Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alalh hayırlısını versin inşallah:)
Adetim bitince iyi bi doktora gidip 2 oldu kimyasal geçiriyorum diye söylesemmi bi baksa. Bi yandan da diyorum doktorlara bulaştınmı sonu gelmiyo
Bunun için hiç gitmediysen bi git fikir al görüşlerini bi öğren canım..
Yapılabilen testler varsa yaptırmak istiyorum felan de..

Bunun için hiç gitmediysen bi git fikir al görüşlerini bi öğren canım..
Yapılabilen testler varsa yaptırmak istiyorum felan de..
Hiç gitmedim evlendiğimde gitmiştim bi kontrol olmak istiyorum bişey varmı diye demiştim. Doktor daha yeni evlisn adetlerin düzenliyse hiç bakmama gerek yok dedi. Git 1 senede olmazsa gel dedi olur sende bişi yok dedi

Hiç gitmedim evlendiğimde gitmiştim bi kontrol olmak istiyorum bişey varmı diye demiştim. Doktor daha yeni evlisn adetlerin düzenliyse hiç bakmama gerek yok dedi. Git 1 senede olmazsa gel dedi olur sende bişi yok dedi
Anladım canım normalde hep öyle diyorlar zaten ama çok şükür sende hiç olmama gibi bi durum yok..
İki kere üst üste oldun ama kimyasal.
Bunu gidip sorabilirsin tabi ki için rahat etsin diye..

Kizlar şimdi benim 8 gün kala test de cikmadi yok mudur yoksa bat geçerse test yapiyim mi
Kesinlikle bat geçene kadar ciddi bir belirti yaşamadıkça testi tekrar edip psikoloji bozmamaktan yanayım.. Zaten 8 kala çıkması çok zor bir ihtimal istatistiklere göre, normalde doktorlar da bat geçene kadar kan testi yapmıyor. Jinekoloğum bana bat günü olmazsan ertesi sabah gel test yapalım demişti bir keresinde şüphelenirken..

Hayırlısı buymuş demek ki canım. İnşallah bir dahaki aya, durmak yok.:KK54:
Hayırlısı olsun canım demek kısmet değilmiş bu ay, nasılsa dhaa çokkk ay var önünde :KK200:
Anladım canım normalde hep öyle diyorlar zaten ama çok şükür sende hiç olmama gibi bi durum yok..
İki kere üst üste oldun ama kimyasal.
Bunu gidip sorabilirsin tabi ki için rahat etsin diye..
Aynn kızlar hayrlısı böyle demekki:)
Adetim bitince gidip sorcm doktora
Snra temmuzda ara verip ağustosta denerim :D

Snra temmuzda ara verip ağustosta denerim :KK70:
Biraz kafanın rahatlaması da insana çok iyi geliyor gerçekten canım.
En iyisi..
Mevsim de yaz..
Oh mis gibi..
Biraz izin bile alıp tatil yapabilirsiniz Karadeniz yaylalarına gel :P

Ben de sizden cesaret alip bata 7 varken yaptim Kizlar :) negatif sanirim
Çok inceledim o zaman silik gördüm ama hayal gibi

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-29-10-51-59.png
    Screenshot_2018-06-29-10-51-59.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 49
İnşallah güzel güzel kesesini gör yavrunun.. :KK200:
Rabbim nasip ederse isterim tabi ki bakan edenim de yok çalışıyorum ne cesaret bilmiyorum ama :halay:
Ya canım yüksekliğinden değil de artışından dolayı merak etmiştim ama iki kereden sonra daha da yapmadım zaten..
Benim ikizlerde adete 4 gün kala 200 iki gün kala 550 idi canım.

Snra temmuzda ara verip ağustosta denerim :KK70:
Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukur

Araştırma yaptır :)) surekli tekrarlıyorum belki sıkıldın ama tekrar aynı üzüntüyü yaşama istiyorum. En azından için rahatlasin. Senin değer geçen aydan kalan değildi kimyasal gebelikti. Zaten dediğim gibi sonuçlar geç çıkıyor o ara doktorlar bekleyin diyor. Kafanı dinlersin ve dediğim gibi hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. 4.ayima girdim tedavi görüyorum hamile kalamadim yıllarca bekleyenler var ve hiç çocuk sahibi olamayanlar var. Bunları düşününce senin umutsuz olmana gerek yok sukur
Tamam kuzum seni dinlicemm:)

Back