- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Kiz negatif değil 7 çıkmış ya artar ins
5 ten sonrası pozitif değil mi? artar belki
Hayır canım pozitif, 5 üzeri pozitif ve önemli olan artışı.
kızlar bu kdr test yaptıgım için ve eşimide boşu boşuna umutlandırdıgım için ben çok aptalım..O kadar koyuluğa 7 mi çıkmış sahiden ya..
Aaa bu testlere ne oluyor böyle..
İki gün sonra tekrarla canım şu an ki duruma göre pozitif hemen moralini bozma..
Sen evde test yapmaya devam et, 2 gün içinde adet olmazsan tekrar kan testi yaptır lütfen ve hemen moral bozma.Şu an pozitif çünkü.kızlar bu kdr test yaptıgım için ve eşimide boşu boşuna umutlandırdıgım için ben çok aptalım..
neyse sağlık olsun
Testler de bildiğin koyulaşıyordu ama ya..kızlar bu kdr test yaptıgım için ve eşimide boşu boşuna umutlandırdıgım için ben çok aptalım..
neyse sağlık olsun
Sen evde test yapmaya devam et, 2 gün içinde adet olmazsan tekrar kan testi yaptır lütfen ve hemen moral bozma.Şu an pozitif çünkü.
tekrar test yapmayı düşünmüyorumTestler de bildiğin koyulaşıyordu ama ya..
Gerçekten şu an çok şaşkınım..
Umarım laboratuarda bi hata olmuştur..
Hem arkadaşın dediği gibi negatif değil pozitif..
Belki yükselir canım niye aptal olasın Allah aşkına..
Hepimiz biliyoruz bu duyguyu bu heyecanı bu hayal kırıklığını..
Yapma lütfen..
Ben de başta öyle düşündüm ama ilk yaptığın test negatif değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. 5 kala negatifti. Eğer ondan kalsa o da pozitif olurdum değil mi?tekrar test yapmayı düşünmüyorum
muhtemelen adette olurum yarın öbürgün
sanırım geçen ay geçirdiğim kimyasalın değerleri sıfırlanıyor
kusura bkmayn böyle depresif modda yazmak istemem ama cidden şuan üzgünüm
Canım kimyasal geçirmedim bilmiyorum ama etkisi öyle 1-2 ay sürer mi onun ya?tekrar test yapmayı düşünmüyorum
muhtemelen adette olurum yarın öbürgün
sanırım geçen ay geçirdiğim kimyasalın değerleri sıfırlanıyor
kusura bkmayn böyle depresif modda yazmak istemem ama cidden şuan üzgünüm
canım negatif değil ki bu 5 üzeriKızlar cok üzgünüm negatif
Canım bu negatif değil, üzülme. Sen testi tekrarla yarın yada öbürü gün. Geç döllenmiştir belkiKızlar cok üzgünüm negatif
Bak bu negatif, kimyasaldan olsa bunda da pozitif olmalıydı.Kızlar hepinize günaydın..
bu sabah uyanr uyanmaz dayanamadm yaptm erken olanı ve sonuç..
Şuan negatif
doğru 6 ve 5 negatifti ama ne bbilim düşünmek istemiyorumT
Ben de başta öyle düşündüm ama ilk yaptığın test negatif değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. 5 kala negatifti. Eğer ondan kalsa o da pozitif olurdum değil mi?
yarın normale dönerim sanırım ama şuan zor. kötü hissediyorum en çokte eşimi umutlandırdıgım içinCanım kimyasal geçirmedim bilmiyorum ama etkisi öyle 1-2 ay sürer mi onun ya?
İki gün sonra bi tekrarlasan aslında bakarsın sürpriz yapar..
İstemezsen de yapma boşver kafana da takmamaya çalış..
Seni hep gülerken görmüşüm ben yine öyle hep gülümse..
Zamanı var demek ki illa ki gelecek hayırlısıyla..
Tamam canım, kendini iyi hissedince tekrar yazarsın.doğru 6 ve 5 negatifti ama ne bbilim düşünmek istemiyorum
yarın normale dönerim sanırım ama şuan zor. kötü hissediyorum en çokte eşimi umutlandırdıgım için
Ben de en az senin kdar şaşkınım canım..Şu an şoktayım iki arkadaşın da gebelik testleri pozitifti nasıl negatif çıktığını anlayamadım. Noram ben de laboquickle yapıyorum 4 gündür hepsi de pozitif çıktı bugün belki testler bozuktur dedim bebe time aldım onda da çıktı. Gamzeli değer düşük ama negatif değil adet olmadığın sürece Ümit var. Testler böyle yanıltıyorsa benim de negatif çıkabilir ümitlenmeyeyim
yarın normale dönerim sanırım ama şuan zor. kötü hissediyorum en çokte eşimi umutlandırdıgım için
Canım üzüldüm ama sen içini ferah tut. Çünkü daha net değil. İnşallah hamilesindir canım. Adet olmaz isen kısa sürede tekrar tahlil yaptır bence.yarın normale dönerim sanırım ama şuan zor. kötü hissediyorum en çokte eşimi umutlandırdıgım için
Aynen bende bugün aldım 30 ovülasyon +5 tane de gebelik testi kargo dahil 36 lira ödedimKızlar laboquick alsanıza ya, bence o testler en iyisi. 10 tanesini 20 tl ye aldım ben gittigidiyor'dan.
Gelince son kullanma tarihlerini kontrol et yaamur, ben çok beğendim testlerini.Aynen bende bugün aldım 30 ovülasyon +5 tane de gebelik testi kargo dahil 36 lira ödedim
Aynen canım ettim ekim 2020 daha ilk aldım eczanede pahalı oluyo bide her seferinde farklı eczane olsun diyordum şimdi internetten alırım gebelik testi olanlardan onu da burda oluyup aldım işte iyi diyordu kızlardaGelince son kullanma tarihlerini kontrol et yaamur, ben çok beğendim testlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?