- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.101
Bata kaç gün var canim seninKızlar benim vücut ısım genelde düşük oluyo. 36.3 civarı ama 2 3 gündür ateş var 37 bugün. Ben ilk hamileliğimde ( hamilelik süresi boyunca) hep normal ısıdan daha yüksektim. İşaretlerimin çoğu uyuyo ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum. He bide kokuya aşırı hassasiyet var. Ama tiksinme olmuyo. Mesela dışardan hoş bi çiçek kokusunu bile alabiliyorum. Eşim o kokuyu alamıyo. Karnımda gaz şişliği gibi şişlik var. Veya canım bişey istiyo onu yapıyorum ama yerken tiksiniyorum ondan. Bunlar belirti sayılır mı sizde ? Var mı benimşe aynı durumda olan ?
Gözün aydin canim darisi kalp atışını duymayaKizlaar, herkese iyi hafta sonlari. Doktordan geldim simdi. Keseyi gorduk. 13 mm ama bebegi goremedik daha. 10 gun sonra tekrar gidicem
Canim bende de aynilari oldu, ben tatlidan tiksindim farkli olarak. Bence ates ciddi belirti, cunku en net ayirt ettigim sey o oldu. Bata kac var senin? Test yapsana.Kızlar benim vücut ısım genelde düşük oluyo. 36.3 civarı ama 2 3 gündür ateş var 37 bugün. Ben ilk hamileliğimde ( hamilelik süresi boyunca) hep normal ısıdan daha yüksektim. İşaretlerimin çoğu uyuyo ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum. He bide kokuya aşırı hassasiyet var. Ama tiksinme olmuyo. Mesela dışardan hoş bi çiçek kokusunu bile alabiliyorum. Eşim o kokuyu alamıyo. Karnımda gaz şişliği gibi şişlik var. Veya canım bişey istiyo onu yapıyorum ama yerken tiksiniyorum ondan. Bunlar belirti sayılır mı sizde ? Var mı benimşe aynı durumda olan ?
Amin canim, insallah.Gözün aydin canim darisi kalp atışını duymaya
Daha 9 gün var kuzum benim. Bide sürekli halsizim bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum. Ama bi türlü rahat edemiyorum. Başım ağrıyo sürekli.Canim bende de aynilari oldu, ben tatlidan tiksindim farkli olarak. Bence ates ciddi belirti, cunku en net ayirt ettigim sey o oldu. Bata kac var senin? Test yapsana.
9 gün var daha canım. Ama halsizlik , baş dönmesi de var. Yani belirtilerimin çoğu tutuyo aslında. Gün içinde birden oturduğum yerden kalktığımda kulaklarım uğulduyo başım dönüyo. O gün içinde çok isteyerek yaptığım şeyi yedikten sonra düşündüğümde bile tiksiniyorum. Bi değişiğim ama hayırlısı inşallahBata kaç gün var canim senin
Bende de koku hassasiyeti var her sey kokuyor çoğundan da tiksiniyorum ama mide bulandiracak kadar degil
Hadi inşallah gebeliktendir bu yasadiklarin
Ayni beni tarif etmissin bata 10 gün kala basladi bende halsizlik bas agrisi yatamiyom.tiksinti.surekli midem agzima geliyo bir tuhafim.birde ates basiyoDaha 9 gün var kuzum benim. Bide sürekli halsizim bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum. Ama bi türlü rahat edemiyorum. Başım ağrıyo sürekli.
Benimde aynı evimin koridoru biraz uzun. Salondan mutfağa gidince bile yoruluyorum. Temizlik yapmam gerek ama halim yok asla yapamıyorum.Ayni beni tarif etmissin bata 10 gün kala basladi bende halsizlik bas agrisi yatamiyom.tiksinti.surekli midem agzima geliyo bir tuhafim.birde ates basiyo
Canım bulantı sürekli öğürme şeklinde falan olmuyo benim. Birden bi tiksinme geliyo ama anlık. Sonra geçiyo. Benim ilk hamileliğimde 10 gün önceden adet sancısı gibi sancılarım bile başlamıştı. Malesef dış gebelikti . Onla çok benzer şeyler yaşıyorum. Tek fark göğüslerim aşırı şişmedi ve kasıklarımda ağrı yok şu anda. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız ben ve benim gibi isteyen herkesBende halsizlik yok kizlar, uyku da yok. Bulantim da yok simdilik. Bulanti icin adetin 9-10 gun oncesi cok erken, psikolojik olabilir. Benim belirtilerim de bu kadar erken olmadi, adete 6 gun kala cikmaya basladi.
Daha 9 gün var kuzum benim. Bide sürekli halsizim bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum. Ama bi türlü rahat edemiyorum. Başım ağrıyo sürekli.
Amin kuzum insallah, zaten herkeste farkli oluyor belirtiler. Rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Canım bulantı sürekli öğürme şeklinde falan olmuyo benim. Birden bi tiksinme geliyo ama anlık. Sonra geçiyo. Benim ilk hamileliğimde 10 gün önceden adet sancısı gibi sancılarım bile başlamıştı. Malesef dış gebelikti . Onla çok benzer şeyler yaşıyorum. Tek fark göğüslerim aşırı şişmedi ve kasıklarımda ağrı yok şu anda. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız ben ve benim gibi isteyen herkes
Aynen beklemek gerek. Yarından itibaren 8 gün kalıyo adetimeinşAllah bebektenndit tatlim anlattıklaeın gebelik belirtilerine benziyor evet ama daha var tabi.. zaman lazim az daha
Aynen beklemek gerek. Yarından itibaren 8 gün kalıyo adetime
Amiiin inşallah. Bakalım 10 gün sonra güzel haberler verebilecek miyim bende sizeAmin kuzum insallah, zaten herkeste farkli oluyor belirtiler. Rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Hadi bakalım . Güzel haberlerle gel inşallah 6 gün sonrabenimde 25 dk kadar sonra 6 kalıyor; )
Hadi bakalım . Güzel haberlerle gel inşallah 6 gün sonra
hımmYaptım kuzum ama çıkmadı bunda sin 4 gün bata ne biliyim umutsuzlandim sanki
Eki Görüntüle 2163521
Adet geciktikten sonra silik çizgiyi görenler var biliyorsunuz bu işler hiç belli olmaz. Ama şimdilik negatif görünüyor.Bata 3 gun var ve testim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?