Canım ben sosyal medyadan bir kadın doğum uzmanına yazdım düşün dayanamadımCanım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur, içimizi ferahlatır. Laboratuvar teknikeriyim acaba kanımı alıp test yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım çok korkuyorum sonuçtan. Yarında kadın doğuma randevu aldım genel muayne için bakalım doktor neler söyleyecek
Bende 31 ağustosa randevu aldım kan veririm diye o kadar koşullanmışım ki bebek olacak diye . Adet olursam iptal edeceğim artıkCanım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur, içimizi ferahlatır. Laboratuvar teknikeriyim acaba kanımı alıp test yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım çok korkuyorum sonuçtan. Yarında kadın doğuma randevu aldım genel muayne için bakalım doktor neler söyleyecek
bende de gogus agrisi ayni sekilde reglden once olur bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi bi ara azaldi sadece ama kasik agrim yok bence kasik agrisi daha acik bi belirti gibi geliyor hayirlisi bakalim bekleyelimYok canım ağrı bu kadar erken olmaz normalde bende bi iki gün önce kasılmalar olur bi akşam önce şişer sabahı gelir ama anlamadım bunu . Tek taraflı olsa gebelik diyeceğim sol yoğun şekilde ağrıyor ara ara sağ tarafta da oluyor . Bakalım bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun
yaa kuzum benim uzulme her seyin hayirlisi 1 adet donemi goz acip kapayincaya kadar geciyor aslinda biz surekli bunu dusundugumuz icin vakit gecmiyor gibi reglin gecince tekrar denersin ben regl olursam bu sefer incir kuru vs arastirip deneyecegim oylw yapacagim bu sefer deEveeet şiş gözlerle karşınızdayım yine her ay olduğu gibi tövbe isyanım yok sadece kendime kızıyorum zırt pırt belirti aradığım için bata son 1 gün var ve testim negatif adet sancılarım başladı boşuna umutlanmışım bu ay yine
evet bklm nolcak benim alt karin ve bel agrim oldu gece adet olur gibi1 haftamiz kaldi test yapmaya
Aynen evet göğüslerim dediğin gibi yumurtlamadan itibaren hiç geçmedi arada azalıyor arada artıyor . Bekleyelim canım 1 hafta kaldı zaten senin benimde 5 gün . Beklemekten başka çaremiz yok hayırlı sonuç olsunda iyi ki bekledik diyelimbende de gogus agrisi ayni sekilde reglden once olur bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi bi ara azaldi sadece ama kasik agrim yok bence kasik agrisi daha acik bi belirti gibi geliyor hayirlisi bakalim bekleyelim
Canım benim ne desek sana boş üzülme desem anlamı yok . İnşallah Rabbim hayırlısını versin ona sığınacağız ondan istiyoruz ne yapalım vardır bir bildiği . Ama inşallah sevinçten ağlayacağın günlerde olacaktırEveeet şiş gözlerle karşınızdayım yine her ay olduğu gibi tövbe isyanım yok sadece kendime kızıyorum zırt pırt belirti aradığım için bata son 1 gün var ve testim negatif adet sancılarım başladı boşuna umutlanmışım bu ay yine
doktorunuz neden onermedi ki acaba catlama gunlerini bilmek iyi bir sey aslindabence bu ay eger tutmazsa testlerle deneyin tabi insallah tutmustur orasi ayri
bende onlar yok ya acaba benim bu ay olmayacak mievet bklm nolcak benim alt karin ve bel agrim oldu gece adet olur gibi
umidim azaliyor gibi hamile kalanlar genelde kasik agrisi yasiyorlarmis tik tik atma oluyormus bel agrisi vs bende hicbisi yokAynen evet göğüslerim dediğin gibi yumurtlamadan itibaren hiç geçmedi arada azalıyor arada artıyor . Bekleyelim canım 1 hafta kaldı zaten senin benimde 5 gün . Beklemekten başka çaremiz yok hayırlı sonuç olsunda iyi ki bekledik diyelim
O kadar haklısın ki canım ama dayanamıyorum çok zor bu dönemlerCanım ben sosyal medyadan bir kadın doğum uzmanına yazdım düşün dayanamadımneyse ben 28 günde oluyorum sat 1 Ağustos ovülasyon 15 Ağustos bat 29 Ağustos . Buna göre en erken kanda 28 Ağustos ta görünür dedi . Sen de kendine göre hesaplayabilirsin canım . En erken bu tarihte ver dedi bana . Alıp birde negatif görmek var erken olunca biliyorsun sonuç vermiyor . Biraz daha bekle istersen
uzulme cnm vardir elbet onunda bir zamani bak ben 5 yildir ugarsiyom her ay bi umitle bekleyip husrana ugruyom sebebsiz yere olmuyo dememki var zamani allahim kimsenin kucagini bos birakmasin diger aya olur insallah uzulmeEveeet şiş gözlerle karşınızdayım yine her ay olduğu gibi tövbe isyanım yok sadece kendime kızıyorum zırt pırt belirti aradığım için bata son 1 gün var ve testim negatif adet sancılarım başladı boşuna umutlanmışım bu ay yine
ama benim bunlar adet belirtisi cnmbende onlar yok ya acaba benim bu ay olmayacak mi
Kuzum istersen görün en azındna muayne olmuş olursunBende 31 ağustosa randevu aldım kan veririm diye o kadar koşullanmışım ki bebek olacak diye . Adet olursam iptal edeceğim artık
adet belirtisi icin erken degil mi daha 1 haftamiz varama benim bunlar adet belirtisi cnm
allahim hepimizin gonlune gore versin tez zamanda mutluluk gozyaslari dokmeyi nasip etsin insallahyumurta takibi sürecim başlayacak haftaya bol dua edin kızlar bana da ben hepinize her gece ediyorum
Canım umudun azalmasın bak benim arkadaşım 4 aylık çğrendiumidim azaliyor gibi hamile kalanlar genelde kasik agrisi yasiyorlarmis tik tik atma oluyormus bel agrisi vs bende hicbisi yok
Evet zor dönem ama önce cefa sonra sefa inşallah . Zahmeti olsun ki rahmeti olsun öyle düşüm içini ferahlat . Bu platform bana çok iyi geldi buraya yaz bunaldıkçaO kadar haklısın ki canım ama dayanamıyorum çok zor bu dönemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?