BAT bekleme iskencesi :)

Ama sen ovulasyon ile takip ettin dimi canım. Ben 14 ünde fena sancı çektim yumurtaliklarimdan patlayacak gibi ağrıdı o gün ordan anlamıştım ama tutmamış muhtemelen
ovulasyonla takip ettim kuzum evet tarihi net biliyorum o yuzden catlamadan once birkac gun benim de agrim olmustu kasigimda bir de su gibi akintim olmustu

ovulasyonla takip ettim kuzum evet tarihi net biliyorum o yuzden catlamadan once birkac gun benim de agrim olmustu kasigimda bir de su gibi akintim olmustu
Yani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor acaba

Ovülasyon testinde kırmızı gördüğümüzde kaç gün değerlendirmemiz gerekiyor kızlar ?
Yani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor

Yani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor acaba
benim agrim catlamadan sonra da hafif hafif devam etmisti canim teste bakmadan anlayamadim tam tarihi

Ovülasyon testinde kırmızı gördüğümüzde kaç gün değerlendirmemiz gerekiyor kızlar ?
Ben yumurtlama sancimin olduğu gün dahil o hafta bir gün yaptık bir gün yapmadık sperm kalitesi düşmesin diye tabi sancinin önceki haftasında da aynı şekilde yaptik

Kızlar benim de bu gün bat günüm lekelenme gibi şeyler oluyor acaba bat mı yoksa tutunma vs gibi bir şey mi?
Ovulasyon testiyle deneme yaptım. 14-15-16 Ağustos'u değerlendirdik.

Temmuzda 8 haftalık bir düşük yaptım.
Sonra hemen regl oldum. Ve ardından ovulasyon testi kullandım.

Kızlar tutunma kanaması olabilir mi ?
Tutunma kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra olur?
Bu arada dün test yaptım negatifti.

Artık olmadı diyip bir dahaki aya mı bakayım sizce?
Bekliyim mi ?
Kendimi çok kötü hissediyorum

Bilmiyorum ki canım . Kan da verdim sabah değer 5 ten küçük çıktı . Hayırlısı olsun
Önümüzdeki aya nasip kısmet belki de canım sağlıkla gelsin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…