Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala belirtileri yazalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetime 2 gün kaldı 1 hafta öncesi göğüslerimde ağrı başldı ve bu ay sarı akıntım çok oldu test yapmak için de çok erkn buluyrm napsam bilemedim

adetime 2 gün kaldı 1 hafta öncesi göğüslerimde ağrı başldı ve bu ay sarı akıntım çok oldu test yapmak için de çok erkn buluyrm napsam bilemedim

Benimde 2 gün kaldı canım beyaz akıntım oluyor bir de klasik adet belirtilerim hafif bel ve kasık ağrısı ara ara

İdrarımı tutayım o zamn demi doğru çıkması için normalde sabah yapmayı öneriyorlr

Ben adetimden 1 gün önce yaptım negatif çıktı bugün gecikmemin 3.günü bi daha test yapmaya korkuyorum olsaydı battan 1 gün önce çıkardı herhalde değil mi :/

Tamam canım sen de yptın mı test

Ben yapamadım canım ev kalabalık misafirim var fırsatım olmuyor.

Ben adetimden 1 gün önce yaptım negatif çıktı bugün gecikmemin 3.günü bi daha test yapmaya korkuyorum olsaydı battan 1 gün önce çıkardı herhalde değil mi :/

Bazen istisnalar olabiliyor canım geç döllenme gibi

Ben yapamadım canım ev kalabalık misafirim var fırsatım olmuyor.

Bazen istisnalar olabiliyor canım geç döllenme gibi

Adetlerim de düzensiz zaten o yüzden çok ümitlenmeyeyim diyorum ama neden ağrısı var kendisi yok ortada ? Bide yatarken falan ağrımıyor ayağa kalktığım anda bıçak gibi bişey batıyor ağrımaya başlıyor ay çok kafam karıştı sanırım bana yine hüsran

Benim de 3 gün var 4 gundur benjmde goguslerim sisti ve ellelyince aciyor bu ay enfeksiyon oldum onu atlattm erkendj ama yinede bi umut test yaptım negatif cikti. hafif kasik agrilarm var noramlde adete 3 4 gun kala adet agrilarm başlardı yani direk geliyorum diye belli ederdi ama bu sefer o sekilde bi ağrı yok daha hafif hayirlisi artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…