Gebeliğe Hazırlık Bata 6 gün var gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Adetime 6 gün var 5tllik olan gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ayda mı tutmadı ya

Canım daha çok erken test için adet gününü bekle stresten uzak dur ben yumurtlama hesabı yaparken öğrendim meğer adetten önce kalmışım

Canım daha çok erken test için adet gününü bekle stresten uzak dur ben yumurtlama hesabı yaparken öğrendim meğer adetten önce kalmışım
Duramıyorum canım ya kaç aydır uğraşıyoryz bnde pco vardı bu ay soğan kürünü uygulamıştım kahverengi akıntım gelmişti bu ay ümitliyim inşallh Allah boş çevirmez kimseyi

Duramıyorum canım ya kaç aydır uğraşıyoryz bnde pco vardı bu ay soğan kürünü uygulamıştım kahverengi akıntım gelmişti bu ay ümitliyim inşallh Allah boş çevirmez kimseyi
Kendini strese sokma işte buda engel gebeliğe ben aman olmuyosa daha da uğraşamam dediğimde kalmışım. Kahverengi leken geldiyse yumurtlama güzel olmuş demektir değerlendirdiysen bekle sabret adetten önce öğrenincede değer arttı mı artmadı mı problemi oluyor. Bu ay olmazsa inşallah vardır hayıt otu kullan ben kullandığım ay oldu prolaktinim yüksekti düzenledi kaç aydır deniyosunuz

8 aydır uğraşıyoruz kafaya takmamak gerekiyor aynn şuan belirti olarak sadece göğsümün yanı ağrıyor

Ben 7 kala kan verdim kocaman 0 dı sonuç 2 gün kala tekrar verdim ilaç kullanmam gerekiyodu şüphede kalmim diye o zaman çıktı idrarda ve kanda.

Ben 7 kala kan verdim kocaman 0 dı sonuç 2 gün kala tekrar verdim ilaç kullanmam gerekiyodu şüphede kalmim diye o zaman çıktı idrarda ve kanda.
Hadi ya bn baya erken test yapmışım o zamn 2 gün kala erken gebelik testi yapayım o zman

erken test yapmissiniz bikac gun sonra yine yaparsiniz ama dayanabilirseniz adetin gecmesini bekleyin . ins hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…