- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
- #1.061
evet katılıyorum. Yani bunu gamzelibebiş için söylemiyorum ama biz olumsuz yorum yaptığımızda kırılanlar oluyor. Halbuki ben burda, çocuğum olmuyor diye konu açanların altında sonradan gebelik çizelgesini gördüğümde seviniyorum. Eminim birçoğunuz burda benim gibisiniz. Ama gerçekler acıdır ve bazılarının bunu söylemesi gerekir.Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukur
benim de geçen ay kimyasal oldu, ondan önceki ay da kimyasaldan şüpheleniyorum adet akıntımın pıhtılı olmasından kaynaklı. Bu ay adetimi bekliyorum. Sonra ben de doktora gidicem adam akıllı muayene olmak için.