Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum

canım korkma inşAllah bebişin seninle.. bende ilk gebeliğimde hep adet olacak gibi sancı çektim hatta aha şimdi geldi deyip wcye gittiğimde birşey göremiyordum.. 2.çizgi gayet net Allah ın izniyle bizlere de dua et

Bense bugün de adet olmadım Bugün gecikmenin 3. günü ama gebelik yok. Geçen ay 18 günde kimyasalda kaybettiğim için sanırım bu ay beklentim adetimin gecikmesiydi zaten. Öyle bi garip beklemedeyim

Eki Görüntüle 2163501 Adete 1 gün kala dünkü testim de bu. Bugün adet olacak gibi sancım var uyandığımdan beri. Çok korkuyorum
Çok güzel sonuç pozitif ağrın olması normal olabilir benim ilk gebeliğimde olmuştu. Gerçi dış gebelikti. Ama normal hamileliklerinde de ağrısı çok olan arkadaşlarım var. İçin rahat etsin istersen acile gidip muayene ol.

Hayırlısı olsun kuzum cok sevindim. İnşallah bi sonrakinde bebişi ve kalp atışınıda duyarsın. İbrahim beyemi gittin nasıl doktor övdükleri kadar varmı?
Sagol kuzum, amin insallah. Normaldi, ilgilendi. Yapmam, yapmamam gerekenleri soyledi. Yumurtaliklarima bakti, rahimime bakti.Neresi bebek kesesi, neresi rahim ici filan hepsini gosterdi tek tek. Yani ben begendim ama zamanla daha iyi anlasilir.

Kızlar benim vücut ısım genelde düşük oluyo. 36.3 civarı ama 2 3 gündür ateş var 37 bugün. Ben ilk hamileliğimde ( hamilelik süresi boyunca) hep normal ısıdan daha yüksektim. İşaretlerimin çoğu uyuyo ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum. He bide kokuya aşırı hassasiyet var. Ama tiksinme olmuyo. Mesela dışardan hoş bi çiçek kokusunu bile alabiliyorum. Eşim o kokuyu alamıyo. Karnımda gaz şişliği gibi şişlik var. Veya canım bişey istiyo onu yapıyorum ama yerken tiksiniyorum ondan. Bunlar belirti sayılır mı sizde ? Var mı benimşe aynı durumda olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…