Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemeye devam bakalim gelecek mi adetin?
Tamam uzgun olmana veriyorum
Mazeretin gecerli

biraz bekle bakalim canım ne olacak sonuç inşAllah artacaktır.. biraz toplanmışsın gördüğüm kadarıyla eşinden aldığın destekte çok güzel maşallah maşallah.. kıymetinizi bilin birbirinizin

İnşallah ben yaniliyorumdur ama kimyasal gibi duruyor geçen ay da kimyasal olmuştu onun. Kanında pihtilasma filan varsa bebeği beslemiyordur araştırmaya gitmeli bence
Buna ben de katılıyorum. Üst üste 3 kimyasal araştırılmalı mutlaka. Genleri falanda test ediyorlar. pıhtılaşmaya da bakılıyor.
Yani sonucunun 7 olması tamam negatif değerlendirilebilir ama neye göre negatif..? Hamile olmayan birinin değeri 7 olmaz. Belli ki bir döllenme olmuş. Belki 2 gün sonra o da artacak bilemeyiz. Ama üzerinde durmalısın derim ben, yine de sen bilirsin.

kızlar bi adet olcammı olmıcammı onu bekliyimde. doğru söylüyosunuz sonra araştırma yaptırtabilirim.
bekleyelim bkalım nolcak:) ne zaman adet olcam bakalım

kızlar bi adet olcammı olmıcammı onu bekliyimde. doğru söylüyosunuz sonra araştırma yaptırtabilirim.
bekleyelim bkalım nolcak:) ne zaman adet olcam bakalım
Sonuçta kolay hamile kalabiliyorsun bu büyük bir nimet. Bence araştırmaya git eğer tıpa gidersen sonuçlar geç çıkıyor benim 3ayda bütün sonuçlar anca çıktı ama baya incelediler. Ozelde daha kısa ama maliyetli

Söyledklerini dikkate alıcam canım. Bu ay adet olayım bakim adet olmadımya hala acaba artcakmı diyorum ister istemez umut fakirin ekmeği işte beklemedeyiz:)

Söyledklerini dikkate alıcam canım. Bu ay adet olayım bakim adet olmadımya hala acaba artcakmı diyorum ister istemez umut fakirin ekmeği işte beklemedeyiz:)
Canim Hem sana hem de True white cok uzuldum siz benim de umudumdunuz ya
Ama hala ikinizinde lab. Sonuclarina inanamiyorum. İnşallah yukselir 2gun sonra bir daha vermelisin artışa bakarsin

Canııımmmmm..
Yerim sizi ben ya..
Zaten daha çiçeği burnunda evlisin..
Böyle ümitsizliğe kapılmak için o kadar erken ki.
Eşin çok doğru söylemiş.
Bin şükür büyük bir sorununuz yok ve daha önünüzde bir çok ay var..
Tabi ki psikoloji her an sağlam kalmıyor ama bir çok kadından daha güçlü görüyorum seni bu konuda ben.
Bol çocuklu bi hayatınız olacak Allah'ın izniyle

Günaydın kızlar...
Yine bir iş gününe daha başladık ama bugün cuma o yüzden keyifliyim. Sizler nasılsınız?
Günaydınn günlerden cuma olması çok iyi hissettiriyor Dün gece rüyamda adet oluyordum hem de o kadar çok gelmiş ki kırmızılar hiç olmadığı kadar çoklardı ama sabah uyanınca öyle sevindim ki oh dedim rüyaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…