Sansimiz olsa erkek dogardik bacimmBilgim yok ama açılan konulardan anladığım her kadın ayrı dünya. Bir sürü değişik ayarımız var
Hakkaten ya niye biz uğraşıyoruz erkekler doğursunSansimiz olsa erkek dogardik bacimm
Gercekten her kahır bizde tovbe yarabbimHakkaten ya niye biz uğraşıyoruz erkekler doğursun
Sağlıkla kalabilince hamilelikte çok güzeldir eminim umarım bize de nasip olurGercekten her kahır bizde tovbe yarabbim
İnsallah her ay ayni umut her ay ayni hayal kirikligi umarim en kisa zamanda mutlu haberleri almak nasip olur bize deSağlıkla kalabilince hamilelikte çok güzeldir eminim umarım bize de nasip olur
Canim zaten 1 gun onceyide degerlendirmeyi oneriyorlar. Pik gibi ama degilse bile yarin olur sen yine de imkanin varsa degerlendirKizlar ovuslayon testi kameradan daha koyu yumurtlama mi oldu acaba
Dünü degerlendirmistim bugünü de mi degerlendiriyim daha da koyulasti bu aradaCanim zaten 1 gun onceyide degerlendirmeyi oneriyorlar. Pik gibi ama degilse bile yarin olur sen yine de imkanin varsa degerlendir
Koyulastigi gun ve siliklestigi 2 gun yani 3 gun ard arda degendir canim. Ondan sonra ki gunler 1 gun arayla ya da 2 gun arayla nasil istiyorsan adet baslangicina kadar o sekilde ilerle ki sansin cok olsun.Dünü degerlendirmistim bugünü de mi degerlendiriyim daha da koyulasti bu arada
Benim regl düzensiz en son 10 kasımda oldum regl suanda koyulasmaya başladı yani bugün de yapicam yarında doğru anladım dimiKoyulastigi gun ve siliklestigi 2 gun yani 3 gun ard arda degendir canim. Ondan sonra ki gunler 1 gun arayla ya da 2 gun arayla nasil istiyorsan adet baslangicina kadar o sekilde ilerle ki sansin cok olsun.
Evet o cizgi siliklestiginde de yapacaksinBenim regl düzensiz en son 10 kasımda oldum regl suanda koyulasmaya başladı yani bugün de yapicam yarında doğru anladım dimi