- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
senin ilk denemende mı oldu :)Evet canım veren O duaya devam :)
ayyy çok güzel haberler bunlaraynen sen içini ferah tut benim bir arkadaşım da haşimoto idi 2 yavrusu var şimdi.. ki kaldı ki benim de nodül guatrım vardı çok şükür kızım var Allah bağışlasın..
Evet canım çok şükürdarısı başınıza inşallah
ben de bişiy yapmayı düşünmüyorum ama ister istemez acaba mı diyorummm
Evet bende bide kendimi hayır yoktur diye düşünüyorken buluyorumBen de öyleyim valla düşünüyorum ama bu ay bi rahatlık var üstümde geçen aylar gibi takıntılı değilim baya takıntı yapmıştım da :)
aynı şekilde hayırlısı olsun inşallah olur senin de benim de isteyen herkesinEvet bende bide kendimi hayır yoktur diye düşünüyorken buluyorum
Benim düşükten yapmadan önce hamile oldugumu, kasık agrım yumurtlama döneminde başlayıp hep devam etmişti bata 3 gün kala öğrenmiştim neden olmasınSlm benimde 31 martta bitti regle düzenli olmuyorum emin değilim ama tif.da programa göre 8 nisandı yumurtlama 3 nisandan beri değerlendiriyoruz ama dün sag kasikta çok agri vardi ovulasyon testide kullaniyorum bugun daha silik ama kasik agrim neden oldu sizce kafam karisti :/
Yani hamilelik olabilirmi bu kadar erken ben yumurtlama mi acaba dedim ama ovulasyon testi daha silik öncekine göre poffBenim düşükten yapmadan önce hamile oldugumu, kasık agrım yumurtlama döneminde başlayıp hep devam etmişti bata 3 gün kala öğrenmiştim neden olmasın
Benim kasık ağrım çok erken başlamıştı artık eşim dedi bana iki haftadır ağrı çekiyorsun git doktora diye. Biz hamilelik diye düşünmemiştik. Doktor kan testi istedi. 120.72 çıkmıştı adetten 3 gün önce :)Yani hamilelik olabilirmi bu kadar erken ben yumurtlama mi acaba dedim ama ovulasyon testi daha silik öncekine göre poff
bat a 9 gün var bu ay da olmazsa yeni bat ile katılacağımkızlar bebek umudu mayısa kalanlar olarak yeni konu açtım, bat mayıs tarihlerinin listesini yapalım beraber gelin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bat-mayis-2018-bekleyenler.1067410/
bat a 9 gün var bu ay da olmazsa yeni bat ile katılacağım
Hadi hayırlısı ozaman :) teşekkürlerBenim kasık ağrım çok erken başlamıştı artık eşim dedi bana iki haftadır ağrı çekiyorsun git doktora diye. Biz hamilelik diye düşünmemiştik. Doktor kan testi istedi. 120.72 çıkmıştı adetten 3 gün önce :)
Yumurtlama olmuş canım çatlamıştır yüksek ihtimalYani hamilelik olabilirmi bu kadar erken ben yumurtlama mi acaba dedim ama ovulasyon testi daha silik öncekine göre poff