- 8 Ağustos 2023
- 5.877
- 6.771
- 118
Kesinlikle. En kesin yöntem adet günü. Sabretmek lazımsanirim en guzeli ader gunu kaset testler
Bakar mısınız testime
bu hcg testi mi oyleyse hamissiniz sanirim
2 gün var test bozuk gibi de geldi bilemiyorum çok merak ediyorummbu hcg testi mi oyleyse hamissiniz sanirimadet gununuzde misiniz?
Ayyy hiç deme gitsinBiraz daha dayan çünkü test te yap çıkarsa garanti olsun diye kan tahlili ver canım . Biz kadınalara kalsa yumurtlamanın ertesi günü gidip kanı vereceğizo kadar sabırsızız ki heyecanlıyız da ama bekleyelim üzülmeyelim . Şimdi yapsan çıkmasa üzüleceksin ya varsa erken diye çıkmadıysa bu kez boşa üzüntü . O yüzde bekle yoksa da yok diye Üzülelim . Diyorum ama içimden bir ses git kan ver diyor ama sabır
elinde baska test yok mu canim tekrar yapsan yarin sabah?2 gün var test bozuk gibi de geldi bilemiyorum çok merak ediyorumm
Elimde test yok başka 2 gün sonra adet günüm kan vericem o gün olmazsaelinde baska test yok mu canim tekrar yapsan yarin sabah?
oyle yapin en guzeli kesin olsunElimde test yok başka 2 gün sonra adet günüm kan vericem o gün olmazsa
Teşekkür ederimoyle yapin en guzeli kesin olsun
daha 5 gun yok muyduBen dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da
Erken gebelik aldım canım evet ama yapmayacağım , dayanacağımdaha 5 gun yok muyduerken gebelik testi mi aldin? bana kalirsa yapma negatif gorursen uzulebilirsin biraz daha dayan
dayan dayan yapma bende de 12li paket erken gebelik 4 tane de kaset test var 3 aydir her adet oncesi bi bakisiyoruz onlarlaErken gebelik aldım canım evet ama yapmayacağım , dayanacağım
Predoctor mu senin paket olandayan dayan yapma bende de 12li paket erken gebelik 4 tane de kaset test var 3 aydir her adet oncesi bi bakisiyoruz onlarla
kuzum hic belli olmaz benim arkadasim korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi kiz bile sok oldu yumurtlama gununu bile bilmiyorduPredoctor mu senin paket olanama benim umudum kalmadı ne yalan söyleyim kasıklarım çok ağrıyor , birde tek seferde kimse kalmıyor benim daha ilk deneme zannetmiyorum olsun . Bu moda girdim
biraz bekle kuzucum rengi doner muhtemelen donmezse doktora sorarsinKızçelerim çamur gibi kahverengi akıntım var kistten mi oluyor acaba ? Adetim yarın sökülür muhtemelen.
Yarın gideceğim doktora. Dört gözle beni bekliyorbiraz bekle kuzucum rengi doner muhtemelen donmezse doktora sorarsin
icimden bir ses yakin zamanda senden hamilelik haberi alacagimi soyluyor nedense oyle hissettimYarın gideceğim doktora. Dört gözle beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?