Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim kuzum darisi bekleyen herkesin basina tez zamanda insallahYaaaa çok sevindim
Görünüyor canım hayırlı olsungunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var![]()
Doğru daha iyi olurtesekkur ederim kan vermek icin biraz bekleyecegim cizginin koyulasmasini![]()
tesekkur ederim kuzumGörünüyor canım hayırlı olsun
Benim bugün bat ama yine negatif
Bence yapın ben öyle yapıyorum boş yere umut etmeyeyim diye varsa vardırsen gununde mi yapacaksin? kafam cok karisin 2 gun once silik de olsa varsa cikar gibi geliyo
bu sabah yaptim 3 gun kala merak insanin pesini birakmiyor..Bence yapın ben öyle yapıyorum boş yere umut etmeyeyim diye varsa vardır
kuzum benim catlama gununden beri gecmeyen gogus agrim var ve sertlik var gogsumde son birkac gundur de kasik batmasi yasiyorum o kadar onun disinda bulantim koku hassasiyetim vs olmadiSenin ne gibi belirtilerin oldu canım
Hayırlı uğurlu olsungunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var![]()
tesekkur ederimHayırlı uğurlu olsunbu testlerin markası nedir acaba. Benimde üç gün var denemek istiyorum
Senin adına çok mutlu oldum rabbim bütün isteyenlere nasip etsin seninde sağlıkla doğur inşallah bebişinibu sabah yaptim 3 gun kala merak insanin pesini birakmiyor..
kuzum benim catlama gununden beri gecmeyen gogus agrim var ve sertlik var gogsumde son birkac gundur de kasik batmasi yasiyorum o kadar onun disinda bulantim koku hassasiyetim vs olmadi
insallah canim benim tesekkur ederim bekleyen herkes tez zamanda haberini alir insallah benim de cok silik insallah belirginlesir birkac guneSenin adına çok mutlu oldum rabbim bütün isteyenlere nasip etsin seninde sağlıkla doğur inşallah bebişini
bugun hafif hafif bana da geldi regl agrisiKızlar benim bat 1 . Sanırım bu ay bebiş yok . Regl belirtilerim başladı![]()
Adet belirtim yok belim ağrıyor arada bir de kasıklarıma sızlama giriyor canım. Senin çatlama kaçında olmustutesekkur ederim kuzumbelirtin var mi peki gec dollenme olabilir belki
benim 18inde oldu kuzumAdet belirtim yok belim ağrıyor arada bir de kasıklarıma sızlama giriyor canım. Senin çatlama kaçında olmustu
İnşallah canıııminsallah canim benim tesekkur ederim bekleyen herkes tez zamanda haberini alir insallah benim de cok silik insallah belirginlesir birkac gune![]()
Yoğun canım gelecek gelmiyor gibibugun hafif hafif bana da geldi regl agrisiyogun mu kuzum
Ama sen ovulasyon ile takip ettin dimi canım. Ben 14 ünde fena sancı çektim yumurtaliklarimdan patlayacak gibi ağrıdı o gün ordan anlamıştım ama tutmamış muhtemelenbenim 18inde oldu kuzum
insallah senin de degildir kuzucum bekliyorum haberiniYoğun canım gelecek gelmiyor gibisen gönlünü ferah tut inşallah regl değil senin
![]()