Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor

Canım diğer yazdıklarını da okudumda, bende büyükşehirdeyim hatta şehrin en merkezinde oturuyorum, gittiğim hastane hep çok kalabalık oluyor ama acili meşgul etmek olarak düşünme şöyle ki benim gittiğim hastanede kayıt olurken mesela şikayetini söylüyorsun gerçekten acilse zaten seni başka bölüme alıyorlar "kırmızı alan" deniyor, ama benim gibi acil olmayanları başka tarafa alıyorlar "yeşil alan" , zaten yeşil alana gidenler orada sıra bekleyenler hep çok acil olmayan insanlardan oluşuyor o yüzden içim biraz daha rahat ediyor, gerçekten çok acil olan hastaların sırasını aldığımı düşünmüyorum o yüzden.

onun haricinde sonuç 3 saatte çıktı benim, bu akşam gene gidicem bakalım söylerim gene kaç saatte çıktığını.

Ben bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmen

Gündüz ilgilenmezler canım, poliklinikler kapalıyken ilgilenmek zorunda kalıyorlar.

Ayrıcayaşadığım olayı anlatayım geçen ay erken sonuç veren testlerden kullandım hamıle gosterıyordu. Testlere ıtımat etmeyın gün asırı ilişki en ıyıSi

ahahah ay bu merak insanin hem beynini yoruyor hem cebini

Gerçeken öyle, cep bi derece ama beynin yorması fena 2 gündür migrenim tuttu işte o yüzden, ilacımı içsem bi dert içmesem iyileşemiyorum. Normal ağrı kesici içtim 1 tane dayanamadım, vicdan yapıyorum bir taraftan da ya hamileysem bişey olursa diye. Of analık çok zor

yok ya direk kadin olmak cok zor valla hamile olmayi beklesen bat gelmez beklemesen ayri stres ay acaba oldu mu 1 gun gecse ayri stres. valla erkek olarak geliceksin dunyaya oh mis

Canın agrı kesıcı parol ıcebılırsn ben hamıleyken kullandım dr onerıyor

Aynen aslında bak çok doğru dedin Herşey bize bakıyor şu hayatta. Erkeklerin kafa rahat...
bi kulfetli askerlikle sunnet var sonra bak keyfine hazirdan cocuk geliyo anne karninda tasiyo anne cekiyo agriyi babaya benziyo anne uykusuz kaliyo ilk kelimesi baba oluyo keske ben de baba olsaydim ya ne guzelmis baba olmak saka bi yana iyi ki kadinim. annelik gibi kutsal bir seyin adayiyim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…