- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 34
Benim 2 ile 6 sı canım bu haftayı degerlendırıyorumCanım benimde bat o dönem şimdi klomen kullanıyorum salı yumurta kontrolü var. Doktor salı çarşamba gel demişti senin kritik dönemlerde o ara olabilir. Önümüzdeki haftayı iyi degerlrndir
Canım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor
Anladım canım emeğimiz boşa gitmesin insallinBenim 2 ile 6 sı canım bu haftayı degerlendırıyorum
yaa masallah sana ne guzel test yapmiyorsun. merak ediyorsundur eminim ama hakim oluyorsun ne guzel. bizde 5 gun onceden kafa bulandiralim
Amın canımmmmAnladım canım emeğimiz boşa gitmesin insallin
ahahah ay bu merak insanin hem beynini yoruyor hem cebiniBen 10testlere verdiğim parayla müstakbel bebeğime bi portatif mama sandalyesi falan alırdım heralde
Ben bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmen
ahahah ay bu merak insanin hem beynini yoruyor hem cebini
yok ya direk kadin olmak cok zor valla hamile olmayi beklesen bat gelmez beklemesen ayri stres ay acaba oldu mu 1 gun gecse ayri stres. valla erkek olarak geliceksin dunyaya oh misGerçeken öyle, cep bi derece ama beynin yorması fena 2 gündür migrenim tuttu işte o yüzden, ilacımı içsem bi dert içmesem iyileşemiyorum. Normal ağrı kesici içtim 1 tane dayanamadım, vicdan yapıyorum bir taraftan da ya hamileysem bişey olursa diye. Of analık çok zor
yok ya direk kadin olmak cok zor valla hamile olmayi beklesen bat gelmez beklemesen ayri stres ay acaba oldu mu 1 gun gecse ayri stres. valla erkek olarak geliceksin dunyaya oh mis
Canın agrı kesıcı parol ıcebılırsn ben hamıleyken kullandım dr onerıyorGerçeken öyle, cep bi derece ama beynin yorması fena 2 gündür migrenim tuttu işte o yüzden, ilacımı içsem bi dert içmesem iyileşemiyorum. Normal ağrı kesici içtim 1 tane dayanamadım, vicdan yapıyorum bir taraftan da ya hamileysem bişey olursa diye. Of analık çok zor
Emojıler bızı anlatıyor:)))))Aynen aslında bak çok doğru dedinHerşey bize bakıyor şu hayatta. Erkeklerin kafa rahat...
bi kulfetli askerlikle sunnet var sonra bak keyfine hazirdan cocuk geliyo anne karninda tasiyo anne cekiyo agriyi babaya benziyo anne uykusuz kaliyo ilk kelimesi baba oluyoAynen aslında bak çok doğru dedinHerşey bize bakıyor şu hayatta. Erkeklerin kafa rahat...
Canın agrı kesıcı parol ıcebılırsn ben hamıleyken kullandım dr onerıyor
Yasmin ızmırden mısın canım :) kv ler ızmırde esımde ızmırlıBunu duyduğuma çok sevindim sağol canım önerin için. Evet emojiler tam biz
Öbür ay ilaç iğne kullanmadan takibi kendim yapmak istiyorum o yüzden sordum cnmSenin ovulasyon testine ihtiyacın yok canım doktor zaten yumurta takibi yapiyor yumurtan büyüyünce iğne vuruyor.
Anladım zaten onların etkisi kullanmasanda bir iki ay devam ediyor. Arkadaşım kullanmadığı ay hamile kaaldiÖbür ay ilaç iğne kullanmadan takibi kendim yapmak istiyorum o yüzden sordum cnm