Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru evet öyle düşünmemiştim. Bi yazıda okudumda o yüzden zaten. Aynen dediğiniz gibi kan revan içinde birileri varken bize bakmazlar bile öyle durumda :))

Bizede ikiz denk gelirmi acep bir kerede iki çocuk misss :))) maşallah canım İkizlerine

Bir taşla iki kuş bence mantıklı :) ilk başlarda bakması zor olur zamanla alışılır bence güzel, benim tarafımda yok ama eşimin halaları var, dilerim bizimde olur

Bir taşla iki kuş bence mantıklı :) ilk başlarda bakması zor olur zamanla alışılır bence güzel, benim tarafımda yok ama eşimin halaları var, dilerim bizimde olur
ben kendim cift yumurta ikiziyim insallah benim de olur isterim ikizinin olmasi cok guzel bisey zaten ikiz annesi olmak da eminim mukemmeldir

Bizede ikiz denk gelirmi acep bir kerede iki çocuk misss :))) maşallah canım İkizlerine
Ahh bende hep öyle derdim"ohh keşke benimde olsa"derdim. Çok sevinmiştim hemde biri kız biri erkekti ama 22.haftada erkendogumla kaybettim canım. Kardeş kardeş aynı mezarda yatıyorlar. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim inşallah

Reactions: 114
Başın sağolsun evet gelen sağlıkla gelsin çok önemli

Başın sağolsun evet gelen sağlıkla gelsin çok önemli
Sağol canım. Hayırlısını dileyelim. Kaybetmesi çok zor çok agir. Allah evlat acısı çekenler sabır versin. Hele o şehit haberlerini aldıkça içim yanıyor. Ben 5 ay karnında taşıyıp kaybettiğim bebeklerime hergun ağlıyorum onlarin analari ne yapar

Allah tan geldi yine Allah a gitti ancak teselli bu herkese sabır ve yeni yepyeni taze umutlar

Ben iyice bunaldim artık eve sığamaz oldum değil rüyalarımda şöyle bi gözlerimi yumayım dediğimde bebek görüyorum hep RABBİM sabır ver bizlere

Allah sabır versin arkadaşım ben 2aylık kaybettim zor bi süreçti seninki çok dahazor olmalı inşallah yine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…