Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki sana kan testi yapmadılarmı

Öyle seymi olur ya bence büyük risk hadi geç dollenme oldu bu doktrları anlamak mümkün degil ne rahatlar bence sen yarın olmazsan gidip başka bir yerde kan testi yaptırmalısın canm
Bencede... Gerçekten Allah ne düşürsün be eksik etsin elimize yüzümüze baksınlar diye illa ki 250-300 vermek lazım

Öyle seymi olur ya bence büyük risk hadi geç dollenme oldu bu doktrları anlamak mümkün degil ne rahatlar bence sen yarın olmazsan gidip başka bir yerde kan testi yaptırmalısın canm

İdrar testinde de silik de olsa çıkardı ama herhalde demi. Bilmiyorum ya. Adet olacağımı düşünüyorum ben ama bakalım. Bu ay hem klomen hem de 14. Gunde çatlatma iğnesi vuruldum. İki yumurtam olmustu ama..

Bencede... Gerçekten Allah ne düşürsün be eksik etsin elimize yüzümüze baksınlar diye illa ki 250-300 vermek lazım
Enteresan ya 5tl lik uyduruk idrar testlwrine nasil guvenilirki bir sürü şey oluyor hayatta çıkmıyor cıkmayabiliyor yani Allahin işi biraz temkinli olmak lazım çünkü son pişmanlığın hiç bir şeye faydası yok Allah eksikliklerini göstermesin tabii ama gerçekten bazen şaşırıyorum

İdrar testinde de silik de olsa çıkardı ama herhalde demi. Bilmiyorum ya. Adet olacağımı düşünüyorum ben ama bakalım. Bu ay hem klomen hem de 14. Gunde çatlatma iğnesi vuruldum. İki yumurtam olmustu ama..
Çikar normalde canm ama yinede adet olmadığın için temkinli davranmakta fayda var sonucta gebeligin en önemli belirtisi adetin gecikmesi bunu hepimiz biliyoruz

Hastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler
Canım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor

Canım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor
Ben bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmen

Ben bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmen
Ya zaten acile gitmicem az önce bir yazı okudum acili böyle şeylerle meşgul etmeyin tarzında içime sinmez artık millet ne durumda koşuyor acile

Ya zaten acile gitmicem az önce bir yazı okudum acili böyle şeylerle meşgul etmeyin tarzında içime sinmez artık millet ne durumda koşuyor acile
Çok dogru Sağlık ocağı en iyisi aslında ama bazı sağlık ocakları da 1 gün sonra veriyor

bat 14 nisan . bende de hiçbir brlirti yok sadece kasıkta batma hissediyorm egilip kalkarken. yaklaşk 9 gün var adete. ovülasyon testim iki gündür pozitif çıkıyor. hcg negatif

Regliye kaldı bir hafta benim ateş 36-37 derece hiç yükselme yok bu ayda olmadı mı ne gene üffffff

Çok dogru Sağlık ocağı en iyisi aslında ama bazı sağlık ocakları da 1 gün sonra veriyor
Pazartesiye devletten randevu aldım kadın doğuma eğer o zamana kadar adet olmazsam gideceğim hem hamilelik testi hemde vitamin mineral hepsine baksın eksik birşey varsa takviye eder diye düşündüm. Sonra olumlu devam ederse kendi doktoruma giderim artık hayırlısı.

Hastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler
Ya zaten takip etmen gerektiği için kimse size iki de bir geliyorsun demezler. Ben düşük yaparken de acile gittim sonuç 55 e düşmüştü oradaki doktor hamilesiniz dedi. Önceki sonucuma bakmamış. Ben de dedim beta hcg yi takip etmemiz gerekiyordu o yüzden yaptırıyorum deyince önceki değerime de baktı. Evet düşük olmuş dedi :)

Ben gittiğimde o kadar yoğun olmuyor burda o yüzden rahatça yaptırdım bi de düşük oluyordu doktor takip et de demişti

Ben gittiğimde o kadar yoğun olmuyor burda o yüzden rahatça yaptırdım bi de düşük oluyordu doktor takip et de demişti
Kimse için söylemedim yanlış anlaşılmasın ben büyük şehirdeyim burada aciller hep tıklım tıklım Durum değişince herşey değişir sonuçta benimki çok keyfi olacaktı :) randevu aldım bende. Geçmiş olsun sizede inşallah bir daha yaşamazsınız öyle birşey

Yok yok sen de haklısın sonuçta adı üstünde acil ve büyük şehir benim yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden :) teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın inşallah güzel haberlerimizi buraya yazarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…