- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
canım geçen ay benimde senin gibi oldu ama 2. günün akşamı geldi adetim ve çok kahverengiydi muhtemelen sökülemedim gelir bi iki güne seninde, belki geç döllenme olmuştur inş öyledirvalla hiç bir şey anlamadım ben bu işten gebelik desen yok adet desen o da yok ..
5 ten yukarı olması gerekli1 den yukarı mı olması gerekiyordu
canım geçen ay benimde senin gibi oldu ama 2. günün akşamı geldi adetim ve çok kahverengiydi muhtemelen sökülemedim gelir bi iki güne seninde, belki geç döllenme olmuştur inş öyledir
Olsun adet olmadığı sürece umut vardır diyorumvalla hiç bir şey anlamadım ben bu işten gebelik desen yok adet desen o da yok ..
Olsun adet olmadığı sürece umut vardır diyorum
5 ten yukarı olması lazım canımm ben öyle biliyorum arkadaşlar daha iyi bilir tabithlil kağıdında alt referans 0,5 üst referans 5 yazıyor..arası mı olması lazım acaba
0,5ten büyüğü de gebe olarak alıyorlar demek senin dediğin aralığa görethlil kağıdında alt referans 0,5 üst referans 5 yazıyor..arası mı olması lazım acaba
Adetim 10 gğn gecikti gebelik yok şuan ama dğn alındı kanProkatlin birazcık düşük sanki. Normal değer 20 lerde olması gerek diye biliyorum . Benim bu ay prokatlin yüksekti biraz endişelendim 30 du ama engel olmadı gebeliğe. Tsh ın çok iyi. Ama şöyle bişey var adet döngünün hangi kısmındasın ona göre değerlendiriliyor prokatlin
doktora sormadınız mı ?thlil kağıdında alt referans 0,5 üst referans 5 yazıyor..arası mı olması lazım acaba
0,5ten büyüğü de gebe olarak alıyorlar demek senin dediğin aralığa göre
doktora sormadınız mı ?
yok direk acile gittm kan verdim 1 saatte çıktı sonuç...dr gitsem çok bekleyeceğimden geçmedim
sizin yerinizde olsam şüpheye düşmemek için hemen bir aile hekimine gidip 2 dakikada sorardım.içiniz rahatlardı
çok takılma bence canım, gelir öyle gecikmeler oluyormuş biliyorsundur, sıkma kendini strese sokma iyice bırak akışa.aslında beni şüpheye düşüren negatif yazıyor olması..Yani tahlil sonucuna göre bebek yok e adette yok..bu neyin göstergesidir acaba
aslında beni şüpheye düşüren negatif yazıyor olması..Yani tahlil sonucuna göre bebek yok e adette yok..bu neyin göstergesidir acaba
negatif diyorsa bellidir. hayırlısı olsun demek adetin gecikti.