Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla her ay aynı belirtiler olup gerisi yalan oluyor diye emin olamıyorum ki:)
Ama göğüslerimde fazla ağrı ve akşamları erkenden uyuma gibi bişeyim var bu ay.diğer Aylardan farklı olarak
Inşallah gebeliktendir canim.Rabbim hayirlisini kismet eylesin inşallah.

Günlük pedle takip etmek daha kolay oluyor canım bilgin olsun :)
Hep kullanırım günlük pedi ama bakayım takip edeyim bugünlerde (takvime göre bugün) yumurtlama :))) ben bunları kimseye soramıyorum burası çok iyi insan bilmediği şeyleri öğreniyor çok teşekkür ederim

Arkadaşlar;

BAT: 06/04/2018 idi. Maalesef adet gördüm. Yarın doktora gidip komple kan tahlillerimi yaptıracağım. Laboquick 50'li ovulasyon testi+5 erken gebelik testi ve 10'lu normal gebelik testi aldım. Yeni süreçte kullanacağım. Solgar Folat tb ve bebe aspirini alacağım. Taze çekilmiş keten tohumu+çörek otu+chia tohumu tüketmeye özen göstereceğim. Kuru incir yiyeceğim.

Canımız sağolsun. Yeni BAT: 05/05/2018 kabul edebilirim.

Ay hadi inşallah canım :)) hepimizin yüzünü güldürsün rabbim benimki de yarın bakalım ne olacak
Amin dilerim hepimiz mutluluklar paylaşırız burda. Bu ay olmayanlarında en geç mayısta hamiş haberlerini alırız

Evet canım hemde nasıl öğreniyor yakında doktor çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…