- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
canımmmm çok güzel hikayen maşallah ALLAH tamamına erdirsin umarım dua et sen hamilesin duan kabul olurArkadaşlar 32 yaşındayım kendimi bildim bileli yani ergenlikten beri kistsiz pcosuz ayım olmadı ve 9 aylık evliyim sadece 1 defa klomen çatlatma iğneleri vs kullandım o ayda kimyasal oldu doktorlar tedavisiz olmaz dedi evlenmeden öncede evlenip çocuk doğurmalısın bu hastalığın sonu iyi değil dediler bu konuda moralim hep bozuktu. bu arada eşimde hiçbir sıkıntı yok ben 1-2 kür denedim ve tüm kalbimle her cuma namaz kılıp dua ettim 4444 duasını okudum doktorlar dahil hiçkimseyi dinlemedim. Şuan kendi annem mucize bebek diyor Allah ol derse oluyor yani
yaş kaç ki canımEvet canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum hele de yaş geçince
rahminizde yara olduğu nasıl anlaşıldı acabaRuya Naz0
Hayırlısı olsun insallah arkadasim daha gecenlerde konustuk belirtiler uzerine ikimizdede yoktu cok bir belirti insallah Allah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip eder hepimizin dualari vakti gelince gerceklesir cok sevindim
Sağolasın camin çok aminRuya Naz0
Hayırlısı olsun insallah arkadasim daha gecenlerde konustuk belirtiler uzerine ikimizdede yoktu cok bir belirti insallah Allah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip eder hepimizin dualari vakti gelince gerceklesir cok sevindim
32yaş kaç ki canım
Amin canımcanımmmm çok güzel hikayen maşallah ALLAH tamamına erdirsin umarım dua et sen hamilesin duan kabul olur
daha erken canıımm ben de 30umda doğurdum kızımı biz napalım :) 38 bitiyor işte...
canım çok duygulandım walla okurken gebeliğin her zaman rabbimin bir mucizesi olduğuna inanmıştım...Ewlennce daha da arttı bu düşüncem rabbim mucizelerinden hepimize nasiplendirsin inşallahhhh
Hamilelik icin bir sorun var mi diye genel kontrole gittigimde doktor soyledi daha basindaymis sonradan dusundugunde evet dedim kendi kendime idrar yaparken hafif yanma oluyordu usutmeden sanmistim bir de iliski sonrasi kanama oluyordu hafif birde iliski esnasnda sismr ve zorlanma hissi kuruluk gibi onceden hic oyle olmuyordu fakat doktorum anlatinca zoonk etti beynimde demek umursamam gerekiyormus belirtiymis ;()rahminizde yara olduğu nasıl anlaşıldı acaba
geçmiyor diymi:) var mı belirtilerin benim adetle aynı olduğundan ayrıştıramıyorum.. bir de koku hassasiyeti eklendi pff
çok geçmiş olsun vajinal ultrasonla mı anladıHamilelik icin bir sorun var mi diye genel kontrole gittigimde doktor soyledi daha basindaymis sonradan dusundugunde evet dedim kendi kendime idrar yaparken hafif yanma oluyordu usutmeden sanmistim bir de iliski sonrasi kanama oluyordu hafif birde iliski esnasnda sismr ve zorlanma hissi kuruluk gibi onceden hic oyle olmuyordu fakat doktorum anlatinca zoonk etti beynimde demek umursamam gerekiyormus belirtiymis ;()
Eger o sekilde hamilelik olsa dusuk olabiliyr ya da sperm gecisi oradaki flora bozuklugundan dolayi hic mumkun olmuyormus. Simdi yani ocak ta oldum tedavimi donduruldu gercekten daha iyiyim oncesi gibi yani) kizlar kusurabakmayin yanakkarim kizardi ama belki yardimci olabilirim benim gibi olan varsa
iyi canım sonuçların ne zaman yaptırdınKızlar tsh 1,4
Prolaktin 14,7 bilgisi olan var mı
Dün yaptırdım cnmiyi canım sonuçların ne zaman yaptırdın
Merhabalar bat 21 nisan heyecan dorukta :)))) sizde ne var ne yok
Evet canım çok şükür
Çok seviniyorum canim senin adınaEvet canım çok şükürdarısı başınıza inşallah