Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla hiç bir şey anlamadım ben bu işten gebelik desen yok adet desen o da yok ..
canım geçen ay benimde senin gibi oldu ama 2. günün akşamı geldi adetim ve çok kahverengiydi muhtemelen sökülemedim gelir bi iki güne seninde, belki geç döllenme olmuştur inş öyledir

Adetim 10 gğn gecikti gebelik yok şuan ama dğn alındı kan

aslında beni şüpheye düşüren negatif yazıyor olması..Yani tahlil sonucuna göre bebek yok e adette yok..bu neyin göstergesidir acaba
çok takılma bence canım, gelir öyle gecikmeler oluyormuş biliyorsundur, sıkma kendini strese sokma iyice bırak akışa.

benim de 8 gün kaldı BAT'a bugün sırt ve bel ağrım göğüs ve koku hassasiyetim var hiç adet olcakmışım gibi ağrım da yok normale 10 gün, 2 haftadan başlardı kasılmalarım şiddetli geçiririm bu ay umutlandım sanki ama yine gelecek galibaaa Allahım daha fazla aratmadan hayırlısıyla konuyu biliyorsun Amin...:)

Kızlar ogluma hamıleyken yerleşme kanamasıdır Yok kramp vs bısey yaşamadım ama sımdı benden kahverengı leke geldi ?? Bat 21 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…