İnşallah canımmYok yok sen de haklısın sonuçta adı üstünde acil ve büyük şehir benim yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden :) teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın inşallah güzel haberlerimizi buraya yazarız :)
Enteresan ya 5tl lik uyduruk idrar testlwrine nasil guvenilirki bir sürü şey oluyor hayatta çıkmıyor cıkmayabiliyor yani Allahin işi biraz temkinli olmak lazım çünkü son pişmanlığın hiç bir şeye faydası yok Allah eksikliklerini göstermesin tabii ama gerçekten bazen şaşırıyorum
Çikar normalde canm ama yinede adet olmadığın için temkinli davranmakta fayda var sonucta gebeligin en önemli belirtisi adetin gecikmesi bunu hepimiz biliyoruz
Hayırlısı canım moralini bozma bir dahaki ay olur inşallahAdet oldum bu sabah.
Hayırlısı canım moralini bozma bir dahaki ay olur inşallah
Üzme kendini canim.Rabbim bi dahaki aya inşallah kismet eder.Adet oldum bu sabah.
olsun bir daha ki aya kalsın umutlar üzülmeAdet oldum bu sabah.
İnşallah diğer ay olur sıkma canınıAdet oldum bu sabah.
Evet canım iki günde bir en iyisi. Ben yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ordan anlıyorum. O akıtıdan bir kaç gün sonra yumurtlama oluyormuş.Benim bugün yumurtlama günümmüş takvime göre ama hiç belirti bişey yok ben anlamıyorum nasıl oluyor ovülasyon gerçekleştiği anlaşılıyor.herhalde adete kadar iki günde bir denemeye devam :)
Kasik agrisi oluyor ovulasyon donemindeBenim bugün yumurtlama günümmüş takvime göre ama hiç belirti bişey yok ben anlamıyorum nasıl oluyor ovülasyon gerçekleştiği anlaşılıyor.herhalde adete kadar iki günde bir denemeye devam :)
şu an kaç gündür hafif sarımsı akıntı varEvet canım iki günde bir en iyisi. Ben yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ordan anlıyorum. O akıtıdan bir kaç gün sonra yumurtlama oluyormuş.
Sarımsı bilmiyorum ben şeffaf görüyorum kokusuz olması gerek diye okumuştumşu an kaç gündür hafif sarımsı akıntı var
Hadi ya o zmaan daha olmadı demekkiSarımsı bilmiyorum ben şeffaf görüyorum kokusuz olması gerek diye okumuştum
Ben o kasık ağrılarını hamile olduğum ay ve sonraki aylar hissettim. Aksilik bu ay hala agrı yokKasik agrisi oluyor ovulasyon doneminde
Canım benimde bat o dönem şimdi klomen kullanıyorum salı yumurta kontrolü var. Doktor salı çarşamba gel demişti senin kritik dönemlerde o ara olabilir. Önümüzdeki haftayı iyi degerlrndirKızlar ovulasyon testim bu ay denıyoruz bat 24 nisan
İnsallah insallah. Allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bir an evvel.
Senin ovulasyon testine ihtiyacın yok canım doktor zaten yumurta takibi yapiyor yumurtan büyüyünce iğne vuruyor.Merhaba! Ben klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum iki aydır. Geçen ay olmadıbu ay reglime 4 gün kaldı bekliyorum.eğer gebelik olmazsa bende Ovulasyon testi yapmak istiyorum. Nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz anlatır mısınız?
Ben goruyorum canim.Yarin sabah bi daha yap.Inşallah koyulaşir.Arkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum