- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Aynen canım goptayım, sen nerdesin:)kızz sen goptamısın yoksa yeminle bugun aynı doktora baktım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım goptayım, sen nerdesin:)kızz sen goptamısın yoksa yeminle bugun aynı doktora baktım![]()
![]()
ay bu kadar olur bende goptayımAynen canım goptayım, sen nerdesin:)
Ben tam meydanda oturuyorum kızz. Çok şaşırdım valla, dünya çok minik.ay bu kadar olur bende goptayım![]()
neresindesinki meydanın oralardamı ben karadeniz tarafındayım viaportun oralarda
Canım 120-150 arası değişiyormuş, benim gideceğim doktor 120 tl muayene ücreti. Doğumu bilmiyorumBu arada bende gop 500 evlerdeyim.
Medicalparka ne kadar muayene ücreti veriyorsun canım.
Doğum falan ne kadar acaba orada.
ayyy çok heyecanlı hayırlısı olsun inşallahhh çok heyecanlı:)öğlen molasında gittim verdim bebikolarım :)
ama 6 da alcam sonucuçıkışta beklememek için şimdi verdim :)
Teşekkürler canım.Canım 120-150 arası değişiyormuş, benim gideceğim doktor 120 tl muayene ücreti. Doğumu bilmiyorum
merhaba, ben de yeni katıldm gibi burdaki sohbetler çok hoşuma gitti ve kendim gibi heyecanla bebiş isteyenleri görünce rahatlıyorum doğrusu. İnşallah allah tez zamanda kucağına verir bebişiniMerhaba kızlar. Yeni geldim aranıza. Benim bat 1 temmuz. Birkaç aydır deniyoruz. İlk aylarda daha umutlu bekliyordum. Ama artık umudum gidiyor sanki. Ama kısmet yinede. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
Amin canım inşallah. Alalhım isteyen herkese biran önce versin müjdeli haberi.merhaba, ben de yeni katıldm gibi burdaki sohbetler çok hoşuma gitti ve kendim gibi heyecanla bebiş isteyenleri görünce rahatlıyorum doğrusu. İnşallah allah tez zamanda kucağına verir bebişini
Çok sağol canım. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar hoşgeldiniz... Asla umutsuz olmayın, dün iş yerinde 7 aydır deneyen arkadaşımın hamile haberini aldık. Bazen hemen olur, bazen 3 ay sonra, bazen de 10 ay sonra. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.
Amin canımÇok sağol canım. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kiz negatif değil 7 çıkmış ya artar insKızlar cok üzgünüm negatif
5 ten sonrası pozitif değil mi? artar belkiKızlar cok üzgünüm negatif
Hayır canım pozitif, 5 üzeri pozitif ve önemli olan artışı.Kızlar cok üzgünüm negatif
O kadar koyuluğa 7 mi çıkmış sahiden ya..Kızlar cok üzgünüm negatif
AnlamAnlamadım ne oluyor bu testlereO kadar koyuluğa 7 mi çıkmış sahiden ya..
Aaa bu testlere ne oluyor böyle..
İki gün sonra tekrarla canım şu an ki duruma göre pozitif hemen moralini bozma..