Bat günü ovulasyon koyuluğu

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
474
127
33
Kizlar ben dun beta verdim <1.20 cikti yani bebis yok. Ama bugun bat gunum regl de yok. Ve ovulasyonlarim pik degil ama yavas yavas pik olacak gibi. Regl donemi dalgalanmalar oldugunu biliyorum ama benim hep sabah koyulastiysa aksam incecik cizgi olurdu. Ya da bir sonraki gun silinirdi. Bu neden olur?
Bir de bu koyulasmalar adet tarihini ileri atar mi?

Bilgisi olan yazsin lutfen beynim yaniyo

Bilgim yok ama açılan konulardan anladığım her kadın ayrı dünya. Bir sürü değişik ayarımız var

Kizlar ovuslayon testi kameradan daha koyu yumurtlama mi oldu acaba

Eklentiler

• 20241213_202336.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 20241213_202246.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 12
Dünü degerlendirmistim bugünü de mi degerlendiriyim daha da koyulasti bu arada
Koyulastigi gun ve siliklestigi 2 gun yani 3 gun ard arda degendir canim. Ondan sonra ki gunler 1 gun arayla ya da 2 gun arayla nasil istiyorsan adet baslangicina kadar o sekilde ilerle ki sansin cok olsun.

Koyulastigi gun ve siliklestigi 2 gun yani 3 gun ard arda degendir canim. Ondan sonra ki gunler 1 gun arayla ya da 2 gun arayla nasil istiyorsan adet baslangicina kadar o sekilde ilerle ki sansin cok olsun.
Benim regl düzensiz en son 10 kasımda oldum regl suanda koyulasmaya başladı yani bugün de yapicam yarında doğru anladım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…