Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 20 ile 31 temmuz arası olanalar aramızda bu ay kim gebe kalacak bekleyelim hep beraber

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maalayya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
228
181
23
35
3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bir ay korundum geçen ay denememize rağmen olmadı bakalım bu ay olacak mı 🙏🏻

Merhabalar.bende geçtiğimiz hafta klomen tedavisi gördüm.dünde çatlatma iğnesi vuruldu.artık beklemedeyim hayırlısı inşallah🙏🙏

Ben de varım ama olacağını sanmıyorum. Eşimle tam yumurtlama döneminde kustuk. Sanırım en son iliski yumurtlamadan 3 gun önceydi. Başta dedim yapmicam çocuk falan.sadece ben önemsiyorum. Yine kendime engel olamadım. Acaba 3 gun onceki ilişkiyle hamile kalabilirmiyim diye umitlenmeye başladım.

Ben de varım ama olacağını sanmıyorum. Eşimle tam yumurtlama döneminde kustuk. Sanırım en son iliski yumurtlamadan 3 gun önceydi. Başta dedim yapmicam çocuk falan.sadece ben önemsiyorum. Yine kendime engel olamadım. Acaba 3 gun onceki ilişkiyle hamile kalabilirmiyim diye umitlenmeye başladım.
Yımurtlamanı neyle takip ediyorsun

Merhaba kızlar ben de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve sunu öğrendım normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış catlatma ıgnesı ile kalınan hamılelıkte kürtajdan sonra ilk adetten sonra korunmadım ama olmadı bu ay klomen kullandım bugun yumurtalarım 17 ve 19 mm en az 2 gune catlar heralde cuma günü kontrolüm var doktor yumurtanın catlayıp catlamadıgı ina bakacak bat 26 temmuz

3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bir ay korundum geçen ay denememize rağmen olmadı bakalım bu ay olacak mı 🙏🏻
Canım ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu ilk adetım 48 gun sonra oldu sonra korunmadım ama 34 gun sonra ikinci adetı oldum acaba bir sorun yok ama rahım kendını hazır mı hissetmediği için acaba korunmadıgımız halde olmadı

Merhabalar benimde 4 ay önce bi düşüğüm oldu 3 ay korunduk geçen ay denedik olmadı bu ay bakalım kısmet bat 26 Temmuz 🙏😀
Benim de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken ilk adetım 48 gun sonra oldu o ay korunmadım ama ıkıncı adet 34 gun sonra oldu ve bu ay bat tarihim 26 temmuz ve bugun yumurta büyüklüğü 17 19 mm sanırım 2 gune catlar cuma doktor tekrar cagırdı yumurta catlarmış mı ona bakacak

Benim de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken ilk adetım 48 gun sonra oldu o ay korunmadım ama ıkıncı adet 34 gun sonra oldu ve bu ay bat tarihim 26 temmuz ve bugun yumurta büyüklüğü 17 19 mm sanırım 2 gune catlar cuma doktor tekrar cagırdı yumurta catlarmış mı ona bakacak

Benim de bat 24 temmuz bekliyorum bakalım 😊
[/QUOTE ben kürtajdan sonra yumurtlamıyorum sanırım o sümük gibi akıntılarım hiç bi belirtim yok bu adetten sonra yumurta takibi için doktora gideceğim bende

Back