Peki sana kan testi yapmadılarmıPenisilin iğnesi verdi doktor bana da antibiyotik fayda etmedi. Ben de korkuyorum senin gibi ya gebeysem diye. Değilsek de bi an evvel adet olalım da aklımız rahatlasın en azından.
Ben de idrar testi yaptım da evde negatif çıktı. Akşam iğnesini vurdurmaya gideceğim birazdan.
Yarın da bekle derim öbur gune kesin sonuc alırsınYarın sabah erken gebelik yapayım da içim rahatlasın bari. Beklemek çok zor gerçekten
Peki sana kan testi yapmadılarmı
Öyle seymi olur ya bence büyük risk hadi geç dollenme oldu bu doktrları anlamak mümkün degil ne rahatlar bence sen yarın olmazsan gidip başka bir yerde kan testi yaptırmalısın canmYok idrar testi negatif çıkınca gerek Yok dedi doktor.
Bencede... Gerçekten Allah ne düşürsün be eksik etsin elimize yüzümüze baksınlar diye illa ki 250-300 vermek lazımÖyle seymi olur ya bence büyük risk hadi geç dollenme oldu bu doktrları anlamak mümkün degil ne rahatlar bence sen yarın olmazsan gidip başka bir yerde kan testi yaptırmalısın canm
Öyle seymi olur ya bence büyük risk hadi geç dollenme oldu bu doktrları anlamak mümkün degil ne rahatlar bence sen yarın olmazsan gidip başka bir yerde kan testi yaptırmalısın canm
Enteresan ya 5tl lik uyduruk idrar testlwrine nasil guvenilirki bir sürü şey oluyor hayatta çıkmıyor cıkmayabiliyor yani Allahin işi biraz temkinli olmak lazım çünkü son pişmanlığın hiç bir şeye faydası yok Allah eksikliklerini göstermesin tabii ama gerçekten bazen şaşırıyorumBencede... Gerçekten Allah ne düşürsün be eksik etsin elimize yüzümüze baksınlar diye illa ki 250-300 vermek lazım
Çikar normalde canm ama yinede adet olmadığın için temkinli davranmakta fayda var sonucta gebeligin en önemli belirtisi adetin gecikmesi bunu hepimiz biliyoruzİdrar testinde de silik de olsa çıkardı ama herhalde demi. Bilmiyorum ya. Adet olacağımı düşünüyorum ben ama bakalım. Bu ay hem klomen hem de 14. Gunde çatlatma iğnesi vuruldum. İki yumurtam olmustu ama..
Canım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyorHastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler
Ben bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmenCanım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor
Ya zaten acile gitmicem az önce bir yazı okudum acili böyle şeylerle meşgul etmeyin tarzında içime sinmez artık millet ne durumda koşuyor acileBen bugün acile gittim bogazım fena ateşim var kulagım ağrıyor buna ragmen acil ilgilenmedi dahiliyeden sira aldıkta öyle muayene olabildim kan sonucu icinde saatlercede bekledim ve özel olmasına rağmen
Çok dogru Sağlık ocağı en iyisi aslında ama bazı sağlık ocakları da 1 gün sonra veriyorYa zaten acile gitmicem az önce bir yazı okudum acili böyle şeylerle meşgul etmeyin tarzında içime sinmez artık millet ne durumda koşuyor acile
Pazartesiye devletten randevu aldım kadın doğuma eğer o zamana kadar adet olmazsam gideceğim hem hamilelik testi hemde vitamin mineral hepsine baksın eksik birşey varsa takviye eder diye düşündüm. Sonra olumlu devam ederse kendi doktoruma giderim artık hayırlısı.Çok dogru Sağlık ocağı en iyisi aslında ama bazı sağlık ocakları da 1 gün sonra veriyor
Ya zaten takip etmen gerektiği için kimse size iki de bir geliyorsun demezler. Ben düşük yaparken de acile gittim sonuç 55 e düşmüştü oradaki doktor hamilesiniz dedi. Önceki sonucuma bakmamış. Ben de dedim beta hcg yi takip etmemiz gerekiyordu o yüzden yaptırıyorum deyince önceki değerime de baktı. Evet düşük olmuş dedi :)Hastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler
1 buçuk saatte çıkıyorCanım çok sordum biliyorum ama acilde kan testi kaç saatte sonuçlanıyor
Ben gittiğimde o kadar yoğun olmuyor burda o yüzden rahatça yaptırdım bi de düşük oluyordu doktor takip et de demiştiYa zaten acile gitmicem az önce bir yazı okudum acili böyle şeylerle meşgul etmeyin tarzında içime sinmez artık millet ne durumda koşuyor acile
Kimse için söylemedim yanlış anlaşılmasın ben büyük şehirdeyim burada aciller hep tıklım tıklım Durum değişince herşey değişir sonuçta benimki çok keyfi olacaktı :) randevu aldım bende. Geçmiş olsun sizede inşallah bir daha yaşamazsınız öyle birşeyBen gittiğimde o kadar yoğun olmuyor burda o yüzden rahatça yaptırdım bi de düşük oluyordu doktor takip et de demişti
Yok yok sen de haklısın sonuçta adı üstünde acil ve büyük şehir benim yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden :) teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın inşallah güzel haberlerimizi buraya yazarız :)Kimse için söylemedim yanlış anlaşılmasın ben büyük şehirdeyim burada aciller hep tıklım tıklım Durum değişince herşey değişir sonuçta benimki çok keyfi olacaktı :) randevu aldım bende. Geçmiş olsun sizede inşallah bir daha yaşamazsınız öyle birşey