Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hcg yükselmesini takip amaçlı 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor ya, farklı merkezlerde tekrarlanırsa değerler farklı çıkabilir diye okudum. yani takibi hep aynı yerde ölçtürün deniyor. deneyimleyen var mı kızlar? fikriniz var mı bu konuda?

hic deneme durumum olmadi ama olabilir mantikli. bazi laboratuvarlarda cikmayip bi baskasinda cikabiliyomus

Kan mı vermek lazım o zaman iki üç günde bir

Yani kanama denir mi bilmiyorum. suphelendim testi o gunden kac gun sonra yapmaliyim sizce? erken gebelik testim var

Hafif peceteye silince gelen kahve suluysa yerleşme. Bende de oldu 9.gün oldu yumurtlamadan. Adet olacam sandim sancılandı karnım. Bir parça leke o şekilde geldi devamı olmadi. Adete bir gün kala ancak (yani 13.gun) idrar testinde cıktı. Sonra ertesi günkü testte çıkmadı. Kan testi yaptırmadım emin olamadığım için. Adetim de 4 gün geçti. Sonra da kimyasal gebelikle düştü. Benim tecrübem böyle. O yüzden dikkat et adete yakın yap.

ya hayir o sekilde degildi. seffaf akintinin icinde bulgur tanesi kadar noktacik gibi kahverengiler vardi. ama seffaf daha fazlaydi elimde bakmasam gormem. bu tahmini yumurtlamadan 8 gun sonra oldu. bu lekeden 2 gun sonra erken gebelik yaptim cikmadi. umutsuz vakayim bence ben :))

Kızlar değerim iki gün önce 175 di. Bugün 315 çıktı tam iki kat artmamış. Moralim bozuldu sizce kötü mü

Buradaki çizgiyi yine bir tek ben mi görüyorum delirmeye başlamış olabilirim. Gerçi bir kere adet olmadan bi kaç dakika önce de çizgi çıkmıştı. Adet mi olacağım acaba? Ama daha 5 gün var...

Ben 4 günde gördüm testte. Bata 4 gün mu var. 2 gün daha bekle yap bence. Ya da ucuz testlerden al her sabah ilk idrarla yap.

Öyle sürekli nereye kan verilirki ya

Hastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…