- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
True senin evde mi var test? Yoksa başka bi test daha alsana canım. Bunun ekranı neden kızarıyor? Ayrıca senin de sonuç tahmini yapayım. 117Şimdi yaptım test kizlar tekrar
150-300 arası çıkar gibi bence.kızlar sizce bnm o son teste göre kan değerim kaçlarda çıkar ?
Hüç belirti yokmu peki hoşgeldiniz:) 3 gun kalmışMerhaba kızlar. Yeni geldim aranıza. Benim bat 1 temmuz. Birkaç aydır deniyoruz. İlk aylarda daha umutlu bekliyordum. Ama artık umudum gidiyor sanki. Ama kısmet yinede. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
noram bende 200 300 lerde bekliyorum canım umarım hayrrlı haberlerle gelirim 3 gibi alcam sonucu:)True senin evde mi var test? Yoksa başka bi test daha alsana canım. Bunun ekranı neden kızarıyo
150-300 arası çıkar gibi bence.
Ayy mükemmel ya. Ben çok heyecanlanmıştım.noram bende 200 300 lerde bekliyorum canım umarım hayrrlı haberlerle gelirim 3 gibi alcam sonucu:)
Yani en az 100 üstü orası kesin de kaç olur bilemiyom :)noram bende 200 300 lerde bekliyorum canım umarım hayrrlı haberlerle gelirim 3 gibi alcam sonucu:)
sen keseyi gördünmü noram ?Ayy mükemmel ya. Ben çok heyecanlanmıştım.
Sonucum 0 kocaman sifirTrue senin evde mi var test? Yoksa başka bi test daha alsana canım. Bunun ekranı neden kızarıyor? Ayrıca senin de sonuç tahmini yapayım. 117
Sonucum sifir kocaman hemde(((
150-300 arası çıkar gibi bence.
inşllah tatlım ya az kaldı öğreneceukYani en az 100 üstü orası kesin de kaç olur bilemiyom :)
Çok şaşkınım, testlerin mi bozuk o zaman?Cnm sonucum
Sonucum 0 kocaman sifir(((
Cnm sonucum
Sonucum 0 kocaman sifir(((
Cumartesi gidicem gamzeli sabah 10 da, keseyi görünce yazarım.sen keseyi gördünmü noram ?
tamam canım inşallah güzel geçer kontrolünCumartesi gidicem gamzeli sabah 10 da, keseyi görünce yazarım.
İnşallah canım, kalp atışlarını duyana kadar rahat edemem. Hayırlısı..tamam canım inşallah güzel geçer kontrolün
nerde yaşıyprsun noram hangi hstaneye gidiyorsun istanbulmuİnşallah canım, kalp atışlarını duyana kadar rahat edemem. Hayırlısı..
Maalesef hiç belirti yok canım.Hüç belirti yokmu peki hoşgeldiniz:) 3 gun kalmış
hayırlısı olsun inşallah ama moral bozmayın :)Maalesef hiç belirti yok canım.
Sağol canım hayırlısı inşallah.hayırlısı olsun inşallah ama moral bozmayın :)
İstanbul, Medical Park'a gidicem. İbrahim Çelebi doktorun adı. Onu önerdiler bana, netteki yorumları da güzel. Evime de çok yakın bakalım. İnşallah güzeldir.nerde yaşıyprsun noram hangi hstaneye gidiyorsun istanbulmu
Çok şaşkınım, testlerin mi bozuk o zaman?[/QUOTE
bende sakinim 3 test pozitif 5 tane ovu lasuon pozitif
kızz sen goptamısın yoksa yeminle bugun aynı doktora baktımİstanbul, Medical Park'a gidicem. İbrahim Çelebi doktorun adı. Onu önerdiler bana, netteki yorumları da güzel. Evime de çok yakın bakalım. İnşallah güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?