banada öyle geliyor canımValla kuzum benimde yumurtlamam 28 temmuzdu benimde ovulasyon testim şuan 2. Çizgi çıkmıyor bile sabahta erken gebelik testi yaptım negatifti inşallah hamileyizdir ama benim pek bi umudum yok
inşallah canım inşallah... erken gebelik testi yapsam çıkar mıHerkeste net göstermez hatta inanmıyorum bile ben ovunun gösterdiğine ama 6 gün varmış çok çok erken senin daha
Amin kuzum inşallahbanada öyle geliyor canıminşallah hamileyizdir rabbim hayırlısıyla versin yavrularımıza kucağımıza
Burdakilerin çoğu adetine 1 hafta kalan falan öğreniyor ya insan bi heves ediyor heyecanlanıp yapıyor sonuç hüsranHerkeste net göstermez hatta inanmıyorum bile ben ovunun gösterdiğine ama 6 gün varmış çok çok erken senin daha
aynen canım... hemde ne hüsran...Burdakilerin çoğu adetine 1 hafta kalan falan öğreniyor ya insan bi heves ediyor heyecanlanıp yapıyor sonuç hüsran
umut verdiniz bana... inşallah canım...Ben hamile olduğum ay yumurtlamayı gördükten sonra da bırakmadım ovulasyon testini 6 gün kala hatta 4 gün kala bile silikti net olarak 2 gün kala pik yaptı tekrar. Cok erken şuan biraz daha bekleyin
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBen hamile olduğum ay yumurtlamayı gördükten sonra da bırakmadım ovulasyon testini 6 gün kala hatta 4 gün kala bile silikti net olarak 2 gün kala pik yaptı tekrar. Cok erken şuan biraz daha bekleyin
nasıl yaptınız testi sabah ilk idrarla mı ? yardımınız için çok teşekkür ederim.... sağolun...Ben hamile olduğum ay yumurtlamayı gördükten sonra da bırakmadım ovulasyon testini 6 gün kala hatta 4 gün kala bile silikti net olarak 2 gün kala pik yaptı tekrar. Cok erken şuan biraz daha bekleyin
İlk idrarla değil 12-4 arası yapıyordum ama 2 saat öncesinden su içmek yoknasıl yaptınız testi sabah ilk idrarla mı ? yardımınız için çok teşekkür ederim.... sağolun...
tamam canım bende aynı bu şekilde devam edeyim... inşallah benimledir bebeğim...İlk idrarla değil 12-4 arası yapıyordum ama 2 saat öncesinden su içmek yok
Merhaba ovülasyon testlerinin hamile kadınlarda regl gününe az gün kala pik olmasının sebebi o kişilerin o zamanlarda idrarlarında lh hormonunun yüksek olması değil, lh hormonunun moleküler yapısının beta hcg ile benzemesi ve lh testl kitlerinin bu iki hormon arasındaki farkı ayırdedecek kadar hassas üretilmemesi. Hamilelik testleri bu farkı ayırd edebiliyor ( ki onlar daha pahalıya satılıyor) ayrıca bir kişinin ovülasyon testi adete yakın tekrar yumurtalama uyarıldıgı için de peak yapabilir. Ayrıca hamile bir kadının adetten önce beta hcg seviyesi lh test kitinin algılayacagı konsantrasyonun altında da olabilir ve hamile oldugu halde testi koyulaşmaz. Adete yakın lh da peak hamileliği haber veremez maalesef. Ama testi koyulaşan bir kişiye beta hcg konusunda umut verebilir. Adetinize 6 gün varken bu hamilelik testi ile bile hamileyseniz bile pozitif göremeyebilirsiniz. Kendinizi boşa üzmeyin.ovulasyon testine göre 27 si yumurtlamaydı değerlendirdik eşimle bat 11 ağustos forumda okudum bazı arkadaşlar ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenmiş dün ovulasyon testi yaptım lh hiç çıkmadı hamilelik yok mu yaniyoksa daha beklemem mi gerekir 2 bebeğimide düşürdüm artık psikolojim kaldırmıyor
Kuruma çizgisi gibi duruyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için bekleyeceğim bata son 5 günümün geçmesini bekleyeceğim bir de öyle üzülmek istemiyorumMerhaba ovülasyon testlerinin hamile kadınlarda regl gününe az gün kala pik olmasının sebebi o kişilerin o zamanlarda idrarlarında lh hormonunun yüksek olması değil, lh hormonunun moleküler yapısının beta hcg ile benzemesi ve lh testl kitlerinin bu iki hormon arasındaki farkı ayırdedecek kadar hassas üretilmemesi. Hamilelik testleri bu farkı ayırd edebiliyor ( ki onlar daha pahalıya satılıyor) ayrıca bir kişinin ovülasyon testi adete yakın tekrar yumurtalama uyarıldıgı için de peak yapabilir. Ayrıca hamile bir kadının adetten önce beta hcg seviyesi lh test kitinin algılayacagı konsantrasyonun altında da olabilir ve hamile oldugu halde testi koyulaşmaz. Adete yakın lh da peak hamileliği haber veremez maalesef. Ama testi koyulaşan bir kişiye beta hcg konusunda umut verebilir. Adetinize 6 gün varken bu hamilelik testi ile bile hamileyseniz bile pozitif göremeyebilirsiniz. Kendinizi boşa üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?