Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet katılıyorum. Yani bunu gamzelibebiş için söylemiyorum ama biz olumsuz yorum yaptığımızda kırılanlar oluyor. Halbuki ben burda, çocuğum olmuyor diye konu açanların altında sonradan gebelik çizelgesini gördüğümde seviniyorum. Eminim birçoğunuz burda benim gibisiniz. Ama gerçekler acıdır ve bazılarının bunu söylemesi gerekir.
benim de geçen ay kimyasal oldu, ondan önceki ay da kimyasaldan şüpheleniyorum adet akıntımın pıhtılı olmasından kaynaklı. Bu ay adetimi bekliyorum. Sonra ben de doktora gidicem adam akıllı muayene olmak için.

Heh tamam şimdi oldu benim bata daha 12 gün var dış gebelik geçirdim 10 mayısta ameliyat oldum. 10 haziranda da adet oldum. Bata 1 hafta kala test yapsam belli oluyo mu ?
Canım bekle adetin geçsin. Ben erkenden idrar pozitif gördüm kanda 7 cıktı ve bugun adet oldum seninde öyle olcak die bişi yok ama bekle cok yıpratıcı oluyor dier türlü dün o 7 yi gördüğümde kendime gelmem cok uzun sürdü akışına bırakmalı ve 4 5 gün adet gecikmesi olmadan bişi yapılmamalı en doğrusu bu hayırlısı olsın hakkında:)

Tamamdır çok teşekkür ederim. Valla gün sayıyorum bide benim tek tüpüm yok artık. Oda tedirgin ediyo ama doktorum hamile kalabilirsin dedi. Bakalım nasip artık.

Heh tamam şimdi oldu benim bata daha 12 gün var dış gebelik geçirdim 10 mayısta ameliyat oldum. 10 haziranda da adet oldum. Bata 1 hafta kala test yapsam belli oluyo mu ?
Merhaba senoss, büyük kuzenim bebek istiyordu 6 ay denedi 6.ayda da dış gebelik geçirdi ameliyat oldu ve bir sonraki ay eşiyle sadece 1 kere denediler iyileşmediği için o da tuttu. Kısacası bu işler hiç belli olmuyor, kalma ihtimalin var. Test içinse aşırı bir belirti görmeden yapma derim çok hüsran yaşayan oldu hem de bazısı boş yere, çok okudum burayı hamile değilim sanıp erken testte negatif sonradan pozitif cıkanlar olmus. bak benım de bat 5 temmuz ben bekleyeceğim gel beraber bekleyelim

Aynen,, bu süreçte duymak istediklerimizi söyleyenlerden ziyade gerçekleri duymaya ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…