• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 2 gün kala ovulasyon testim

eklinac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
601
622
53
35
Kizlar bata 2 gün var ve ovulasyon testim bugün bu şekilde. Bı şeyler olabilir mi? Bat zamanı normalde silik olması gerekmez mi? 😑😑

Eklentiler

• IMG20201219174232.webp
    IMG20201219174232.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar bata 2 gün var ve ovulasyon testim bugün bu şekilde. Bı şeyler olabilir mi? Bat zamanı normalde silik olması gerekmez mi? 😑😑
Siz bi gebelik testi yapın bazen böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var

Bende pcos var adetten 1 gün önce yaptigimda hep boyle cikiyor. Garip. Ama gebelik olabilir bi bakin test ile

Insaallah olmazsin adet.bugece beraber dua edelim Senin icin 😘🤲👶🏻Rabbim karnina hayirli bi bebis nasip etmistir insaallah 💞
Yaaa Allah sizden razı olsun o kadar isterim ki dualarınızda yer almayı 🙏🙏🙏 İnşallah adet olmam. O kadar istiyorum ki. Reglim geçmeden test yapmaya korkuyorum resmen. Allah yardım etsin hepimize inşallah gebe kalalım 🙏🙏🙏❤️

Canım merhaba ben de dün ovu testi ile hamileliğimi öğrendim bence gebelik testi yap hemen ☺️
Bat gelmeden yapmaya öyle korkuyorum ki... Günüm geçsin oyle yapayım diyorum. Negatif görmekten o kadar korkuyorum ki. Çok ağladım çok yalvardım Allah'a 🙏 O kadar üzülüyorum ki olmazsa diye. O yüzden beklicem en azından batımı 🙏

Yaaa Allah sizden razı olsun o kadar isterim ki dualarınızda yer almayı 🙏🙏🙏 İnşallah adet olmam. O kadar istiyorum ki. Reglim geçmeden test yapmaya korkuyorum resmen. Allah yardım etsin hepimize inşallah gebe kalalım 🙏🙏🙏❤️
Tabiki ederim.Rabbim Kabul eder insaallah. 🤲bncede ggecsin oyle yapin test. Cunku erken ogrensekde koyulasacakmi kan versek yukselecekmi korkusu yasiyoruz sonra da.Allah cc hayirli haber almayi nasip etsin 😘💞🤲👶🏻

Çok teşekkür ederim. İnşallah kabul olur dualarımız 🙏🙏🙏 Allah'ım nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler güzel evlatlar inşallah. Olursa ilk olacak benim, artık insan olmayınca kendini kötü hissediyor, eksik hissediyor. Bir aile kurmak hep hayalimdi. Allah'ım çocukla senlendirsin evlerimizi inşallah 😥🙏

Çok teşekkür ederim. İnşallah kabul olur dualarımız 🙏🙏🙏 Allah'ım nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler güzel evlatlar inşallah. Olursa ilk olacak benim, artık insan olmayınca kendini kötü hissediyor, eksik hissediyor. Bir aile kurmak hep hayalimdi. Allah'ım çocukla senlendirsin evlerimizi inşallah 😥🙏
ben ve @iloveme regl öncesi ovü testi yaptık koyu çıktı ve malesef gebelik olmadı ikimizde de.

inşallah seninki gebeliğe isarettir canım 🤲🏻

İnşallah canım. Bu ay ben de reglim bittikten itibaren ovulasyon testi kullandım ve 2 günde bir neredeyse hep ilişki yaşadım. Pik olsa da olmasa da. Pik gördüğüm zaman yine değerlendirdim. Bu ay bana öle uzun geldi ki sanki geçen adetimin uzerinden 60 gün geçti gibi. Ay içerisinde belim ağridi çok basım ağrıdı so Ra geçti. Sonra beyaz akıntım oldu bı kaç gün yumurtlama diye düşündüm yine değerlendirdim. Sonra döngünün 27. Günü 17 Aralık'ta beyaz bir akıntım oldu ama aşırı yoğun ve arko krem gibi yani al eline sür resmen o kadar çok. İlk defa böyle bir şey oldu. Sonra meme duyarlılığım başladı. Şimdi de koltuk altı kısımlarından başlayarak sızlayan göğüs ağrım var ve uçları dokununca aciyor. Ben kendimi yine de çok umitlendirmek istemiyorum tabi hatta regl olacağıma hazırlıyorum kendimi. Ha bir de sürekli ağlıyorum aşırı duygusalim. Yoruldum sanki artık bı de. 😥

Seni cok iyi anliyorum, ayni durumu yasiyorum cunku .Hatta daha fazlasini.bebegimi gormeye gittigimde kalbi ekranda kirmizi!!!isaretleri ile cevriliydi.kalbi durmus.1hafta oncesinde oyle guzel atiyoduki OYSA 😔

Seni cok iyi anliyorum, ayni durumu yasiyorum cunku .Hatta daha fazlasini.bebegimi gormeye gittigimde kalbi ekranda kirmizi!!!isaretleri ile cevriliydi.kalbi durmus.1hafta oncesinde oyle guzel atiyoduki OYSA 😔
Allah en güzelini nasip edecektir mutlaka canım benim. Ama en azından bak hamile kalabiliyorsun ne güzel tutturmussunuz bı kere yine olacaktır. Dualarım seninle 🙏

Allah en güzelini nasip edecektir mutlaka canım benim. Ama en azından bak hamile kalabiliyorsun ne güzel tutturmussunuz bı kere yine olacaktır. Dualarım seninle 🙏
Sanada banada insaallah 😊🤲👶🏻👶🏻Allah cc razi olsun gùlùm. Bebeklerimiz gelinceye kadar da ,birbirine dua eden guzel ve gercek dostlar ediniyoruz burda boylece.😊

Back