- 28 Haziran 2018
- 292
- 420
- 103
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
arkadasım hoşgeldnHerkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?
Normalde adet gününü 9-10 gün geçtiğinde test yapıyoruz dedi , bende bilmiyorum olsaydı çıkardı ama eğer yoksa neden olmadım ?arkadasım hoşgeldn
benmde bugun bat günüm.
7 cıktı değerm adet olmadım hala aklım almıyor o kdr karışık bir konuki belkide cok düşünmemek gerekiyor
doktor neye göre daha erken gözükmeyebilir dedi acaba sonçta herkesn hamilelik ihtimali yumurtlama döneminde oluyor anlamadım bişey ya
normalde adetiniz düzenlimiNormalde adet gününü 9-10 gün geçtiğinde test yapıyoruz dedi , bende bilmiyorum olsaydı çıkardı ama eğer yoksa neden olmadım ?
Evet daha önce hiç gecikmedi gününde muhakkak olur en fazla 1 gün önce geldiği oldu beni de bu şaşırtıyor zatennormalde adetiniz düzenlimi
benm cok düzenlidir mesela ama ne biliyim
valla bn seninkinden de bişi anlamadım benimkinden deEvet daha önce hiç gecikmedi gününde muhakkak olur en fazla 1 gün önce geldiği oldu beni de bu şaşırtıyor zaten
Valla bende anlamadımvalla bn seninkinden de bişi anlamadım benimkinden dehayırlsıı
valla bn bir süürü test yaptm hepsi pozzitfti ama kan 7 cıktı anlamak zor:)Valla bende anlamadımama annem de erken daha çıkmaz demişti .. inşallah bakalım pazartesiye kadar çatlamazsam bekleyeceğim. Bide evde idrar testi var bebetime in ama ona da pek güven olmuyor sanırım
7 ne oluyor ben pek bilmiyorumvalla bn bir süürü test yaptm hepsi pozzitfti ama kan 7 cıktı anlamak zor:)
Canım hiç hamile olmayanlarda 7 kesinlikle çıkmıyor ben bunu biliyorum adet olmadığın sürece Ümit var gerçekten. Hiç laboquick test yapmış mıydın? Onlar çok hassas diyorlar ya belki senin düşük değerini algılamıştırnormalde adetiniz düzenlimi
benm cok düzenlidir mesela ama ne biliyim
hayr onu yapmadımCanım hiç hamile olmayanlarda 7 kesinlikle çıkmıyor ben bunu biliyorum adet olmadığın sürece Ümit var gerçekten. Hiç laboquick test yapmış mıydın? Onlar çok hassas diyorlar ya belki senin düşük değerini algılamıştır
İnşallah pozitiftirkan değeri 7 cıktı 0-5 negatf oluyor 7 de pozitif diyolar ama bn pek ihtimal vermiom
Ben senden ümidi kesmedim laboquick bulabilsen bir denerdinhayr onu yapmadım
certain yaptım artımed yaptım roll yaptm hepsi pozitifti
hepinize benmle bu sayfada gülüp ve şuan bnmle üzüldüğünüz için tesekkrler kızlar..
semiks Mabellllll @Defnem08 noram @minnos26 @perikanadi @True white Squid @kahvecibaby
inanın bende cok saskınım 7 ml hcg yi bir çok farklı marka testin o kdr koyu göstermesi enteresan değilmi ?
yada daha yüksektide düşmeyemi başladı dersiniz bilmiyorum aklım almıyor
kendimden fazla eşimi umutlandırdım die üzüldüm
az önce telde knouştuk beraber üzülcez beraber sevincez dedi onla konuşmak biraz iyi geldi.
hayırlısı böyleymiş ne diyim
Canım lütfen kızma o an yorum yazanları etiketledim yoksa sende hep burdaydın unutmuşum moral bozukluğuylaBen de inanamadim nasil yani dedim.. okuya okuya 100 sayfa geldim.
Neye gore negatif dr mu negatif dedi. Kimyasalda gittigin yer mi? 2den yukarisina bile bekle ya da 2 gun sonra tekrar edelim testi diyorlar. Sen neye gore moralini bozdun da hamile degilim dedin.
Gerci beni saymamissin ama yine de ben seni merak ettim.
Canım bende hep yumurtlama öncesi ve sonrası kremsi akıntı gelir yani normal bir durum :)Kizlar bat 7 kala boyle kremsi akinti geldi demin ama regl den once de o akinti geliyordu zaten degil mi suan kendimi cok dinledigim icn ona yordummm yoksa bu belirtiyi gosterip hamile olanlar var miii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?