Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz pazar yumurtlama günü diye değerlendirdik benim agrım p.tesi başladı hala hafif var tutmusmudur sizce? Gun asiri Yapmaya devam etmelimi dun olmadi cünkü?
Adetin son gününden beri biz de gün aşırı deniyoruz. Adete 9 gün var hala devam etmeli miyim ben de onu merak ediyordum birisi aydınlatır inşallah :)

Evet hem alt hem üst muayene etti smear testi aldı hormonlarıma troid inusilin direnci bir de hayvan besledigim icin hem kedi hem köpek toksoplazma olarak tahlillerime bakıldı. Ben ilk defa alttn oldum muayene fakat hic gergin olacak gibi degilmis yaninda hemsirede var bir sekilde olup bitiyor
çok geçmiş olsun vajinal ultrasonla mı anladı

Bende acaba bende enfeksiyon var mi diye düşündüm ama 2 doktora gittim ikisi de patolojik bi sey gormedim dedi Semear aldi bakalim

Ben galiba adet olucam.. 5 günüm var ama inceden adet sancılarım hissettirmeye başladı

O zaman yoktur canım sen icini ferah tut insallah sonucunda temiz cikar benimde temiz cikti sen neden enfeksiyondan suphelendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…