- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Tabikide hep yazalım buralara bilgi oluyo fikir oluyo. Allah razı olsun tatlımmYaaaa canım benimmmm o kadar çok sevindim kii inan gözlerimden yaşlar aktı okurken Allahım sana çok şükür çok mutlu oldum canımm çoook hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişleri , iletişimi kesmeyelim doktora falan gittkce bilgi veririz . Ay Allahım şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli ,
Aminnn. GünaydınGünaydın arkadaslarGüzel mutlu huzurlu bir gününüz olsun.. InsAllah hayirli haberler aliriz bugün de
Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Aminn canım senden de razı olsun inşallahTabikide hep yazalım buralara bilgi oluyo fikir oluyo. Allah razı olsun tatlımmAmin
Dolsun dolsunAminn canım senden de razı olsun inşallahAynen öyle ben okuyorım fırsat buldukca gerçekten iyi geliyor sonuçta birlikte yaşadık bu heycanı ilk siz öğrendiniz hamiş olduğumu Güzel güzel haberler alalım inşallah burası hamişlerle dolsun
Dolsun dolsun
Canım sen doktora gittin mi iki hafta sonra diyordun
Evet duyarsınız canım muhtemelen :) bende salıya aldım randevu ama dayanamayıp Perşembe erkenden sıra almayamı gitsem diyorum. Vitamin eksiklerim olabilir çünkü onları tamamlamak lazımYok canım haftaya gitcez inşallh perşembe yada cuma çok heycanlıyım kalp atışınıda duyarız muhtemelen yani inşallah
günaydınlar öncelikle hayırlı olsun yanlış okumadıysam bat 15 mart demişsin sat mı o acaba satsa , kaç 0 zaman bir hafta geçmiş oluyor galiba 6 hafta falan sanırım.1.355 çıktı kızlaaaaaaarrrrr bu ne böyle çok yüksek değil mi
Evet ben öğrendiğim gün hemen folik asit almıştık eczaneden ve içincr başka vitaminlerde var gidene kadar onu kullancam sonra dr ne verirse , sıra bulursan bence durma git :))Evet duyarsınız canım muhtemelen :) bende salıya aldım randevu ama dayanamayıp Perşembe erkenden sıra almayamı gitsem diyorum. Vitamin eksiklerim olabilir çünkü onları tamamlamak lazım
nejlaa 86 canımm ne yaptın test falan yaptın mı batın geçti gelmedi kırmızılar dimi
hayırlısı inşallah . şaşmıyor muydu sizin de tarih.canım ewet batım geçti dün gece 3 de yaptım ama test bozuktu sanırım önce üç çizgi çıktı sonra 2 sonra hafif bir çizgi kaldı bugünde olmazsam inşallah akşam acile gidip kan verecem kısmt olursa kuzum...dua edin bana inşallahhhhgelir.
hayırlısı inşallah . şaşmıyor muydu sizin de tarih.
D vitaminim düşüktü benim geçen aylarda damla vermişti o bitti. Yine düşünüyorum k olurmu diye endişeliyim. Folikasit bayadır kullanıyorum halada devam tabiki:) bakalım bende öyle düşünüyorum hemen gitmeyi :)Evet ben öğrendiğim gün hemen folik asit almıştık eczaneden ve içincr başka vitaminlerde var gidene kadar onu kullancam sonra dr ne verirse , sıra bulursan bence durma git :))
Bence hamişsin canım bir daha yap test olmaz mıyok kuzum ekim ayında evlendim kasım da 29.gördüm sadece ondan sonra hep 28.gün adet oldum sürekli takip ettiğim için ovülasyon testini de aralık ayından beri yapıyorum o yüzden hiç şaşmaz ..ilk defa 29.günümdeyim ve akıntım dahi yok.
Bat ne zamandı ki canım evet değerin biraz düşük ama 5 üstü hamile olarak değerlendiriyorlar belki artarKILAR benim şimdi sonuç dün 8.93 çıktı sancı vardı aşırı derecede ama hiç adet gelmedi eve gelince parol birde bitane progestan içtim onu kesti acaba adet başlıcaktida bilemedim goguslerim bigün dahada acıyor yarın tekrar kan vericem ama bu kadar düşük sonuç tekrar yukselmez gibi geliyor yada düzgün şekilde ilerlemez diye korkuyorum
Bence hamişsin canım bir daha yap test olmaz mı
NEUFOLİD kullanıyorum canım. Daha öncede inofolik combi kullandım. Ama neufolid küçük hapı daha kolay diğeri çok büyüktüfolikasit olarak ne kullanıyorsunuz ?