Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tsh 1,4
Prolaktin 14,7 bilgisi olan var mı
Prokatlin birazcık düşük sanki. Normal değer 20 lerde olması gerek diye biliyorum . Benim bu ay prokatlin yüksekti biraz endişelendim 30 du ama engel olmadı gebeliğe. Tsh ın çok iyi. Ama şöyle bişey var adet döngünün hangi kısmındasın ona göre değerlendiriliyor prokatlin

Prokatlin birazcık düşük sanki. Normal değer 20 lerde olması gerek diye biliyorum . Benim bu ay prokatlin yüksekti biraz endişelendim 30 du ama engel olmadı gebeliğe. Tsh ın çok iyi

Merhaba, hayırlı olsun bebişiniz gebelik belirtileriniz neydi acaba nasıl anladınız?

var ama dediğim gibi adet belirtileri gibi olduğundan ayırt edemiyorum, göğüslerim şiş ve sızlıyor acıyor, belim sırtım kopuyor kasıklarda baskı var, adet olcakmışım gibi ağrım yok ama, bakalım 8 gün de geçer inşallah:)

Merhaba, hayırlı olsun bebişiniz gebelik belirtileriniz neydi acaba nasıl anladınız?
Hiç belirtim yoktu akımtı dışında ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiç birşey. Hala bile göğüslerimde değişim yok midem bulanmıyor kabızlıkta yok. Hala devam eden akıntım var o kadar. Ama tahmini batımdan bir gün sonra çilek yediğimde midem çok kötü oldu hala çilek yemeye korkuyorum :)

peki adet döneminiz yaklaştığında da mı belirtiniz olmazdı ?

bnimde dediğim gibi göğüslerim acıyor ama hep olur bende o yüzden bi ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…