bende bir yerde okudum.. ilişkiden sonra 5 dk kadar masaj yapılması gebe olma oranını arttırıyormuş.. bu ay bunu deneyecem inşallah bende yumurtlama günlerim yaklaşıyor 1-2 güne kadar
Adete 3 gün kala yaptım pozıtıf gösterdi. Ama hamile degılmısımErken gebelik testinde nasıl bir sıkıntı yaşadın yani ne zaman yapmıştın tam olarak
Nasıl masaj nereye masaj
karnına masaj yap yazıyordu :) ayaklarımı yukarı kaldırıp yatıyordum şimdi bide masaj yapacam artık :)
Doğru evet öyle düşünmemiştim. Bi yazıda okudumda o yüzden zaten. Aynen dediğiniz gibi kan revan içinde birileri varken bize bakmazlar bile öyle durumda :))Canım diğer yazdıklarını da okudumda, bende büyükşehirdeyim hatta şehrin en merkezinde oturuyorum, gittiğim hastane hep çok kalabalık oluyor ama acili meşgul etmek olarak düşünme şöyle ki benim gittiğim hastanede kayıt olurken mesela şikayetini söylüyorsun gerçekten acilse zaten seni başka bölüme alıyorlar "kırmızı alan" deniyor, ama benim gibi acil olmayanları başka tarafa alıyorlar "yeşil alan" , zaten yeşil alana gidenler orada sıra bekleyenler hep çok acil olmayan insanlardan oluşuyor o yüzden içim biraz daha rahat ediyor, gerçekten çok acil olan hastaların sırasını aldığımı düşünmüyorum o yüzden.
onun haricinde sonuç 3 saatte çıktı benim, bu akşam gene gidicem bakalım söylerim gene kaç saatte çıktığını.
Canımmm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahİnşallah canım vallahi ellerim titriyor yazarken. Ben bi eşime koşayım bari
Evet evet bende bu ay ilişkiden sonra en az 1 saat yattım hep. Totonuzun altına yastık yada bir yükseklik sağlarsanız daha iyi olurBen de bu ay ayaklarımı yukar kaldırım yarım saat bir saat yattım, eğer olmazsa bu ay gebelik, bende deniyim masajı bakalım :)
Benim ikizlerde 4 liralık test ile adete 4 gün varken yapmıştım baya belliydi canım. Değerim 200duYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Bizede ikiz denk gelirmi acep bir kerede iki çocuk misss :))) maşallah canım İkizlerineBenim ikizlerde 4 liralık test ile adete 4 gün varken yapmıştım baya belliydi canım. Değerim 200du
Bizede ikiz denk gelirmi acep bir kerede iki çocuk misss :))) maşallah canım İkizlerine
İnşallah olur evet başta zor olur belki sonrası nefisBir taşla iki kuş bence mantıklı :) ilk başlarda bakması zor olur zamanla alışılır bence güzel, benim tarafımda yok ama eşimin halaları var, dilerim bizimde olur
ben kendim cift yumurta ikiziyimBir taşla iki kuş bence mantıklı :) ilk başlarda bakması zor olur zamanla alışılır bence güzel, benim tarafımda yok ama eşimin halaları var, dilerim bizimde olur
Ahh bende hep öyle derdim"ohh keşke benimde olsa"derdim. Çok sevinmiştim hemde biri kız biri erkekti ama 22.haftada erkendogumla kaybettim canım. Kardeş kardeş aynı mezarda yatıyorlar. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim inşallahBizede ikiz denk gelirmi acep bir kerede iki çocuk misss :))) maşallah canım İkizlerine
Başın sağolsunAhh bende hep öyle derdim"ohh keşke benimde olsa"derdim. Çok sevinmiştim hemde biri kız biri erkekti ama 22.haftada erkendogumla kaybettim canım. Kardeş kardeş aynı mezarda yatıyorlar. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim inşallah
Sağol canım. Hayırlısını dileyelim. Kaybetmesi çok zor çok agir. Allah evlat acısı çekenler sabır versin. Hele o şehit haberlerini aldıkça içim yanıyor. Ben 5 ay karnında taşıyıp kaybettiğim bebeklerime hergun ağlıyorum onlarin analari ne yaparBaşın sağolsunevet gelen sağlıkla gelsin çok önemli
Bariz görünüyor canım ikinci cizgi insallah hamilesimdir[/QUOTE]Arkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum
Allah sabır versin arkadaşım ben 2aylık kaybettim zor bi süreçti seninki çok dahazor olmalıAhh bende hep öyle derdim"ohh keşke benimde olsa"derdim. Çok sevinmiştim hemde biri kız biri erkekti ama 22.haftada erkendogumla kaybettim canım. Kardeş kardeş aynı mezarda yatıyorlar. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim inşallah