Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük değil canım bata varmış daha iki güne bir kan ver değer takibi yap inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba arkadaşlar bat günümden bi 4-5 gğn önce silik testle öğrenip kan verdim değerim 22.19 çıktı biraz endişeliyim 2 gün sonra tekrarlayalım dediler böyle olup artan var mı değerim sizce düşük mü canım sıkıldı
Ay inşallah ya Bugün akşam kan vermeye gidicem ama yüreğim ağzımdaDüşük değil canım bata varmış daha iki güne bir kan ver değer takibi yap inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah sağlıkla ilerler canım yazarsın buraya daAy inşallah ya Bugün akşam kan vermeye gidicem ama yüreğim ağzımda
İnaşallah tabii yazarım sizin var mı bebeğinizİnşallah sağlıkla ilerler canım yazarsın buraya da
Merhabalar Regliye 5 gün kala idrar testi çift çizgi ve aynı gün hcg 171 çıkması sizce nasıldır ? Normalde regli olmaya 5 gün var.Düşük değil canım bata varmış daha iki güne bir kan ver değer takibi yap inşallah sağlıkla ilerler
Yok canım henüz banada dua edersen sevinirimİnaşallah tabii yazarım sizin var mı bebeğiniz
Değer olarak iyi bence yani nezaman döllenme olduğunu bilmiyoruz iyi olup olmadığını genelde iki gün arayla takiple öğreniriz takip edin sağlıkla ilerler inşallahMerhabalar Regliye 5 gün kala idrar testi çift çizgi ve aynı gün hcg 171 çıkması sizce nasıldır ? Normalde regli olmaya 5 gün var.
Düşük değil canım bata varmış daha iki güne bir kan ver değer takibi yap inşallah sağlıkla ilerler
Bence de gayet güzel değeriniz ben de sizinle aynı gibiyim benim değerim 22.19 size bakarak çok düşükMerhabalar Regliye 5 gün kala idrar testi çift çizgi ve aynı gün hcg 171 çıkması sizce nasıldır ? Normalde regli olmaya 5 gün var.
Canım karşılaştırma yapma onun döllenmesi ile seninki farklı günlerdir yani o şekil bir karşılaştırma yapma her gebelik farklıdır onun adet biter bitmez olmuştur senin adet bittikten 10 gün sonra olmuştur gibiBence de gayet güzel değeriniz ben de sizinle aynı gibiyim benim değerim 22.19 size bakarak çok düşük
Çok teşekkürler yorumunuz için Dün ilk hcg testi yaptırdık. 2 gün sonra birdaha gideceğiz test için inşallah hayırlı olur..Değer olarak iyi bence yani nezaman döllenme olduğunu bilmiyoruz iyi olup olmadığını genelde iki gün arayla takiple öğreniriz takip edin sağlıkla ilerler inşallah
Deniz hanım inşallah sizde bende sonunda hayırlısı ile hamileliğimizi sorunsuz atlatıp çocuklarımızı kucağımıza alırız Ben teknik bilgi çok bilmiyorum ancak sizin içinde hayırlısı olsun inşallah . Allahım nazardan sizi herkesi korusun Sabır edelim birbirimize çok dua edelim..Bence de gayet güzel değeriniz ben de sizinle aynı gibiyim benim değerim 22.19 size bakarak çok düşük
Rabbim size ve eşinize hayırlısı ile sağlıklı şekilde bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin . En hayırlı hamileliği nasip etsin Mübarek Cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah..Yok canım henüz banada dua edersen sevinirim
Amin inşallah ben bu akşam sonucum çıkınca paylaşırım burada sizde yarın paylaşırsınız hayırlı haberler alalım inşallahDeniz hanım inşallah sizde bende sonunda hayırlısı ile hamileliğimizi sorunsuz atlatıp çocuklarımızı kucağımıza alırız Ben teknik bilgi çok bilmiyorum ancak sizin içinde hayırlısı olsun inşallah . Allahım nazardan sizi herkesi korusun Sabır edelim birbirimize çok dua edelim..
Şu mübarek cuma gününde Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere nasip eder şnşallah bende bir yıldır bekliyorum o yüzden böyle endişe etmem de sizi okadar iyi anlıyorum ki ama Rabbim hepimizin sabrının karşılığını verir şnşallahYok canım henüz banada dua edersen sevinirim
Merhaba deniz hanım Bugün (cumartesi) ikinci kan testi oldum 491 çıktı ilk yapılan 171 di iki gün arayla yapıldı. Doktor haftaya 4,5 gün sonra çarşamba gel dedi ultrason ile keseye bakıcakmış. Siz ne durumdasınız inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun sağlıklı ilerlemek nasip olsun. Her anne adayına sabır ve güç versin RabbimAmin inşallah ben bu akşam sonucum çıkınca paylaşırım burada sizde yarın paylaşırsınız hayırlı haberler alalım inşallah
Oh maşallah ne güzel yükselmiş :)Merhaba deniz hanım Bugün (cumartesi) ikinci kan testi oldum 491 çıktı ilk yapılan 171 di iki gün arayla yapıldı. Doktor haftaya 4,5 gün sonra çarşamba gel dedi ultrason ile keseye bakıcakmış. Siz ne durumdasınız inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun sağlıklı ilerlemek nasip olsun. Her anne adayına sabır ve güç versin Rabbim
Hadi hayırlısı Deniz hanım Annelik yolunda bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin Bol bol dua edelim tüm anne adaylarınaOh maşallah ne güzel yükselmiş :)
Bana da doktor pazartesi gel dedi haftaya ozamanlar değerim 2 bine yakın olması gerekiyor :) ben tekrar kan testi vermedim 2 ye katlandığını hatta 3 katı olduğunu görünce ama siz doktora gitmeden yeniden kan verecekmişiniz :)