Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?
 
arkadasım hoşgeldn
benmde bugun bat günüm.
7 cıktı değerm adet olmadım hala aklım almıyor o kdr karışık bir konuki belkide cok düşünmemek gerekiyor
doktor neye göre daha erken gözükmeyebilir dedi acaba sonçta herkesn hamilelik ihtimali yumurtlama döneminde oluyor anlamadım bişey ya
 
Normalde adet gününü 9-10 gün geçtiğinde test yapıyoruz dedi , bende bilmiyorum olsaydı çıkardı ama eğer yoksa neden olmadım ?
 
valla bn seninkinden de bişi anlamadım benimkinden de hayırlsıı
Valla bende anlamadım ama annem de erken daha çıkmaz demişti .. inşallah bakalım pazartesiye kadar çatlamazsam bekleyeceğim. Bide evde idrar testi var bebetime in ama ona da pek güven olmuyor sanırım
 
Valla bende anlamadım ama annem de erken daha çıkmaz demişti .. inşallah bakalım pazartesiye kadar çatlamazsam bekleyeceğim. Bide evde idrar testi var bebetime in ama ona da pek güven olmuyor sanırım
valla bn bir süürü test yaptm hepsi pozzitfti ama kan 7 cıktı anlamak zor:)
 
normalde adetiniz düzenlimi
benm cok düzenlidir mesela ama ne biliyim
Canım hiç hamile olmayanlarda 7 kesinlikle çıkmıyor ben bunu biliyorum adet olmadığın sürece Ümit var gerçekten. Hiç laboquick test yapmış mıydın? Onlar çok hassas diyorlar ya belki senin düşük değerini algılamıştır
 
hayr onu yapmadım
certain yaptım artımed yaptım roll yaptm hepsi pozitifti
 

Saglik olsun canim, dunyanin sonu değil. Piskolojin hemen çökmesin, hamile kalmak için en çok sahip olmamız gereken şey moral.
 
Ben de inanamadim nasil yani dedim.. okuya okuya 100 sayfa geldim.
Neye gore negatif dr mu negatif dedi. Kimyasalda gittigin yer mi? 2den yukarisina bile bekle ya da 2 gun sonra tekrar edelim testi diyorlar. Sen neye gore moralini bozdun da hamile degilim dedin.
Gerci beni saymamissin ama yine de ben seni merak ettim.
 
Canım lütfen kızma o an yorum yazanları etiketledim yoksa sende hep burdaydın unutmuşum moral bozukluğuyla
Ben dr falan göstermedim ama forumda okuduklarımıza göre bnde 200 300 lerde bi değer bekliyordum
Tamam 7 tam negatif olmasada pozitif diyebilceğimiz bi değerde değilki. Testimin altında 3 ten yukarsı pozitif yazıo ana bilemedim cok üzüldüm.
Hatta iş çıkışı geçen ay kan verdiğim yeremi gitseydim dedim gitmedim adet olmazsam giderim dddim.
Şuan hala adet olmadım kasık ağrım var ama bakalım bekliyorum olmayı
 
Kizlar bat 7 kala boyle kremsi akinti geldi demin ama regl den once de o akinti geliyordu zaten degil mi suan kendimi cok dinledigim icn ona yordummm yoksa bu belirtiyi gosterip hamile olanlar var miii????
 
Kizlar bat 7 kala boyle kremsi akinti geldi demin ama regl den once de o akinti geliyordu zaten degil mi suan kendimi cok dinledigim icn ona yordummm yoksa bu belirtiyi gosterip hamile olanlar var miii????
Canım bende hep yumurtlama öncesi ve sonrası kremsi akıntı gelir yani normal bir durum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…