- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
-
- Konu Sahibi nane-limon
Amiin...benim bugun bat hala bisi yok kontrolum vardi tahlil yapildi kanda bisey cikmadi ...Üzgünüm olmuyo diye hemde cok
İnşallah dilerse mevla verir...hayırlısı olsun be canm öbür ay inş...
canım sen hasta oldun mu giremedim buraya ne zamandır ben oldum malesef hemde erken geldibenimde bugun sat bakalim simdilik olmadi.olacak gibi tuaf cok usuyorum galiba olacak.
ayyy çok sevindim. senin yazdıklarını okuyordum . inan çok sevindim. bana tavsiyede bulunacağın bir şey var mı. benim 5. ay da bitti 6. ya girdik...ben olmadim sali gunu test yaptim hamileyim cok mutluyum.darisi senin basina arkadasim insallah bu ay olur bebisin
inşallah canım. bide bi belirtin var mıydıcanim adet gunun bitince iki uc gundebir iliski yasa bu sekilde diger adette kadar yap.gun asiri diyorlar ama o fazla gelebilir.cunku spermler rahimde 3 gun canli kalabiliyor.bu aralik iyi kendini rahat burak yumurtlama gunun takma kafana.bol dua et.insallah en yakin zamanda senden bu guzel haberi duyariz.
ne oldu canım yaptın mı test.Bnde bir yildir bebegim olsun istiyorum kizlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Batima bir gun kaldi bnm... dediginiz gibi zman gecmiyor. Dondu kaldi sanki.