ovulasyonla takip ettim kuzum evet tarihi net biliyorum o yuzden catlamadan once birkac gun benim de agrim olmustu kasigimda bir de su gibi akintim olmustuAma sen ovulasyon ile takip ettin dimi canım. Ben 14 ünde fena sancı çektim yumurtaliklarimdan patlayacak gibi ağrıdı o gün ordan anlamıştım ama tutmamış muhtemelen
Yani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor acabaovulasyonla takip ettim kuzum evet tarihi net biliyorum o yuzden catlamadan once birkac gun benim de agrim olmustu kasigimda bir de su gibi akintim olmustu
hayırlısı olsun kuzuminsallah senin de degildir kuzucum bekliyorum haberini
Yani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor
3 gün yumurtlama günü ve iki gün sonrasıOvülasyon testinde kırmızı gördüğümüzde kaç gün değerlendirmemiz gerekiyor kızlar ?
benim agrim catlamadan sonra da hafif hafif devam etmisti canim teste bakmadan anlayamadim tam tarihiYani ağrının olduğu gün hemen çatlamış sayamazmiyiz ? Bir kaç gün sonra da catlayabiliyor mu ağrıdan sonra canım yani o sancidan ne kadar süre sonra çatlıyor acaba
Yaaa hayırlı olsuun çok sevindimmgunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var
evet çok güzel bir haber bu tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşallahgunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var
benim de negatif cıktı sağlık olsunBen test yaptım çıkmadı
Ben yumurtlama sancimin olduğu gün dahil o hafta bir gün yaptık bir gün yapmadık sperm kalitesi düşmesin diye tabi sancinin önceki haftasında da aynı şekilde yaptikOvülasyon testinde kırmızı gördüğümüzde kaç gün değerlendirmemiz gerekiyor kızlar ?
hayirli olsun cnmm cok sevindim adina belirtiler varmitesekkur ederim
Adet olmadığını sürece umut var benceKızlar benimde negatif çıktı , darısı bir sonraki ay inşallah
Adet gecikmesinden sonra belli olan çok kişi oldu canım bence hala ümit varYarın bat günüm canım . Bugün yaptım çıkmadı
Önümüzdeki aya nasip kısmet belki de canım sağlıkla gelsin yeter kiBilmiyorum ki canım . Kan da verdim sabah değer 5 ten küçük çıktı . Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?