- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.061
evet katılıyorum. Yani bunu gamzelibebiş için söylemiyorum ama biz olumsuz yorum yaptığımızda kırılanlar oluyor. Halbuki ben burda, çocuğum olmuyor diye konu açanların altında sonradan gebelik çizelgesini gördüğümde seviniyorum. Eminim birçoğunuz burda benim gibisiniz. Ama gerçekler acıdır ve bazılarının bunu söylemesi gerekir.Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukur
aynı benim testlerde böyle çıkıyoBen de sizden cesaret alip bata 7 varken yaptim Kizlar :) negatif sanirim
Çok inceledim o zaman silik gördüm ama hayal gibi
Hayırlısı olsun siirkiz ama ben göremedim. İnşallah pozitife döner, erken zaten daha.
Evet kizlar daha erken sabirziligima yenik dustum sadece :)aynı benim testlerde böyle çıkıyoiyice flaş patlatıyorum yok yine aynı
Beklenen Adet Tarihi senossMerhaba kızlar bu bat adetimiz oluyo sanırım değil mi
Heh tamam şimdi olduBeklenen Adet Tarihi senoss
Canım bekle adetin geçsin. Ben erkenden idrar pozitif gördüm kanda 7 cıktı ve bugun adet oldum seninde öyle olcak die bişi yok ama bekle cok yıpratıcı oluyor dier türlü dün o 7 yi gördüğümde kendime gelmem cok uzun sürdü akışına bırakmalı ve 4 5 gün adet gecikmesi olmadan bişi yapılmamalı en doğrusu bu hayırlısı olsın hakkında:)Heh tamam şimdi oldubenim bata daha 12 gün var dış gebelik geçirdim 10 mayısta ameliyat oldum. 10 haziranda da adet oldum. Bata 1 hafta kala test yapsam belli oluyo mu ?
Bata bir hafta kala erken canım, 4 gün filan kaldığında yap ki o zaman bile pozitif olmayabilir.Heh tamam şimdi oldubenim bata daha 12 gün var dış gebelik geçirdim 10 mayısta ameliyat oldum. 10 haziranda da adet oldum. Bata 1 hafta kala test yapsam belli oluyo mu ?
Tamamdır çok teşekkür ederim. Valla gün sayıyorum bide benim tek tüpüm yok artık. Oda tedirgin ediyo ama doktorum hamile kalabilirsin dedi. Bakalım nasip artık.Canım bekle adetin geçsin. Ben erkenden idrar pozitif gördüm kanda 7 cıktı ve bugun adet oldum seninde öyle olcak die bişi yok ama bekle cok yıpratıcı oluyor dier türlü dün o 7 yi gördüğümde kendime gelmem cok uzun sürdü akışına bırakmalı ve 4 5 gün adet gecikmesi olmadan bişi yapılmamalı en doğrusu bu hayırlısı olsın hakkında:)
En iyisi adet tarihi geçince yapmak sanırım. Erkenden yapıp tek çizgi görmektense emin olurumBata bir hafta kala erken canım, 4 gün filan kaldığında yap ki o zaman bile pozitif olmayabilir.
Ohh ne güzel yarasın, ben de saat 5.30u gözlüyorum, işim bitse de evime gitsem. İyi eğlenceler tatlımKızlar bnde moral yükseltiyorum işe gitmeyince arkadasmla buluştum
Ayıptır söylemesi
Size kolay gelsin :)
Saol tatlım sen ne işinde çalışıyorsunOhh ne güzel yarasın, ben de saat 5.30u gözlüyorum, işim bitse de evime gitsem. İyi eğlenceler tatlım
Merhaba senoss, büyük kuzenim bebek istiyordu 6 ay denedi 6.ayda da dış gebelik geçirdi ameliyat oldu ve bir sonraki ay eşiyle sadece 1 kere denediler iyileşmediği için o da tuttu. Kısacası bu işler hiç belli olmuyor, kalma ihtimalin var. Test içinse aşırı bir belirti görmeden yapma derim çok hüsran yaşayan oldu hem de bazısı boş yere, çok okudum burayı hamile değilim sanıp erken testte negatif sonradan pozitif cıkanlar olmus. bak benım de bat 5 temmuz ben bekleyeceğim gel beraber bekleyelimHeh tamam şimdi oldubenim bata daha 12 gün var dış gebelik geçirdim 10 mayısta ameliyat oldum. 10 haziranda da adet oldum. Bata 1 hafta kala test yapsam belli oluyo mu ?
Memurum canım ben. Sen ne iş yapıyorsun? Gerçi sen arkadaşınla ilgilen şimdi, ayıp olmasın:)Saol tatlım sen ne işinde çalışıyorsun
ohhh sefan olsun tatlım en iyisini yapıyosunKızlar bnde moral yükseltiyorum işe gitmeyince arkadasmla buluştum
Ayıptır söylemesi
Size kolay gelsin :)
Modelistim canım bende :)Memurum canım ben. Sen ne iş yapıyorsun? Gerçi sen arkadaşınla ilgilen şimdi, ayıp olmasın:)
Saol kuzum :)ohhh sefan olsun tatlım en iyisini yapıyosun
Aynen,, bu süreçte duymak istediklerimizi söyleyenlerden ziyade gerçekleri duymaya ihtiyacımız var.evet katılıyorum. Yani bunu gamzelibebiş için söylemiyorum ama biz olumsuz yorum yaptığımızda kırılanlar oluyor. Halbuki ben burda, çocuğum olmuyor diye konu açanların altında sonradan gebelik çizelgesini gördüğümde seviniyorum. Eminim birçoğunuz burda benim gibisiniz. Ama gerçekler acıdır ve bazılarının bunu söylemesi gerekir.
benim de geçen ay kimyasal oldu, ondan önceki ay da kimyasaldan şüpheleniyorum adet akıntımın pıhtılı olmasından kaynaklı. Bu ay adetimi bekliyorum. Sonra ben de doktora gidicem adam akıllı muayene olmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?