• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 6 gün kala beta hcg 2.00 çıkıp daha sonra değerleri yükselen varmı ? Lütfen paylaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sibelsalbas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
9
10
16
Bu ay korunmayı bıraktım Bata 6 gün varken dayanamayıp kan testi yaptım sonuç 2.00 olunca tamam Yok dedım. Ama burda bır çok kişi sonradan değerlerının arttıgını belırtmıs antibıyotık kullanmam gerekıyr ama ben kullanmıyorum belkı bı ıhtımal adet gunumu beklıyorım şurda 2 günüm kaldı bata

Bu ay korunmayı bıraktım Bata 6 gün varken dayanamayıp kan testi yaptım sonuç 2.00 olunca tamam Yok dedım. Ama burda bır çok kişi sonradan değerlerının arttıgını belırtmıs antibıyotık kullanmam gerekıyr ama ben kullanmıyorum belkı bı ıhtımal adet gunumu beklıyorım şurda 2 günüm kaldı bata
Benimde 1 hafta kala 2.61 di adetimden 2 gün geçti ama sancım var sen test yaptın mı canım hamilemisin aynı durumdayız merak ettim

Herkes battan bahsetmiste yeniyim Bat ne anlamadım :-)

Back