• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bata 2 gün kala belirtiler?

teacherlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
100
35
3
merhaba kızlar🥰bat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?

merhaba kızlar🥰bat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?
Merhabalar,
Benim bat 1 subatdi ama olmadi) sadece son gunlerde agiz tadimda acilik var. Dilim hep aci.

Benim de 2 gün kaldı 21 ocakta pik gördüm.
Yumurtlamadan beri aşırı gaz var ayaklarımda bacaklarımda aşırı üşüme var ısıtamıyorum kendimi.
Bide ağız kuruluğu var çok susuyorum son bi haftadır nerdeyse alt tarafta da bi gerginlik hissi ara ara bi ağrı sızı var ama bilmiyorum adet olmam inşallah çok uzun zamandır bekliyorum

Benim de 2 gün kaldı 21 ocakta pik gördüm.
Yumurtlamadan beri aşırı gaz var ayaklarımda bacaklarımda aşırı üşüme var ısıtamıyorum kendimi.
Bide ağız kuruluğu var çok susuyorum son bi haftadır nerdeyse alt tarafta da bi gerginlik hissi ara ara bi ağrı sızı var ama bilmiyorum adet olmam inşallah çok uzun zamandır bekliyorum
ben de çok üşüyorum son 5-6 gündür, inşallah bu sefer mutlu haberi alırsınız💞

Back