Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canım onu sordukta ucaklı turlarda olmuyo dediler otobuslulerde oluyormuş
saol allah razı olsun:)
bakalım gidebilirsek bn anlatrım size güzelmiydi die:) inşallah gidebiliriz :) biz balaynda antalyaya gitmiştik ekimde :) sizede iyi eğlenceler şimdiden:)

Çok sağol tatlım, size de şimdiden iyi gezmeler. Biz de balayına gitmiştik antalyaya, tabii 3 yıl oldu bizim

evet, ben de üzerimden onu atmak istedim biraz. Olacağı varsa her şartta olur. Zaten şu civanperçemine devam ediyorum, Allah'ım günah yazma ama nasıl çirkin bişi öyle o ay gına geldi her akşam her akşam.. ama ibrahim saraçoğluna güvendim bakalım artık hayırlısı. bir de 2 hafta sonra memleketime gidicem. annemin iyi bir doktoru var, söyleyip duruyo. Ona bi gideyim bakalım. Devlette bişi demiyolar biliyosun
Belki de yiyip içtiklerimizden herhalde bide şimdi yaşlar da geç oluyor. eskiden 20 yaşında evleniyolarmış en geç. benim kayınvalidem 15 yaşında evlenmiş. annem de 19 yaşında. E o zaman ki üretgenlikle şimdiki bir değil tabi.

Adetim 15 gun gecikti ve o gun kan testiyle ogrendim 2 gun sonra kan vermeye gittim artis olup olmadigini ogrenmek icin deger dustu ve aksam olmadan adet oldum.benim de bat 3 temmuz.insallah guzel haberler aliriz ama benim bu aydan da umudum yok
senin gecikmiş benim de tam tersi çok erken geldi. benim de pek umudum yok bu aydan.

kız biz karta kaldık
bn bu ayn 22sinde 28 oluyorum bi dikili ağacım yok annem bni 20 yasnda doğurmuş

Hamileler yada hamilelik şüphesi olanlar yada hamilelik şüphesi olup olumsuz sonuç alanlar, bende yumurtlamadan beri beyaz akıntı var yumurtlayali perşembe gelse iki hafta olacak valla bı umutlaniyorum ama cuma günü test yaptım çıkmadı

kız biz karta kaldık
bn bu ayn 22sinde 28 oluyorum bi dikili ağacım yok annem bni 20 yasnda doğurmuş
annem beni de 20 yaşında doğurmuş ama ben 31 yaşındayım 2 tane kedim var evlat yerine kadın yavaştan torun demeye başladı, e artık dahada mı demesin
'artık bana kedi deme ben 2 ayaklı torun istiyorum' diyo

Ben 28 yaşındayım (15 gün sonra doğum günüm daha 27 yim banane), ilk bebeğim olcak annem beni 27'de doğurmuş. Çok da fark yok ama ablam 24'te doğmuş. Çok bulantım ve baş dönmem var kızlar

Merhaba hamile misiniz acaba :) Ben de sizinle aynı durumdayım. Ovulasyon testi ile takip ettim ve degerlendirdim.. catlama zamanımdan sonra bugun 6. gün... yumurta catlama zamanında ilk defa sivilcem cıktı kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…