Biz pazar yumurtlama günü diye değerlendirdik benim agrım p.tesi başladı hala hafif var tutmusmudur sizce? Gun asiri Yapmaya devam etmelimi dun olmadi cünkü?Yumurtlama olmuş canım çatlamıştır yüksek ihtimal
İyi dileklerin için teşekkür ederimİnşallah katılmazsın aramıza, inş hamişsindir canımmmmm
Adetin son gününden beri biz de gün aşırı deniyoruz. Adete 9 gün var hala devam etmeli miyim ben de onu merak ediyordum birisi aydınlatır inşallah :)Biz pazar yumurtlama günü diye değerlendirdik benim agrım p.tesi başladı hala hafif var tutmusmudur sizce? Gun asiri Yapmaya devam etmelimi dun olmadi cünkü?
Insallah :)Adetin son gününden beri biz de gün aşırı deniyoruz. Adete 9 gün var hala devam etmeli miyim ben de onu merak ediyordum birisi aydınlatır inşallah :)
Yok canım ikinci ayımız da oldu:)senin ilk denemende mı oldu :)
Adet gününe kadar mıTedbir için 2 günde. Bi girin derim o da zaten normal ilişki sayılıyor
Teşekkür ederim canım :)Amin canım, tebrik ediyorum seni
Yaaa bizimde ikinci ayımız gerçi bu ay çok beraber olmadik amaYok canım ikinci ayımız da oldu:)
Yaaa bizimde ikinci ayımız gerçi bu ay çok beraber olmadik ama
Dogru canim aynen keşke bizde yazsak şuraya tek ilişkide oldu diye eşimin doğumgünüydu uğurlu gelse keşke amaVallahi millet 1 kerede yapıyor "güya" . Az beraber olduk diye düşüme canım :)
çok geçmiş olsun vajinal ultrasonla mı anladı
Biz iki günde bir bazen aralıkta vermediğimiz oldu ve ilişki sonrası hep yattım 1 saat sonra duş alıp yine yattımYaaa bizimde ikinci ayımız gerçi bu ay çok beraber olmadik ama
Canim olacak olunca kalksanda oluyor Yeter ki Rabbim nasip etmiş olsunBiz iki günde bir bazen aralıkta vermediğimiz oldu ve ilişki sonrası hep yattım 1 saat sonra duş alıp yine yattım
Bende acaba bende enfeksiyon var mi diye düşündüm ama 2 doktora gittim ikisi de patolojik bi sey gormedim dedi Semear aldi bakalimEvet hem alt hem üst muayene etti smear testi aldı hormonlarıma troid inusilin direnci bir de hayvan besledigim icin hem kedi hem köpek toksoplazma olarak tahlillerime bakıldı. Ben ilk defa alttn oldum muayene fakat hic gergin olacak gibi degilmis yaninda hemsirede var bir sekilde olup bitiyor
akıntı oluyor koku da oluyor ama kaşıntı YokO zaman yoktur canım sen icini ferah tut insallah sonucunda temiz cikar benimde temiz cikti sen neden enfeksiyondan suphelendin
Tabiki kesinlikle biz sebepleri yapıyoruz sadece tedbir :)Canim olacak olunca kalksanda oluyor Yeter ki Rabbim nasip etmiş olsun
Yok canım ikinci ayımız da oldu:)