Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an şoktayım iki arkadaşın da gebelik testleri pozitifti nasıl negatif çıktığını anlayamadım. Noram ben de laboquickle yapıyorum 4 gündür hepsi de pozitif çıktı bugün belki testler bozuktur dedim bebe time aldım onda da çıktı. Gamzeli değer düşük ama negatif değil adet olmadığın sürece Ümit var. Testler böyle yanıltıyorsa benim de negatif çıkabilir ümitlenmeyeyim :KK43:
Bebetime da yaptim ondada siljk ikinci cizgi var cnm :(

Offf ne diyeceğimi bilemedim. Ben kolay kolay herkese var demem ama sende görünür bir silik çizgi vardı, çok şaşkınım. O hayal kırıklığını biliyorum. Sen benim umudumdun. O da geçen ay kimyasal geçirmişti ama bak hemen hamile kaldı ben de kalabilirim diyecektim.
Adet olmadığın sürece de umudum olmaya devam edeceksin. :dua:

bebetime yapmayın arkadaşlar, onda çok kişi var pozitif görüp sonra testte negatifi bulan.
Canım laboquıck al bir dahakine.. hatta internetten al toplu 50 adet 40 tl falan ucuza geliyor
Bebetime miratech ve 6 gün öncesi test ovulasyon testleri hepsi mi yanlis pozitif

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Gamzelinin hamile olma ihtimali var ama true senin idrarda çıkıp kanda çıkmaması cidden açıklanır gibi değil.

hepinize benmle bu sayfada gülüp ve şuan bnmle üzüldüğünüz için tesekkrler kızlar..
semiks semiks Mabellllll Mabellllll Defnem08 Defnem08 noram noram minnos26 minnos26 perikanadi perikanadi True white True white @Mirketcik kahvecibaby kahvecibaby
inanın bende cok saskınım 7 ml hcg yi bir çok farklı marka testin o kdr koyu göstermesi enteresan değilmi ?
yada daha yüksektide düşmeyemi başladı dersiniz bilmiyorum aklım almıyor
kendimden fazla eşimi umutlandırdım die üzüldüm
az önce telde knouştuk beraber üzülcez beraber sevincez dedi onla konuşmak biraz iyi geldi.
hayırlısı böyleymiş ne diyim

hepinize benmle bu sayfada gülüp ve şuan bnmle üzüldüğünüz için tesekkrler kızlar..
semiks semiks Mabellllll Mabellllll Defnem08 Defnem08 noram noram minnos26 minnos26 perikanadi perikanadi True white True white @Mirketcik kahvecibaby kahvecibaby
inanın bende cok saskınım 7 ml hcg yi bir çok farklı marka testin o kdr koyu göstermesi enteresan değilmi ?
az önce telde knouştuk beraber üzülcez beraber sevincez dedi onla konuşmak biraz iyi geldi.
Canım insanın yanında bir eşi olması işte böyle günlerde en çok ruhunu okşuyor, iyi günde herkes seninle olur önemli olan kötü gününde sana olan desteği. eminim sen de çok fedakarsındır böyle güzel geçindikce zaten hiçbir şeyi uzun süre kafana takmazsın.. ben hala umutluyum gebeliğinden 5 in üzeri diye ama olmazsa da aylar torbaya girmedi birdahaki ay var sonraki ay var... hep umutlu olmak lazım:KK200:

Canım insanın yanında bir eşi olması işte böyle günlerde en çok ruhunu okşuyor, iyi günde herkes seninle olur önemli olan kötü gününde sana olan desteği. eminim sen de çok fedakarsındır böyle güzel geçindikce zaten hiçbir şeyi uzun süre kafana takmazsın.. ben hala umutluyum gebeliğinden 5 in üzeri diye ama olmazsa da aylar torbaya girmedi birdahaki ay var sonraki ay var... hep umutlu olmak lazım:KK200:
güzel yorumun için tesekkrler :)bu konuyu açtıgımdan beri burdaki bütün kızları cok sevdim. keşke bide mutlu son olsaydı bu konuşmalara:)
bu ay için kısmet değilmiş.
bakalım zaman ne göstericek ama şunu biliyorum birdaha bu kadar kafaya takıp test yapmıycm

