Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gece önce ben de gördüm, adet oluyordum, uyandığımda oh dedim. Allahım zor psikolojik süreçler, eşlerimiz amma rahat ya. Biz kadınlar çok evhamlıyız

2 gece önce ben de gördüm, adet oluyordum, uyandığımda oh dedim. Allahım zor psikolojik süreçler, eşlerimiz amma rahat ya. Biz kadınlar çok evhamlıyız
Ya sorma ama bakma öyle olmasalar biz daha da evham yapardık, bi tarafın rahat olması insanı frenliyor
Sende belirtiler var mıydı test yapmadan önce ve ne zaman yaptın??

Kesinlikle çok evhamlıyız ya..
Ben bu gece rüyamda tek bebek diye sezaryene giriyorum üçüz bebeğim oluyor..
Eşimin kucağına veriyorlar minik minik hepsi..
2 erkek bi kız..
Kafayı sıyırdım herhalde:)

Ya sorma ama bakma öyle olmasalar biz daha da evham yapardık, bi tarafın rahat olması insanı frenliyor
Sende belirtiler var mıydı test yapmadan önce ve ne zaman yaptın??

Klasik belirtiler vardı tatlım, göğüs,kasık ve bel ağrısı ve normalden farklı olarak ateş basması. Ben ateşten anladım, diğerleri adet zamanında da oluyordu çünkü ama yumurtlama zamanını deneyerek yapmasaydım, hamile olasılığımın yüksek olduğunu bilmesem asla hamileliğe yormazdım ben. Zaten şu anda bile baş dönmesi ve kasık ağrısı dışında bi şey yok bende.
Bata 5 gün kala yaptım ben testi. 6 gün kala negatifti, 5 gün kala pozitifti.

Kesinlikle çok evhamlıyız ya..
Ben bu gece rüyamda tek bebek diye sezaryene giriyorum üçüz bebeğim oluyor..
Eşimin kucağına veriyorlar minik minik hepsi..
2 erkek bi kız..
Kafayı sıyırdım herhalde:)

Ay ama seninki çok tatlıymış ya. Belki de çoğul gebeliktir, belli mi olur. Bizim ailede var, 2 teyzeminde ikizi var, büyük annemin de ikizleri var. Sizde var mı?

Tabi ki Allah'ın takdiri canım her şeyin bir ihtimali var ama bana göre tek ya..
Siz de yine baya ikiz varmış ben annem tarafından hiç bilmiyorum da eşimin amca çocuklarının ikizleri var..
Hcg değerlerini kafaya çok taktım sanırım ondan böyle rüya gördüm
Bi salı günü geleydi bi gidip göreydim kuzumun kesesini :)))

Görücez inşallah... Ben yarın 10 da gidicem, çok heyecanlıyım. Kalbini de duysam rahatlıcam. Hcg değerinin yüksekliği çoğula işaret değilmiş ama bilmiyorum sen ister misin ikiz?

Görücez inşallah... Ben yarın 10 da gidicem, çok heyecanlıyım. Kalbini de duysam rahatlıcam. Hcg değerinin yüksekliği çoğula işaret değilmiş ama bilmiyorum sen ister misin ikiz?
İnşallah güzel güzel kesesini gör yavrunun..
Rabbim nasip ederse isterim tabi ki bakan edenim de yok çalışıyorum ne cesaret bilmiyorum ama
Ya canım yüksekliğinden değil de artışından dolayı merak etmiştim ama iki kereden sonra daha da yapmadım zaten..

İstiyosan inşallah olsun kuzum. Biliyorum senin ilki 100 ikincisi 400 çıkmıştı di mi? İnşallah ikizdir

İstiyosan inşallah olsun kuzum. Biliyorum senin ilki 100 ikincisi 400 çıkmıştı di mi? İnşallah ikizdir
Evet canım ama öyle çok örnek varmış iyice araştırınca gördüm tabi içinde çoğul gebelik çıkan var ama tekil çıkan da çok :)
Amin bakalım artık :)))

Saol canm bnm burdaki herkes cok moral oluyor bana :)
Cok haklısın önümüzde uzun yıllar var bol cocuklu mu:)
Kız 5 10 olmasın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…