- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
Sanırım bende ümitlendim senin sayendeÇok seviniyorum canim senin adına
Prokatlin birazcık düşük sanki. Normal değer 20 lerde olması gerek diye biliyorum . Benim bu ay prokatlin yüksekti biraz endişelendim 30 du ama engel olmadı gebeliğe. Tsh ın çok iyi. Ama şöyle bişey var adet döngünün hangi kısmındasın ona göre değerlendiriliyor prokatlinKızlar tsh 1,4
Prolaktin 14,7 bilgisi olan var mı
Allah razı olsun canım sende müjde ver bize inşallah çok sevinicezÇok seviniyorum canim senin adına
Canım benim ya sağolasın. sende umudunu yitirme senin adınada hep beraber sevinicez burdaÇok seviniyorum canim senin adına
Prokatlin birazcık düşük sanki. Normal değer 20 lerde olması gerek diye biliyorum . Benim bu ay prokatlin yüksekti biraz endişelendim 30 du ama engel olmadı gebeliğe. Tsh ın çok iyi
Allahım inşAllah razı olsun canım sende müjde ver bize inşallah çok sevinicez
Senin sanırım daha iyi progesteron senin hastanede değer araligi kaç ?Canım benim ya sağolasın. sende umudunu yitirme senin adınada hep beraber sevinicez burda
Canım hastane değer aralığı bilmiyorum benimki 18.2 idi. Ama internetten okuduğum 10 üzeri yumurtlamamanın iyi olduğuyduSenin sanırım daha iyi progesteron senin hastanede değer araligi kaç ?
var ama dediğim gibi adet belirtileri gibi olduğundan ayırt edemiyorum, göğüslerim şiş ve sızlıyor acıyor, belim sırtım kopuyor kasıklarda baskı var, adet olcakmışım gibi ağrım yok ama, bakalım 8 gün de geçer inşallah:)Evet geçmiyoooor.. benim eğer belirti ise yaklaşık 1 haftadır göğüslerim acıyor.. komple etrafı ve uçları da.. son 2 gündür bi damarlanmalar mevcut kocaman kocaman ve kaşınıyor. Dünden beridir de yüzümde yanma ve kızarmalar oluşuyor.. alakası var mıdır bilmiyorum ama. Bir de adet olacakmışım gibi karın ağrıları..sende var mu belirti?
Hiç belirtim yoktu akımtı dışında ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiç birşey. Hala bile göğüslerimde değişim yok midem bulanmıyor kabızlıkta yok. Hala devam eden akıntım var o kadar. Ama tahmini batımdan bir gün sonra çilek yediğimde midem çok kötü oldu hala çilek yemeye korkuyorum :)Merhaba, hayırlı olsun bebişinizgebelik belirtileriniz neydi acaba nasıl anladınız?
Hiç belirtim yoktu akımtı dışında ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiç birşey. Hala bile göğüslerimde değişim yok midem bulanmıyor kabızlıkta yok. Hala devam eden akıntım var o kadar. Ama tahmini batımdan bir gün sonra çilek yediğimde midem çok kötü oldu hala çilek yemeye korkuyorum :)
Sivilcelenirdim bitek ve sivilcelendimde direk dedim tamam bu ayda olmadı :)peki adet döneminiz yaklaştığında da mı belirtiniz olmazdı ?
bnimde dediğim gibi göğüslerim acıyor ama hep olur bende o yüzden bi ümidim yokHiç belirtim yoktu akımtı dışında ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiç birşey. Hala bile göğüslerimde değişim yok midem bulanmıyor kabızlıkta yok. Hala devam eden akıntım var o kadar. Ama tahmini batımdan bir gün sonra çilek yediğimde midem çok kötü oldu hala çilek yemeye korkuyorum :)
hayal gelio şu an banaCanım benim ya sağolasın. sende umudunu yitirme senin adınada hep beraber sevinicez burda
1 den yukarı mı olması gerekiyordukızlar114 kan tahlili yaptırdım sonucum 0,38 çıkmış ve ben hala adet olmadım
kaç gün geçti canımkızlar114 kan tahlili yaptırdım sonucum 0,38 çıkmış ve ben hala adet olmadım
kaç gün geçti canım
geç döllenme gibi bi durum olabilir mi bilmiyorum ki canımnormalde dün olmam gerekiyordu yani dün ve bugün
geç döllenme gibi bi durum olabilir mi bilmiyorum ki canım