BAT bekleme iskencesi :)

Ayyy hiç deme gitsin bugün gidip test alacaktım son anda vazgeçtim oturdum evde

Ben dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da

Ben dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da
daha 5 gun yok muydu erken gebelik testi mi aldin? bana kalirsa yapma negatif gorursen uzulebilirsin biraz daha dayan

dayan dayan yapma bende de 12li paket erken gebelik 4 tane de kaset test var 3 aydir her adet oncesi bi bakisiyoruz onlarla
Predoctor mu senin paket olan ama benim umudum kalmadı ne yalan söyleyim kasıklarım çok ağrıyor , birde tek seferde kimse kalmıyor benim daha ilk deneme zannetmiyorum olsun . Bu moda girdim

Kızçelerim çamur gibi kahverengi akıntım var kistten mi oluyor acaba ? Adetim yarın sökülür muhtemelen.

Predoctor mu senin paket olan ama benim umudum kalmadı ne yalan söyleyim kasıklarım çok ağrıyor , birde tek seferde kimse kalmıyor benim daha ilk deneme zannetmiyorum olsun . Bu moda girdim
kuzum hic belli olmaz benim arkadasim korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi kiz bile sok oldu yumurtlama gununu bile bilmiyordu bende de hic agri yok ben de o yuzden tribe giriyorum herkesin agrisi var benim yok cunku sanirim yerlesme agrisi daha erken basliyor regl agrisindan gozlemlerim o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…