İnşallah canımO zaman bi hamilelik varsa testte çıkabilir
Belirtileriniz var mı kızlarÇok teşekkür ederim
Bende hiç yok canım regl belirtisi de yokBelirtileriniz var mı kızlar
benim regl olcakmışım gibi hafif bel ve kasık ağrım varBelirtileriniz var mı kızlar
Benimde öyle ya sanki regl olacağım belki yarın olurum reglbenim regl olcakmışım gibi hafif bel ve kasık ağrım var
ben de öyle düşünüyorum hayırlısı ama ben test alıcam yarın yine son kezBenimde öyle ya sanki regl olacağım belki yarın olurum regl
Bende regl olmazsam yapcam yarınben de öyle düşünüyorum hayırlısı ama ben test alıcam yarın yine son kez
İnşallah canım
inşallah tatlım. Ben çok aceleci ve ısrarcı davrandım çocuk gibi hemen istiyorum olsun olsun diye direttim ama bu ay benim ayım değil bence öyle hissediyorum. Allah’ın bir bildiği var o ne zaman isterse olucak benim için en iyi zamanı o biliyordur. Anlıycağınız haberler sizden güzel Kızlar
Hamilelik yoluna girmiş herkes sabırsız davranıyor olabilir canım bende öyleyim hemen olsun istiyorum sabırsızız çünkü etrafımızda “biz hiç istemiyorduk” “biz hiç hamilelik haberi beklemiyorduk” diyenlerle dolu yani nasıl istemeden hemen hamile kalıyorlar biz isterken neden kalamıyoruz diye bir düşünceye giriyoruz. Kafamızı rahat bıraksak belki her şey daha güzel olacak belki de en önemlisi budur. Sende hiç kendini üzme yorma doğru zamanda doğru anda seni bulacak, hepimizi bulacakinşallah tatlım. Ben çok aceleci ve ısrarcı davrandım çocuk gibi hemen istiyorum olsun olsun diye direttim ama bu ay benim ayım değil bence öyle hissediyorum. Allah’ın bir bildiği var o ne zaman isterse olucak benim için en iyi zamanı o biliyordur. Anlıycağınız haberler sizden güzel Kızlar
canımsın çok iyi geldi konuşmak baya hassasız da malum gözler yaşlı. Amin koca bir aminHamilelik yoluna girmiş herkes sabırsız davranıyor olabilir canım bende öyleyim hemen olsun istiyorum sabırsızız çünkü etrafımızda “biz hiç istemiyorduk” “biz hiç hamilelik haberi beklemiyorduk” diyenlerle dolu yani nasıl istemeden hemen hamile kalıyorlar biz isterken neden kalamıyoruz diye bir düşünceye giriyoruz. Kafamızı rahat bıraksak belki her şey daha güzel olacak belki de en önemlisi budur. Sende hiç kendini üzme yorma doğru zamanda doğru anda seni bulacak, hepimizi bulacak
Eninde sonunda bizde kavuşuruz inşallah yavrularımıza benimde bu ay yok gibi ama elbet kapımızı çalar beklemediğimiz andaHamilelik yoluna girmiş herkes sabırsız davranıyor olabilir canım bende öyleyim hemen olsun istiyorum sabırsızız çünkü etrafımızda “biz hiç istemiyorduk” “biz hiç hamilelik haberi beklemiyorduk” diyenlerle dolu yani nasıl istemeden hemen hamile kalıyorlar biz isterken neden kalamıyoruz diye bir düşünceye giriyoruz. Kafamızı rahat bıraksak belki her şey daha güzel olacak belki de en önemlisi budur. Sende hiç kendini üzme yorma doğru zamanda doğru anda seni bulacak, hepimizi bulacak
O gözler sevinçten de yaşlanacak merak etmecanımsın çok iyi geldi konuşmak baya hassasız da malum gözler yaşlı. Amin koca bir amin
İnşallah canım ben inanıyorumEninde sonunda bizde kavuşuruz inşallah yavrularımıza benimde bu ay yok gibi ama elbet kapımızı çalar beklemediğimiz anda
Yaaaa çok sevindimgunaydin arkadaslar BAT 3 ve sanirim bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?