor kalınıyo sanırım
senin gecikmiş benim de tam tersi çok erken geldi. benim de pek umudum yok bu aydan.Adetim 15 gun gecikti ve o gun kan testiyle ogrendim 2 gun sonra kan vermeye gittim artis olup olmadigini ogrenmek icin deger dustu ve aksam olmadan adet oldum.benim de bat 3 temmuz.insallah guzel haberler aliriz ama benim bu aydan da umudum yok
ne güzel işte kızım daha ne istiyonBnde 2 aydr kmyasl yaşıyorum ama gününde adet oluyorum ya bişi anlamadım hiç bnm niye öyle:)
kız biz karta kaldıkevet, ben de üzerimden onu atmak istedim biraz. Olacağı varsa her şartta olur. Zaten şu civanperçemine devam ediyorum, Allah'ım günah yazma ama nasıl çirkin bişi öyle oay gına geldi her akşam her akşam.. ama ibrahim saraçoğluna güvendim bakalım artık hayırlısı. bir de 2 hafta sonra memleketime gidicem. annemin iyi bir doktoru var, söyleyip duruyo. Ona bi gideyim bakalım. Devlette bişi demiyolar biliyosun
Belki de yiyip içtiklerimizden herhalde bide şimdi yaşlar da geç oluyor. eskiden 20 yaşında evleniyolarmış en geç. benim kayınvalidem 15 yaşında evlenmiş. annem de 19 yaşında. E o zaman ki üretgenlikle şimdiki bir değil tabi.
Allahtan hayirlisi artiksenin gecikmiş benim de tam tersi çok erken geldi. benim de pek umudum yok bu aydan.
annem beni de 20 yaşında doğurmuş ama ben 31 yaşındayım 2 tane kedim var evlat yerinekız biz karta kaldık
bn bu ayn 22sinde 28 oluyorum bi dikili ağacım yokannem bni 20 yasnda doğurmuş
kuzularım napıonuz yaasesler kesildi
Napim canm ya bnde işe geldm şimdiIşten geldim, dinleniyorum ( ev supurulecek, camasirlar asılacak ama olsun)sen napıyorsun canimm
Napim canm ya bnde işe geldm şimdinası gidio yokmu hamiş olan sen ne durumdasn :)
Merhaba hamile misiniz acaba :) Ben de sizinle aynı durumdayım. Ovulasyon testi ile takip ettim ve degerlendirdim.. catlama zamanımdan sonra bugun 6. gün... yumurta catlama zamanında ilk defa sivilcem cıktı kocaman..Merhaba arkadaşlar benimde yarın adetime son 4 gün var ultra erken gebelik testi var elimde laboquick marka yapsam mı ya çok streslendim.. (bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve yumurtladığım günü ve arkasından iki günü de değerlendirdim ama adete 9 gün kala burnumda haddinden büyük sivilce çıktı hiç ümidim yok ya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?