Adet başlangıcı da olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Takip edin. İnşaAllah güzel haberler verirsinizKızlar benim de bu gün bat günüm lekelenme gibi şeyler oluyor acaba bat mı yoksa tutunma vs gibi bir şey mi?
Ovulasyon testiyle deneme yaptım. 14-15-16 Ağustos'u değerlendirdik.
Temmuzda 8 haftalık bir düşük yaptım.
Sonra hemen regl oldum. Ve ardından ovulasyon testi kullandım.
Kızlar tutunma kanaması olabilir mi ?
Tutunma kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra olur?
Bu arada dün test yaptım negatifti.
Artık olmadı diyip bir dahaki aya mı bakayım sizce?
Bekliyim mi ?
Kendimi çok kötü hissediyorum
Ben test yapmadım ama regl sancısı geliyor bazen, sanırım bende de yok. Bir sonraki aya inşaAllahKızlar benimde negatif çıktı , darısı bir sonraki ay inşallah
İnşallah vardır canım , yoksada dediğimiz gibi bir sonraki aya hayırlıysa nasipBen test yapmadım ama regl sancısı geliyor bazen, sanırım bende de yok. Bir sonraki aya inşaAllah
tesekkur ederim kuzum bi belirtim yok su an sadece gogusler..hayirli olsun cnmm cok sevindim adina belirtiler varmi
agri sizi akinti falan yokmutesekkur ederim kuzum bi belirtim yok su an sadece gogusler..
Ah inşallah burada güzel haberler paylaşıp, birbirimize umut olalım.Adet başlangıcı da olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Takip edin. İnşaAllah güzel haberler verirsiniz
normalin disinda bir sey yok regl agrim gelirdi 5-6 gun onceden o gelmedi sadece sabah gelir gibi oldu bi de dedigim gibi goguslerim hassas o kadar canim su an hicbir sey hissetmiyorum desem yeridiragri sizi akinti falan yokmu
gogus agrin cokmu cnm benim hafifnormalin disinda bir sey yok regl agrim gelirdi 5-6 gun onceden o gelmedi sadece sabah gelir gibi oldu bi de dedigim gibi goguslerim hassas o kadar canim su an hicbir sey hissetmiyorum desem yeridir
Ya cok guzell inwAllah vardir canmgunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var
Kuzum valla bilmiyroum ki olabilir dediğin gibi. Sen bugün mü yaptın ? Yarın sabah ilk idrarla yap bence . Günün dün müydü senin aklımda öyle kalmış . Benim yarın adet günüm test yapmayacağım valla adetimi bekliyorum ne yalan söyleyim
uc kisimlarinda hassasiyet var onun haricinde bi agri yok ama sertlestiler canimgogus agrin cokmu cnm benim hafif
anladim cnmuc kisimlarinda hassasiyet var onun haricinde bi agri yok ama sertlestiler canim
sende belirti var mi kuzumanladim cnm
Göğüs ucu hassasiyeti bende de var. Bir de seninle belirtilerimiz çok benziyordu bel ağrısı falan. Regl olacakmışım gibi sancı geliyor bazen ama kısa sürüyor. Sen bana umut veriyorsunuc kisimlarinda hassasiyet var onun haricinde bi agri yok ama sertlestiler canim
senin bat ne zamandi canimGöğüs ucu hassasiyeti bende de var. Bir de seninle belirtilerimiz çok benziyordu bel ağrısı falan. Regl olacakmışım gibi sancı geliyor bazen ama kısa sürüyor. Sen bana umut veriyorsun
Bu sabah yaptım ben bat günüm bugün benim hala olmadım canimKuzum valla bilmiyroum ki olabilir dediğin gibi. Sen bugün mü yaptın ? Yarın sabah ilk idrarla yap bence . Günün dün müydü senin aklımda öyle kalmış . Benim yarın adet günüm test yapmayacağım valla adetimi bekliyorum ne yalan söyleyimumudu kestim artık . Ovülasyon testi almayı düşünüyorum bakalım bir sonraki ay neler olacak
bekleyelim canım bakalım belki daha yenidir , olacaksa da olsun bir an önce bitsinBu sabah yaptım ben bat günüm bugün benim hala olmadım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?