R rainh Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2025 14 3 1 29 Dün 17:58 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #1 Merhaba, bat günü yani dün beta hcg 9 çıktı doktor değer düşük 2 gün sonra yeniden bakalım dedi. Bu durumu yaşayan olduysa lütfen yazar mısınız
Merhaba, bat günü yani dün beta hcg 9 çıktı doktor değer düşük 2 gün sonra yeniden bakalım dedi. Bu durumu yaşayan olduysa lütfen yazar mısınız
G Geceninruhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2020 25 4 36 31 Bugün 00:10 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #2 degerin yukselecekmi diye bakacak cnm benimde dusuk cikmisti 2gun sonra en az yuzde 60 oraninda cogalmasi gerek cogalmassa kimyasal gebelik oluyor benimki artmadi kimyasal gebelik oldu sonra da 0degerine dustu
degerin yukselecekmi diye bakacak cnm benimde dusuk cikmisti 2gun sonra en az yuzde 60 oraninda cogalmasi gerek cogalmassa kimyasal gebelik oluyor benimki artmadi kimyasal gebelik oldu sonra da 0degerine dustu
P pelinsucum Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2024 137 35 13 Bugün 00:17 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #3 rainh .!.: Merhaba, bat günü yani dün beta hcg 9 çıktı doktor değer düşük 2 gün sonra yeniden bakalım dedi. Bu durumu yaşayan olduysa lütfen yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Canım benim de dün 12. Gün 10 cıktı yarın sabah yine vereceğim
rainh .!.: Merhaba, bat günü yani dün beta hcg 9 çıktı doktor değer düşük 2 gün sonra yeniden bakalım dedi. Bu durumu yaşayan olduysa lütfen yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Canım benim de dün 12. Gün 10 cıktı yarın sabah yine vereceğim
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 847 974 103 35 Bugün 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #4 Normal endişe etmeyin düzenli takip edilecek bir süre. 1500 civarı artık kese bakılacak sonra kalp atışı.
Normal endişe etmeyin düzenli takip edilecek bir süre. 1500 civarı artık kese bakılacak sonra kalp atışı.
R rainh Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2025 14 3 1 29 Bugün 06:49 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #5 pelinsucum .!.: Canım benim de dün 12. Gün 10 cıktı yarın sabah yine vereceğim Genişletmek için tıkla... Yarın testi yenilicem inşallah güzel artış olmuştur ikimizinde
pelinsucum .!.: Canım benim de dün 12. Gün 10 cıktı yarın sabah yine vereceğim Genişletmek için tıkla... Yarın testi yenilicem inşallah güzel artış olmuştur ikimizinde
R rainh Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2025 14 3 1 29 Bugün 06:50 Konu Sahibi Konu Sahibi rainh #6 Taranta babu .!.: Normal endişe etmeyin düzenli takip edilecek bir süre. 1500 civarı artık kese bakılacak sonra kalp atışı. Genişletmek için tıkla... Ah inşallah heyecanla bekliyorum
Taranta babu .!.: Normal endişe etmeyin düzenli takip edilecek bir süre. 1500 civarı artık kese bakılacak sonra kalp atışı. Genişletmek için tıkla... Ah inşallah heyecanla bekliyorum