• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat günü uçuk cikarmak gebelik belirtisi midir

bsbirkin

Oglum abi olacak insallah..
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
3.653
1.161
133
Hic aklima böyle bir belirti gelmezdi ama dudagimda uçuk çıkınca netten bakayım uçuk cikarma sebeplerine dedim hamilelik kelimesi de gözüme çarptı varmi bunu yaşayan acaba

Hic aklima böyle bir belirti gelmezdi ama dudagimda uçuk çıkınca netten bakayım uçuk cikarma sebeplerine dedim hamilelik kelimesi de gözüme çarptı varmi bunu yaşayan acaba
İlkkez duydum bende uçuk çıkardım alt dudağım komple şiş ve grip oldum peşine sonra araştırdım grip hamılelik getirirmi dıye biçok kişi hamıleliğini griple öğrenmiş vücut direnci Bebek yerleşirken düştüğü için grip olabiliyormuş bazı kafınlar ilginç ama doğrudur inş

İlkkez duydum bende uçuk çıkardım alt dudağım komple şiş ve grip oldum peşine sonra araştırdım grip hamılelik getirirmi dıye biçok kişi hamıleliğini griple öğrenmiş vücut direnci Bebek yerleşirken düştüğü için grip olabiliyormuş bazı kafınlar ilginç ama doğrudur inş
İnsallah dogrudur bende dedigim gibi ucugu asla bebege yormazdim ama.nette hamilelikte belirti filan duyunca sasirdim merak ettim ins bebistendir ikimizinkide

Kizlar benim adetim 28 30 gün sürüyor, bat da 14 16 ekim arasi oluyor yani. Bugün kalktığımda dudağımda uçuk çıktığını farkettim. Her zaman ateslenince ya da korkuncu çıkardı.. Bu sefer sebepsiz çıktı.. İnşallah güzel haberdir hepimizin ki de :)

Kizlar benim adetim 28 30 gün sürüyor, bat da 14 16 ekim arasi oluyor yani. Bugün kalktığımda dudağımda uçuk çıktığını farkettim. Her zaman ateslenince ya da korkuncu çıkardı.. Bu sefer sebepsiz çıktı.. İnşallah güzel haberdir hepimizin ki de :)
Ben ıkı gün önce çıktı alt dudağım komple çıktı inmişti biraz bu sabah üst dudağım komple uçuklamış uçuk içindeyim resmen

Bat bugün,normalde dakika bile geciktirmezdi. Aşırı düzenlidir,ama gelen giden yok.Üstüne bir de uçuk çıktı dudağımda ne oluyor yahu hormonlar stresten şaşırdı iyice.

Back