- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.001
Beklemeye devam bakalim gelecek mi adetin?Canım lütfen kızma o an yorum yazanları etiketledim yoksa sende hep burdaydın unutmuşum moral bozukluğuyla
Ben dr falan göstermedim ama forumda okuduklarımıza göre bnde 200 300 lerde bi değer bekliyordum
Tamam 7 tam negatif olmasada pozitif diyebilceğimiz bi değerde değilki. Testimin altında 3 ten yukarsı pozitif yazıo ana bilemedim cok üzüldüm.
Hatta iş çıkışı geçen ay kan verdiğim yeremi gitseydim dedim gitmedim adet olmazsam giderim dddim.
Şuan hala adet olmadım kasık ağrım var ama bakalım bekliyorum olmayı
Ben şok...Cnm sonucum
Sonucum 0 kocaman sifir(((
Canım sen muhakkak test yaptır pihtilasma filan olmasın.Kızlar cok üzgünüm negatif
Nasıl pıhtılaşma cnmCanım sen muhakkak test yaptır pihtilasma filan olmasın.
İnşallah ben yaniliyorumdur ama kimyasal gibi duruyor geçen ay da kimyasal olmuştu onun. Kanında pihtilasma filan varsa bebeği beslemiyordur araştırmaya gitmeli benceNasıl pıhtılaşma cnm
Senin daha vaktin var sonucun değişebilir adetine çok varNasıl pıhtılaşma cnm
hepinize benmle bu sayfada gülüp ve şuan bnmle üzüldüğünüz için tesekkrler kızlar..
@semiksMabellllll @Defnem08 noram minnos26 perikanadi True white @Mirketcik kahvecibaby
inanın bende cok saskınım 7 ml hcg yi bir çok farklı marka testin o kdr koyu göstermesi enteresan değilmi ?
yada daha yüksektide düşmeyemi başladı dersiniz bilmiyorum aklım almıyor
kendimden fazla eşimi umutlandırdım die üzüldüm
az önce telde knouştuk beraber üzülcez beraber sevincez dedi onla konuşmak biraz iyi geldi.
hayırlısı böyleymiş ne diyim
İnş cnm yaSenin daha vaktin var sonucun değişebilir adetine çok var
Tamam cnm sagol en ufak seyi ona yoruyrm :)))Canım bende hep yumurtlama öncesi ve sonrası kremsi akıntı gelir yani normal bir durum :)
Buna ben de katılıyorum. Üst üste 3 kimyasal araştırılmalı mutlaka. Genleri falanda test ediyorlar. pıhtılaşmaya da bakılıyor.İnşallah ben yaniliyorumdur ama kimyasal gibi duruyor geçen ay da kimyasal olmuştu onun. Kanında pihtilasma filan varsa bebeği beslemiyordur araştırmaya gitmeli bence
yuppiBeklemeye devam bakalim gelecek mi adetin?
Tamam uzgun olmana veriyorum
Mazeretin gecerli
kızlar bi adet olcammı olmıcammı onu bekliyimde. doğru söylüyosunuz sonra araştırma yaptırtabilirim.İnşallah ben yaniliyorumdur ama kimyasal gibi duruyor geçen
biraz bekle bakalim canım ne olacak sonuç inşAllah artacaktır.. biraz toplanmışsın gördüğüm kadarıylaeşinden aldığın destekte çok güzel maşallah maşallah.. kıymetinizi bilin birbirinizin Buna ben de katılıyorum. Üst üste 3 kimyasal araştırılmalı mutlaka. Genleri falanda test ediyorlar. pıhtılaşmaya da bakılıyor.
Yani sonucunun 7 olması tamam negatif değerlendirilebilir ama neye göre negatif..? Hamile olmayan birinin değeri 7 olmaz. Belli ki bir döllenme olmuş. Belki 2 gün sonra o da artacak bilemeyiz. Ama üzerinde durmalısın derim ben, yine de sen bilirsin.
ay da kimyasal olmuştu onun. Kanında pihtilasma filan varsa bebeği beslemiyordur araştırmaya gitmeli bence
Sonuçta kolay hamile kalabiliyorsun bu büyük bir nimet. Bence araştırmaya git eğer tıpa gidersen sonuçlar geç çıkıyor benim 3ayda bütün sonuçlar anca çıktı ama baya incelediler. Ozelde daha kısa ama maliyetlikızlar bi adet olcammı olmıcammı onu bekliyimde. doğru söylüyosunuz sonra araştırma yaptırtabilirim.
bekleyelim bkalım nolcak:) ne zaman adet olcam bakalım
Söyledklerini dikkate alıcam canım. Bu ay adet olayım bakim adet olmadımya hala acaba artcakmı diyorum ister istemez umut fakirin ekmeği işte beklemedeyiz:)Sonuçta kolay hamile kalabiliyorsun bu büyük bir nimet. Bence araştırmaya git eğer tıpa gidersen sonuçlar geç çıkıyor benim 3ayda bütün sonuçlar anca çıktı ama baya incelediler. Ozelde daha kısa ama maliyetli
İnşallah canım inşallah artar bunlara gerek kalmazSöyledklerini dikkate alıcam canım. Bu ay adet olayım bakim adet olmadımya hala acaba artcakmı diyorum ister istemez umut fakirin ekmeği işte beklemedeyiz:)
Canim Hem sana hem deSöyledklerini dikkate alıcam canım. Bu ay adet olayım bakim adet olmadımya hala acaba artcakmı diyorum ister istemez umut fakirin ekmeği işte beklemedeyiz:)
Canııımmmmm..hepinize benmle bu sayfada gülüp ve şuan bnmle üzüldüğünüz için tesekkrler kızlar..
@semiksMabellllll @Defnem08 noram minnos26 perikanadi True white @Mirketcik kahvecibaby
inanın bende cok saskınım 7 ml hcg yi bir çok farklı marka testin o kdr koyu göstermesi enteresan değilmi ?
yada daha yüksektide düşmeyemi başladı dersiniz bilmiyorum aklım almıyor
kendimden fazla eşimi umutlandırdım die üzüldüm
az önce telde knouştuk beraber üzülcez beraber sevincez dedi onla konuşmak biraz iyi geldi.
hayırlısı böyleymiş ne diyim
GünaydınnGünaydın kızlar...
Yine bir iş gününe daha başladık ama bugün cuma o yüzden keyifliyim. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?