Herkese merhabalar. 4 aydır bebek deniyoruz. Ama bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım ve yumurtlama günümü çatladığı günü öğrendim o günü ve sonraki günü değerlendirdim. Yumurtlama günüm 14 temmuzdu.
1 hafta sonra 22 temmuzda kan testi yaptım ama değer 2den küçük çıktı.
Beklenen adet tarihim ise yine 1 hafta sonra 30 temmuz.
Sizce olsa çıkar mıydı yumurtlamadan 1 hafta sonra? Hala bi ihtimal var mıdır?
Aslında kan vermeye gitmeden önce forumları okudum 1 haftalıkken değeri çok küçük bile olsa çıktığını yazanlar vardı ben de memlekete gitmeden yaptırayım orada köy yeri bulamam ailemi de heyecanlandırmayayım diye dayanamadım.
Döllenme 3 gün içinde rahme yerleşme yolculuğu ortalama 7 gün içinde olur ve bu en erken böyle genellikle çok erken yapmışsınız olsaydı da çıkmazdı 7 günde henüz tüpte oluyor. İnşAllah iyi sonuç alırsınız
Döllenme 3 gün içinde rahme yerleşme yolculuğu ortalama 7 gün içinde olur ve bu en erken böyle genellikle çok erken yapmışsınız olsaydı da çıkmazdı 7 günde henüz tüpte oluyor. İnşAllah iyi sonuç alırsınız
Getçekten mi ya? Bu sorunun cevabını o kadar çok aradım ki çok fazla bilginin olduğu yerde insan ne doğru ne yanlış öğrenemiyor. Öğrendiğini yazanlar da vardı. Gerçi her vücut farklıdır belki 1 haftada çııkmıştır onların
Getçekten mi ya? Bu sorunun cevabını o kadar çok aradım ki çok fazla bilginin olduğu yerde insan ne doğru ne yanlış öğrenemiyor. Öğrendiğini yazanlar da vardı. Gerçi her vücut farklıdır belki 1 haftada çııkmıştır onların
Bana çok imkanlı gelmedi onlar da canım ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Yumurta çatladığında eğer önceden bekleyen canlı sperm varsa direkt döllenme olmuş olabilir onların.Ama çatlar çatlamaz döllenme olacak diye bir şey yok 24 saat yumurta canlı kalıyor o sürede döllenme oluyor sonra yolculuk başlamadan önce embriyo oluşumu için bir yığın işlem var 3 gün süren. Sonrasında tüpte yolculuğa başlıyor yerleşmesi de zaman alıyor uygun yer bulup orayı oyuyor ve yerleşiyor tamamen yerleşince kanda salgılanmaya başlıyor
Burada o kadar çok takıldım ki gece rüyamda test yapıp pozitif olduğunu gördüm. rahmimde bu ay kasılmalar sırtımda ağrılar oldu hep. Muhtemelen kist, gaz sancısı ya da klima çarpması olan şeyleri derin ve detaycı düşünen kadın genetiği bebek isteyince "aa gözümün üstünde kaşım var acaba hamile miyimm ki? " diye düşündürüyor insana. Çok özeniyorum relax insanlara. Ben de relax olcam artık olmasam da oluyomuşum gibi davrancam yine gol değil yine yine gol değil.. Sıradaki şarkı tutunamayan yavrumdan bana gelsin..