Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bi gebelik testi yapın bazen böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenenler varKizlar bata 2 gün var ve ovulasyon testim bugün bu şekilde. Bı şeyler olabilir mi? Bat zamanı normalde silik olması gerekmez mi?![]()
Adet bitimonden sonra surekli takip ettinmi ovulasyonunu?belkide yeni yumurtlama oluyo.Kizlar bata 2 gün var ve ovulasyon testim bugün bu şekilde. Bı şeyler olabilir mi? Bat zamanı normalde silik olması gerekmez mi?![]()
Ay içerisinde pik gördüm canım aslında. Tabi yine de belki de 2. Yumurtlamadir. Reglimi bekliyorum bakalım 1 gün kaldı.Adet bitimonden sonra surekli takip ettinmi ovulasyonunu?belkide yeni yumurtlama oluyo.
Insaallah olmazsin adet.bugece beraber dua edelim Senin icinAy içerisinde pik gördüm canım aslında. Tabi yine de belki de 2. Yumurtlamadir. Reglimi bekliyorum bakalım 1 gün kaldı.
Canım merhaba ben de dün ovu testi ile hamileliğimi öğrendim bence gebelik testi yap hemenKizlar bata 2 gün var ve ovulasyon testim bugün bu şekilde. Bı şeyler olabilir mi? Bat zamanı normalde silik olması gerekmez mi?![]()
Yaaa Allah sizden razı olsun o kadar isterim ki dualarınızda yer almayıInsaallah olmazsin adet.bugece beraber dua edelim Senin icinRabbim karnina hayirli bi bebis nasip etmistir insaallah
![]()
Bat gelmeden yapmaya öyle korkuyorum ki... Günüm geçsin oyle yapayım diyorum. Negatif görmekten o kadar korkuyorum ki. Çok ağladım çok yalvardım Allah'aCanım merhaba ben de dün ovu testi ile hamileliğimi öğrendim bence gebelik testi yap hemen![]()
Bat geçsin olmazsam yaparım artık test canım bakalımBende pcos var adetten 1 gün önce yaptigimda hep boyle cikiyor. Garip. Ama gebelik olabilir bi bakin test ile
Tabiki ederim.Rabbim Kabul eder insaallah.Yaaa Allah sizden razı olsun o kadar isterim ki dualarınızda yer almayıİnşallah adet olmam. O kadar istiyorum ki. Reglim geçmeden test yapmaya korkuyorum resmen. Allah yardım etsin hepimize inşallah gebe kalalım
![]()
ben ve @iloveme regl öncesi ovü testi yaptık koyu çıktı ve malesef gebelik olmadı ikimizde de.Çok teşekkür ederim. İnşallah kabul olur dualarımızAllah'ım nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler güzel evlatlar inşallah. Olursa ilk olacak benim, artık insan olmayınca kendini kötü hissediyor, eksik hissediyor. Bir aile kurmak hep hayalimdi. Allah'ım çocukla senlendirsin evlerimizi inşallah
![]()
Seni cok iyi anliyorum, ayni durumu yasiyorum cunku .Hatta daha fazlasini.bebegimi gormeye gittigimde kalbi ekranda kirmizi!!!isaretleri ile cevriliydi.kalbi durmus.1hafta oncesinde oyle guzel atiyoduki OYSAÇok teşekkür ederim. İnşallah kabul olur dualarımızAllah'ım nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler güzel evlatlar inşallah. Olursa ilk olacak benim, artık insan olmayınca kendini kötü hissediyor, eksik hissediyor. Bir aile kurmak hep hayalimdi. Allah'ım çocukla senlendirsin evlerimizi inşallah
![]()
Allah en güzelini nasip edecektir mutlaka canım benim. Ama en azından bak hamile kalabiliyorsun ne güzel tutturmussunuz bı kere yine olacaktır. Dualarım seninleSeni cok iyi anliyorum, ayni durumu yasiyorum cunku .Hatta daha fazlasini.bebegimi gormeye gittigimde kalbi ekranda kirmizi!!!isaretleri ile cevriliydi.kalbi durmus.1hafta oncesinde oyle guzel atiyoduki OYSA![]()
Sanada banada insaallahAllah en güzelini nasip edecektir mutlaka canım benim. Ama en azından bak hamile kalabiliyorsun ne güzel tutturmussunuz bı kere yine olacaktır. Dualarım seninle![]()
İnşallah güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizeSanada banada insaallah❣
Allah cc razi olsun gùlùm. Bebeklerimiz gelinceye kadar da ,birbirine dua eden guzel ve gercek dostlar ediniyoruz burda boylece.
❣
Durum nedir test yaptınız mıİnşallah güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizeAllah gece gece sesimi duysun