Yımurtlamanı neyle takip ediyorsunBen de varım ama olacağını sanmıyorum. Eşimle tam yumurtlama döneminde kustuk. Sanırım en son iliski yumurtlamadan 3 gun önceydi. Başta dedim yapmicam çocuk falan.sadece ben önemsiyorum. Yine kendime engel olamadım. Acaba 3 gun onceki ilişkiyle hamile kalabilirmiyim diye umitlenmeye başladım.
Ovulasyon testiyle. Bugün yumurtlama gerçekleşti fakat benim sadece 6 temmuzda ilişki oldu. Umutsuz ama yine de olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum.Yımurtlamanı neyle takip ediyorsun
Canım ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu ilk adetım 48 gun sonra oldu sonra korunmadım ama 34 gun sonra ikinci adetı oldum acaba bir sorun yok ama rahım kendını hazır mı hissetmediği için acaba korunmadıgımız halde olmadı3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bir ay korundum geçen ay denememize rağmen olmadı bakalım bu ay olacak mı
Benim de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken ilk adetım 48 gun sonra oldu o ay korunmadım ama ıkıncı adet 34 gun sonra oldu ve bu ay bat tarihim 26 temmuz ve bugun yumurta büyüklüğü 17 19 mm sanırım 2 gune catlar cuma doktor tekrar cagırdı yumurta catlarmış mı ona bakacakMerhabalar benimde 4 ay önce bi düşüğüm oldu 3 ay korunduk geçen ay denedik olmadı bu ay bakalım kısmet bat 26 Temmuz
Benim de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken ilk adetım 48 gun sonra oldu o ay korunmadım ama ıkıncı adet 34 gun sonra oldu ve bu ay bat tarihim 26 temmuz ve bugun yumurta büyüklüğü 17 19 mm sanırım 2 gune catlar cuma doktor tekrar cagırdı yumurta catlarmış mı ona bakacak
Benim de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken ilk adetım 48 gun sonra oldu o ay korunmadım ama ıkıncı adet 34 gun sonra oldu ve bu ay bat tarihim 26 temmuz ve bugun yumurta büyüklüğü 17 19 mm sanırım 2 gune catlar cuma doktor tekrar cagırdı yumurta catlarmış mı ona bakacak
Benim de bat 24 temmuz bekliyorum bakalım
[/QUOTE ben kürtajdan sonra yumurtlamıyorum sanırım o sümük gibi akıntılarım hiç bi belirtim yok bu adetten sonra yumurta takibi için doktora gideceğim bende
Bu ay adet olursam adetten sonra bende başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?