BAT bekleme iskencesi :)

Her ay yumurtlama dönemi değişebilir günleri kaçırmak istemiyorsanız ovulasyon testi ile takip edebilirsin ya da gün aşırı ilişkide yakalama ihtimali daha yüksek
Evet gün aşırı deniyoruz kısmet ben test alıp cok kafa yormak takmak istemiyorum daha yeni basladık denemeye zaten strese sokuyor aşırı takip beni :)

Kizlar sağ kasigim ağrıyor ve akşamdan beri ishalin gaz da var demin de pembemsi akıntılı kan geldi sanırım adet oluyorum ben bu ay da olmadi

Evet gün aşırı deniyoruz kısmet ben test alıp cok kafa yormak takmak istemiyorum daha yeni basladık denemeye zaten strese sokuyor aşırı takip beni :)
aslinda testler strese sokmuyor ya bence hatta insani rahatlattigini duaunuyorum ne zaman catladim kacirdim mi stresi olmuyor tarihler de net belli oluyor ben ovulasyon testiyle gittim 2 ay

hangi ovü testini kullandınız

Kuzum günaydın . Evet geldi sabah malesef ama hayırlısı olsun diyorum . Sen tekrar yaptın mı test , koyulaşmaya gördün mi canım
gordum kuzum atayim sana. gecikmemesi iyi olmus surecin uzamaz hemen yeni yumurtlama donemin gelir

Merhaba ben bu yoldan çok geçtim klomendir femaradır vs.. glifor un muadili Matofin vardı insülin direnci için lütfen bu hapı kullanırken şeker ve hamur tüketmemeye bak yoksa iki katını geri alırsın kilo olarak. Bu ilaç iştahını kapatacak ve zayıflatacaktır seni , bol su içmen yumurtalıkları çalıştıracaktır. Bende kilo verdim kilo verdikçe yumurtalık fonksiyonları normal hale gelecektir ayretten eğer alma şansın varsa eczaneden inositol takviyesini al kendine yumurtalıkların kaliteleşmesine felan baya yardımcı bu tüm ilaçları kullanırken bu inositol takviyesini de içiyordum her gittiğimde yumurtalar 18-22 mm kadar büyük oluyordu sonra iğne vuruyodum çatlaması için herkesin bedeni bir değil ama faydalı onu söyleyebilirim güzel gelişmeler olur umarım

Bat bugün ve adetim başladı bu ay da olması maalesef…

Merhaba kızlar 2 gündür yoktum yazamadım benimde bat 1 eylül sabırsızlıkla bekliyorum belim çok ağrıyor 1 haftadır halsizlik yorgunluk ve karın alt kısmında batmalar oluyor ve kabızlık yaşıyorum göğüslerimdeki halkalar büyüdü doktorum bugün test yapabileceğimi söylemişti ama sürekli erken test yapıp hayal kırıklığı olunca bu ay yapmamaya çalışıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…