- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim silik var ne kadar sonra cikti cizgi canimkızlar günaydın testimi yorumlarmısınız sizce negatifmi düşünmeliyim pozitifmi bata 4 var
Resmi bi saat snra cektim ama ilk dakikalarda bi çizgi vardı hayaletimsi:)canim silik var ne kadar sonra cikti cizgi canim
gozun aydin canim o zamanResmi bi saat snra cektim ama ilk dakikalarda bi çizgi vardı hayaletimsi:)
acaba erken gebelik testimi alsam ucuzlardanmı alsamselam canım... ben göremedim ama.. tekrarladın mı testi?
bence erken gebelik testine gerek yok ama sen bilirsin... ucuzlar da iş görüyor... hatta internetten toplu sipariş vereydin iyiydi.. :)acaba erken gebelik testimi alsam ucuzlardanmı alsam
tmm öğlen yapcam :)bence erken gebelik testine gerek yok ama sen bilirsin... ucuzlar da iş görüyor... hatta internetten toplu sipariş vereydin iyiydi.. :)
inşsllah yaaa :)haydi güzel haberlerini bekliyorum canım..![]()
inşallahhh yaa :)Güzel haberlerle geeel![]()
kızlar günaydın testimi yorumlarmısınız sizce negatifmi düşünmeliyim pozitifmi bata 4 var