Bebetime miratech ve 6 gün öncesi test ovulasyon testleri hepsi mi yanlis pozitif
araştırın bu markalar için kötü yorumlar var. Bebetime, miratech mümkün mertebe bunları satın almayın. Ovulasyon testleri zaten doğru yönlendirmeyebilir. Ama yapılıyorsa da ovulasyon testinde ikisini de kıpkırmızı görmeniz gerekir.
Adetinizi bekleyin. Eğer adet olmazsanız tekrarlayın. geç döllenme olabilir.

Merhaba, laboquıck test eczanelerde de satılıyor mu?
Onu bilmiyorum canım ya.. ama internetten daha ucuza ve kapalı kutuda geliyor. Ayrıca hemen ertesi gün elinde oluyor. Bir de ben Oncomed tavsiye etmem. ben kimyasal geçirdim. O gün kanda 74 çıktı. Akşama test yaptım denemek için silik çizgi bile çıkmadı. Koskocaman bir negatif gördüm. Şimdi duruyorlar bir köşede yapmıyorum.

Cnm üzülme belkidr yükselecek bak benim 0 kocaman hemde sade 0 üzülme bak kopkoyu idi testlerim hepsi hemde

Onu bilmiyorum canım ya.. ama internetten daha ucuza ve kapalı kutuda geliyor. Ayrıca hemen ertesi gün elinde oluyor. Bir de ben Oncomed tavsiye etmem. ben kimyasal geçirdim. O gün kanda 74 çıktı. Akşama test yaptım denemek için silik çizgi bile çıkmadı. Koskocaman bir negatif gördüm. Şimdi duruyorlar bir köşede yapmıyorum.
çok geçmiş olsun canım. şimdi ne durumdasın peki bat kaç beklemede misin sen de temmuz için iyi haberleri:KK54:

çok geçmiş olsun canım. şimdi ne durumdasın peki bat kaç beklemede misin sen de temmuz için iyi haberleri:KK54:
teşekkürler canım. bat bugün benim de.. henüz olmadım ama ben öyle günü gününe adet olan, asla şaşmayanlardan değilim. Dün test yaptım negatifti. Çok umutlu değilim bu ay artık test yapmam sadece adet olup olmadığıma bakarım.

teşekkürler canım. bat bugün benim de.. henüz olmadım ama ben öyle günü gününe adet olan, asla şaşmayanlardan değilim. Dün test yaptım negatifti. Çok umutlu değilim bu ay artık test yapmam sadece adet olup olmadığıma bakarım.
Evet hele düzensizse beklemek daha mantıklı. Bende de hiç belirti yok ztn bat önümüzdeki perş 7 günüm var o zamana kadar sıyırmazsam yapmam diye düşünüyorum:)))

G gamzeli_bebis cnm ya test yapmakta eğlenceli bosverrrrr kim ne derse desin :) hem yalncuda olsa pozitif leri gördüm ya :))))
Gamzeli inşallah yükselir değerin, umutsuz olmak için çok erken. Ama olmazsa da daha 7 aylık evlisin, sıkma canını.
haklısıınız kızlar :) şuan yapacak bişey yok
millet yıllarca uğrasrken ve bebekler 6 aylıkken bile kaybedenler varken şu aşamada cok üzülmemiz mantıksız olur :)
giderkende allahım hayırlısı neyse o olsun dedim dua okudm demekki hayırlısı böyle :)
noram noram bende sevinmiştim yakınız aynı doktora gideriz falan diye :)

Evet hele düzensizse beklemek daha mantıklı. Bende de hiç belirti yok ztn bat önümüzdeki perş 7 günüm var o zamana kadar sıyırmazsam yapmam diye düşünüyorum:)))
belirti arama zaten herkesin bir olmaz. ben kimyasal geçirdiğim ay hiç bir belirti yaşamadım. Belirti beklersen psikolojik olarak bişiler hissedebilirsin.

Back