- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.081
Ben göremedim ama belki fotoğraftan belli olmuyordur. Derinlerde var mı sen görüyor musunKızlardır bata 5 kaldı az önce yaptım Eki Görüntüle 2163284 Eki Görüntüle 2163285
negatif maalesef.. ama daha bata 5 gün var diyosunuz çıkmayabilir... testin markası nedir?Kızlardır bata 5 kaldı az önce yaptım Eki Görüntüle 2163284 Eki Görüntüle 2163285
Pyroclinice canm bide erken gebelik testi aldım onuda yarın yapmayı düşünuyorumnegatif maalesef.. ama daha bata 5 gün var diyosunuz çıkmayabilir... testin markası nedir?
Aman iyi ol canım. Ben alamadım daha sonucu sağlık ocakları çok geç veriyor sanırımKızlar bnde moral yükseltiyorum işe gitmeyince arkadasmla buluştum
Ayıptır söylemesi
Size kolay gelsin :)
Bu markayı pek duymadım. erken gebelik hangisini aldın?Pyroclinice canm bide erken gebelik testi aldım onuda yarın yapmayı düşünuyorum
Kızlar bnde moral yükseltiyorum işe gitmeyince arkadasmla buluştum
Ayıptır söylemesi
Size kolay gelsin :)
Oda pek duyulmamis marka oben ultra erken gebeliktestiBu markayı pek duymadım. erken gebelik hangisini aldın?
yaptınız mı sonuç ne çıktı?Oda pek duyulmamis marka oben ultra erken gebeliktesti
ama çok güzel test sonucunuz neden korkunuz var anlamadım. hiç silik değil çok belli kıpkırmızı çizgi..Eki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum
Eki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum
Yaptım kuzum ama çıkmadı bunda sin 4 gün bata ne biliyim umutsuzlandim sankiyaptınız mı sonuç ne çıktı?
Çok güzel sonuç pozitifEki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum
Korkma canim hamilesin iste.oyle agri olur adwt gunlerinde ozellikle.benim hep agrili gecmisti kizimda.hayirli olsunEki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum
Hayırlısı olsun kuzum cok sevindim. İnşallah bi sonrakinde bebişi ve kalp atışınıda duyarsın. İbrahim beyemi gittin nasıl doktor övdükleri kadar varmı?Kizlaar, herkese iyi hafta sonlari. Doktordan geldim simdi. Keseyi gorduk. 13 mm ama bebegi goremedik daha. 10 gun sonra tekrar gidicem
Sagol kuzum, amin insallah. Normaldi, ilgilendi. Yapmam, yapmamam gerekenleri soyledi. Yumurtaliklarima bakti, rahimime bakti.Neresi bebek kesesi, neresi rahim ici filan hepsini gosterdi tek tek. Yani ben begendim ama zamanla daha iyi anlasilir.Hayırlısı olsun kuzum cok sevindim. İnşallah bi sonrakinde bebişi ve kalp atışınıda duyarsın. İbrahim beyemi gittin nasıl doktor övdükleri kadar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?