Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 2 gün önce söylemiştim, 4 çıkmıştı hcg bugün 5 çıktı, adetime var daha bu arada 2-3 gün , ne dersiniz sizce durum nedir. açıkçası ben değer düşer diye bekliyordum, azcıkta olsa yükselince sevindim

canım ya moralini bozmak istemem ama aynısını ben gecen ay yasadım. adetime 4-5 gün varken 4.7 çıktı iki gün sonra 7.50 cıktıı ama 4 gün sonra falan adet oldum. gecikmeli adet oldum. sanırım kimyasal oldu.

Peki adetin hep gecikir miydi, ben 29 yaşındayım hayatım boyunca bir kere bile gecikmemiştir mesela hep düzenlidir. ama bu günlerde belirtilerim hiç yok ve kahverengi akıntım var sanki yerleşme kanaması gibime geliyor

yok canım gecıkmez adetim. gerçi onun bi önemi yok cünkü yumurtlama günümü biliyorum. yumurtlama günümden 11 gün sonra 4.75 di beta 2 gün sonra 7.50 yaklasık 4 gün sonrada adet geldi. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum

Anladım canım, sağol cevapların için aydınlattığın için

5 ten sonra gebelik var diye biliyorum yükseldiyse vardır herhalde belki geç döllenme olmuştur

Merhaba arkadaslar ben 4 nisanda rgl olmam gerekirken 2 nisanda oldum.artık doktora gitmeye karar vetdim ve dün gittim.yumurtalıklarımın ve hormon tahlillerimin çpk temiz çıktıgını söyledi.bana klomen ve inofolic diye 2 tane ilaç verdi ayrıca bana meryem ana eli otunu kullan dedi çok çok iyi geliyır dedi.ama bn otu bulamadım ilaçları sadece kullanacam bakalım hayırlısı.

İnşallah işe yarar olumlu düşün

inşallah ya güzel haberlerini alırız

bu çok güzel bir haber canım...inşallah değerlerin bir an önce yükselir..

14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
kızlarrrrrr ne durumdasınızzzzzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…