Canım ben öncesinde bir gebelik yaşadım kalp atışı alınmadı bebeğin küretaj oldum. Ben test yaptığımda ikinci çizgi silikti ama ilk çizgiye göre silikti yani yine de belliydi bir çizgi olduğu. Moralini bozmak istemem ama ben burda ikinci çizgiyi göremiyorum sen biraz daha bekleyip bir test daha yap bence. Allah inşallah tez vakitte istediğini nasip eder. (Hepimizin) sağlıcakla kalArkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum
HamilesiiiiiinnnnYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
İnşallah canım vallahi ellerim titriyor yazarken. Ben bi eşime koşayım bariHamilesiiiiiinnnn
Hamilesin inşalllah canım hayırlı olsunYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
canım benim reglimede 2 gün kaldı sarı ve şeffaf akıntım var kaşıntısız kokusuzKızlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı benim bilmiyorum ya umutlanmakta istemiyorum oyy son 2 gün kaldı. Böyle şeffaf değil bazen sarı bazen beyaz krem gibi
Uzulme canısı bende oldum bu sabah yapacak bişey yok birdahaki aylara inşallah ben bu ay sogan kuru ve incir kuru yapicam bakalim nasip
vay canınaYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Oooooo fotoğrafı açmadan bile gördüm ikinci çizgiyi maşallah canım bencede hamilesin allahım darısı başıma inşallah hayırlı olsunYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Haberlerini bekliyorum canım ayrıca belirtilerini de tabikiYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Yine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
hayir hayal degil. yaaa masallah saglikla kucagina da alirsin insYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Yasmin ızmırden mısın canım :) kv ler ızmırde esımde ızmırlı
Yine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Erken gebelik testinde nasıl bir sıkıntı yaşadın yani ne zaman yapmıştın tam olarakErken gebelik testi sıkıntılı bekleyin
Ben geçen ay üç gün de bir falan olmuştu. Ve sonradan baktım ki tam yumurtlama günlerinde üç gün ilişki olmamış. Bu ay adetin bitişi gününe başladık şu an yumurtlama günlerim. Adet gününe kadar iki günde bir deniyoruz. Ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum.20 dk yarım saat bekliyorum. Ve pozisyon konusunda sadece hamile kaldığım ay pozisyona dikkat etmiştim. belki de o üçü işe yaramıştı.Ayrıcayaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyıSi
Hamilesiinnn sanırımmmYine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Ben geçen ay üç gün de bir falan olmuştu. Ve sonradan baktım ki tam yumurtlama günlerinde üç gün ilişki olmamış. Bu ay adetin bitişi gününe başladık şu an yumurtlama günlerim. Adet gününe kadar iki günde bir deniyoruz. Ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum.20 dk yarım saat bekliyorum. Ve pozisyon konusunda sadece hamile kaldığım ay pozisyona dikkat etmiştim. belki de o üçü işe yaramıştı.