Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum
Canım ben öncesinde bir gebelik yaşadım kalp atışı alınmadı bebeğin küretaj oldum. Ben test yaptığımda ikinci çizgi silikti ama ilk çizgiye göre silikti yani yine de belliydi bir çizgi olduğu. Moralini bozmak istemem ama ben burda ikinci çizgiyi göremiyorum sen biraz daha bekleyip bir test daha yap bence. Allah inşallah tez vakitte istediğini nasip eder. (Hepimizin) sağlıcakla kal

merhaba fsh 4.13, lh:4,88, estradiol 29 değer aralığı 21-251, DHEA-S 301,1 değer aralığı 95,8-511,7 , yumurtalıklarımda polikistik görünümü var fakat adetlerim düzenli kilo problemimde yok sonuçlarım adetin 2. günü yapıldı tsh 2 nin altında sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz ? ayrıca prolaktin :22,03 deper aralığı 5,18-26,53 hashimoto teşhisi konuldu fakat tsh normal seviyede başlangıç aşamasında acaba gebe kalmakta zorlanır mıyım ?

Kızlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı benim bilmiyorum ya umutlanmakta istemiyorum oyy son 2 gün kaldı. Böyle şeffaf değil bazen sarı bazen beyaz krem gibi
canım benim reglimede 2 gün kaldı sarı ve şeffaf akıntım var kaşıntısız kokusuz

Uzulme canısı bende oldum bu sabah yapacak bişey yok birdahaki aylara inşallah ben bu ay sogan kuru ve incir kuru yapicam bakalim nasip

Doktor da bunu adet sayma diye mesaj attı ne demek istedi anlamadım. Klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulmuştum.

Yine hayal mi bu çizgi kızlar?? Elim ayağıma dolandı şu an. Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp. Bata 4 gün var... ne yapacağımı bilemedim
Oooooo fotoğrafı açmadan bile gördüm ikinci çizgiyi maşallah canım bencede hamilesin allahım darısı başıma inşallah hayırlı olsun

Ayrıcayaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyıSi
Ben geçen ay üç gün de bir falan olmuştu. Ve sonradan baktım ki tam yumurtlama günlerinde üç gün ilişki olmamış. Bu ay adetin bitişi gününe başladık şu an yumurtlama günlerim. Adet gününe kadar iki günde bir deniyoruz. Ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum.20 dk yarım saat bekliyorum. Ve pozisyon konusunda sadece hamile kaldığım ay pozisyona dikkat etmiştim. belki de o üçü işe yaramıştı.

bende bir yerde okudum.. ilişkiden sonra 5 dk kadar masaj yapılması gebe olma oranını arttırıyormuş.. bu ay bunu deneyecem inşallah bende yumurtlama günlerim yaklaşıyor 1-2 güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…