• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batıklarla başım dertte :/

aynen benim de öyle bi sorunum var.batıktan çok tüylerim deri altında kalıyo ve sıkmam gerekiyo.ben sıktıkça çoğalıyolar sanki.iğneyle falan çıkarmaktan bıktım.yara oluyo.illa uzatıp ağdayla almam gerekiyo.onu da yapamıyorum her zaman.hele şimdi yaz geldi.epilasyon aleti iyice mahvedicek bacakarımızı.tek çare bu tüyleri kökten yok etmek!!!!

aynen benim de öyle bi sorunum var.batıktan çok tüylerim deri altında kalıyo ve sıkmam gerekiyo.ben sıktıkça çoğalıyolar sanki.iğneyle falan çıkarmaktan bıktım.yara oluyo.illa uzatıp ağdayla almam gerekiyo.onu da yapamıyorum her zaman.hele şimdi yaz geldi.epilasyon aleti iyice mahvedicek bacakarımızı.tek çare bu tüyleri kökten yok etmek!!!!
gerçekten :/ ben sadece ağdayla alıyorm ama bi işe yaramıyo batıklar yüzünden. peki kökünden nası halledicez :/ :çok üzgünüm:

bende de aynı sıkıntı varbenneyaptımki.arada jilet kullanmak iyi geliyor.jilet yaraları kesiyor,biraz kanama olabilir ama geçince pürüzsüz bi hal alıyo bacaklar.bir de yine bu sitede duyduğum ponza taşıyla batık olan yerlere masaj uygulamayı denedim.biraz tahriş oldu cildim ama iyi gelecek sanırım.ponza taşı keseden daha etkili bi kazıma yapıyor ve çıkamayan tüyler deri üstüne çıkıyor:lepi:.

arkadaşlar batıkların en güzel tedavisi lazer pilasyon yaptırmak bendede oluyodu lazer kıl köklerini yakıyo bi daha çıkmıyo..Kıl kökleri var oldukça batıklarda var demektir bence en iyi yöntem tekçare lazer çaresi yok başka ...

kabak lifi kesesi batıklara çok iyi geliyormuş arkadaşlar. bende bugün yarın alacağım. birde iyice nemlendirmek gerek cildi. cilt kalınlaşınca kıllar dışarı çıkamıyo. ben excipial lipo diye dermokozmetik bir krem kullanıyorum,. yağ bazlı ve cildi yumuşacık yapıyo. tavsiye ederim. ama benim vücudum kuru, aslında bu kremi kuruluk için kullanıyorum bunuda belirteyim.
birde karınca yumurtası yağı kremi kullanan arkadaşlar batıklarının olmadığını söylüyor. bendede yağdan var kullanıyorum ama hiç bir şeyi düzenli yapamadığım için bende yine aralarda batık oluyo. karınca yumurtası yağı kremi kullananların yeni linki budur arkadaşlar::
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/281746-kyyk-kullananlar.html

Son düzenleme:
ne karınca yumurtası yağı kaldı kullanmadığım ne bioder.....
hepsi yalan arkadaşlar.paranızı boşa vermeyin.ucuz diye aldanıp alıyoruz ama o karınca yağına verdiğim paranın hesabı yok.hele bioder.ne kremi kaldı ne serumu..
herşeyi aldım denedim.biraz seyrelir gibi oluyo bırakınca yine aynı.
tek çözüm lazer yaptırıp kökten kurtulmak.
ben bu kış başlamayı düşünüyorum.o da biraz pahalı ama ufak yerlerden başlıycam.sonuç alırsam devam ederim.denemeden de bilemiyoruz sonuçta......

evet keselenmekten başka yapılacak birşey yok, ancak keselenmeyi banyonun sonlarına doğru yapın, buhardan cildiniz iyice yumuşamış olsun ve mümkünse bacaklarınızı biraz kurulayın ve öyle yapın. Topuk ponzası yapar gibi yani. Ha bir de topuk ponzası için kullanılan zımpara kağıdı şeklindeki ponzalarda batıklara çok iyi geliyor.

bencede kese en iyi cozumlerden biri
hele bide kabak lifi ve ponza tasiyla yapilinca
tertemiz oluyor
bi de keseden sonra bebek yaginida surun ve mutlu olunopuyorumnanaktan

Çok basit bunu halletmek bacaklarınız fazla kuru oldugundan kıllar deriye yapışıyo hergün uyandığınızda Arko sürün batık flan uğraşmazsınız benim batıklarım çok kötüydü midem bulanır bakamazdım :/ şimdi öyle bi sorunum kalmadı peeling bilmem ne uğraşamam hiç hergün uyandığım zaman sürüyorum arkomu rahatım

Çok basit bunu halletmek bacaklarınız fazla kuru oldugundan kıllar deriye yapışıyo hergün uyandığınızda Arko sürün batık flan uğraşmazsınız benim batıklarım çok kötüydü midem bulanır bakamazdım :/ şimdi öyle bi sorunum kalmadı peeling bilmem ne uğraşamam hiç hergün uyandığım zaman sürüyorum arkomu rahatım

Arko nemlendirici mi yoksa yağlı kremini mi sürüyorsun canım?

banyo öncesi kuru kuruya ponza taşıyla ovuyorum,banyoda kese yapıyorum,karınca yumurtası kremi kullanıyorum şu anda çok memnunum ama sonra ne olur bilmem.şimdilik batıklarım bitti

Back
X